Om fem måneder reiser jeg til...

  • Skrevet 28.09.2014
  • Klokken 14:40

ISLAND...Jeg ver ikke om jeg smiler fordi jeg gleder meg, eller fordi det er noe av det teiteste, rareste og feteste jeg noen gang kommer til å gjøre!

Andrea en tilfeldig skoledag: Jeg og Hanne skal til Island. Hvem er med?

Hun hadde meg allerede ved "skal til". Så lenge det inneholder ett fly og ett nytt land, er jeg med! Vi blir fem jenter som reiser sammen, og igår møttes vi i sentrum for å snakke om hva turen kommer på, når vi skal reise og hva svarte vi skal gjøre på! Island dere... ISLAND!! 

 

Vi reiser til Reykjavik vinterferien 2015. Det blir både shopping, bading i den Blå lagunen, nordlys, middag, snø og en helt sinnsyk opplevels!! Haha, jeg ler av oss.

Noen av dere som har vært på Island? Blir glad for litt tips :-) 


kommentarer: 15
Sofie Fevang

28.09.2014 kl.14:58

God tur!
Åh, så gøy! Har alltid hatt lyst til å dra til Island og ri på islandshest haha! (liker ikke hester engang..) så håper dere koser dere masse! Om jeg ikke tar helt feil så er nordens største shoppingsenter på Island, der er det sikkert gøy :-)

Jasmin Eileen Stafseth

28.09.2014 kl.15:17

Ååå Island er så fint! Jeg var der med klassen min i fjor, å her er noen tips daa:

Aldri drikk vann rett fra springen, kjøp vann fra butikken. Det stinker svovel så og si over alt, å det samme gjør vannet i springen og i dusjen. Så vil anbefale å ha med tørrshampo om du synes det er ekkelt med lukten..

Om dere vil sjekke ut et sted som har god mat så er det en plass som heter "Hamborgara fabrikkan", som er kjent for sine burgere.. kan ikke beskrive hvor god den burgeren er altså..

Den blå lagune så klart, dra tidelig sånn dere har hele dagen på dere! Og et viktig tips er at du har håret gått festet opp, viss ikke blir håret ditt som tyggegummi og det tar veldig lang tid før flokene gåt ut! Ikke ha på en fin bikini med masse pyntedetaljer (fks VS), da vil det rustne!

Shoppiiing! De har bra shopping på Island, og det ene kjøpesenteret heter Kringlan, der har de blandt annet topshop, zara og mac <3 Gågaten i sentrum har også en del unike og fine butikker! Ellers så må du ha med deg godt med klær, fordi det er veldig kaldt! God tur, kos dere masse i ferien :D

Marie Gjernes

28.09.2014 kl.15:25

Ene besteveninna mi bor i Island, hun er der fra også! :) Men jeg har faktisk aldri vert der, bare hun som har komt til Norge, noe som kanskje er på tide å endre seg. Hun kommer hit i desember, og jeg blir med tilbake dit mest sannsynlig i januar eller februar. God tur, og kos deg masse! :)

Rikke Holm Andersen

28.09.2014 kl.15:48

Jeg var på Island for et par år siden og det er en opplevelse du aldri kommer til å få igjen :) Den blå lagunen var fantasitsk, så det må dere få gjort uansett hva! Pluss at når jeg var på Island hadde vi rafting og det var helt rått! Hvis dere finner noen som tilbyr det vil jeg virkelig anbefale det, fordi det er virkelig en once in a lifetime experience :) Også er shoppingen der faktisk ganske bra, jeg mener å huske at det er en del billigere der også :) God tur dit, kan love deg at du kommer til å like det! :))

28.09.2014 kl.16:38

Jeg kom hjem fra Island i går, var på klassetur😊var utrolig kjekt!! Gled deg til den blå lagunen, den var sykt deilig å bade i:))) anbefaler dere å se på Geysir. På kringlan(et kjøpesenter) der hadde de zara, topshop, inglot, TGR, vila, vero Moda, mac og masse annet;) Ta masse varme klær, det er iskaldt der!! Noen i klassen min fløy også helikopter over Reykjavik og de synes det var kjempe gøy! Vi bodde på downtown Reykjavik apartments, det anbefales! Vi bodde j moderne leiligheter som hadde alt og lå ikke langt unna en handlegate. Kos deg masse og god tur!!!:)))):))

Lillian

02.10.2014 kl.20:26

Så gøøøy!

Jeg var i Reykjavik i 6. kl pga skoleprosjekt! Vi var i den blå lagunen som var fantastisk! Jeg anbefaler å gå i små gater i sentrum, husker det var mange spennende butikker med alt mulig! Ellers er det en del kjøpesentere husker jeg :)

Og så er det greit å vite at dere nok kommer til å lukte sovel noen dager selv etter dere har kommet hjem igjen, haha! og jeg anbefaler kjøpevann til å drikke

Om jeg reiser til Island igjen skal jeg passe på at jeg får med meg geysirene, så om dere finner noe dagsturer ut fra sentrum for å oppleve med at den islandske naturen (om dere er interesserte) så ville jeg anbefalt det også :)

prinsessen

03.10.2014 kl.10:17

Sofie Fevang: Åee, Tusen takk <3

prinsessen

03.10.2014 kl.10:17

Iselinn Andersen: ahahah! HERLIG! OMHHG da gleder jeg meg enda mer! <3

prinsessen

03.10.2014 kl.10:18

Jasmin Eileen Stafseth: WOW så herlige tips! Disse har jeg notert meg ned og jeg gleder meg sån FAEN nå! Tusen takk <3 DU er herlig som tok deg tur til å skrive dette!

prinsessen

03.10.2014 kl.10:19

Marie Gjernes: Å så spennendE! Jeg gleeeder meg! <3

prinsessen

03.10.2014 kl.10:21

Rikke Holm Andersen: JEG SKAL NOTERE MEG ALT!!! du er helt fantastisk! Jeg gleder meg enda mer nåå! <3

prinsessen

03.10.2014 kl.10:23

Anonym: WOW så suupre tips! Dette skal jeg deffinitivt notere meg ned! Gleder meg enda mer til å reise nå, du aner ikke hvor mye jeg sitter pris på dette! <3

Maren

12.10.2014 kl.20:28

Ååh, Island er virkelig fantastisk! Selv var jeg ikke i den Blå Lagune, ettersom jeg var med bestevenninnen min (som er fra Island og bodde der til hun var 13 år), og hun mente det absolutt ikke var verdt det, pga. varmt ekkelt vann, ødelgte badeklær og saltet man får på både hår og kropp tar visstnok mange dager før man får ordentlig bort. Angrer litt nå da, så ville nok tatt turen bare for å oppleve det :-) Ellers er Island fantastisk på alle mulige måter - bare pass på å ikke bli for opphengt i shopping og lignende, for naturen der må virkelig settes pris på!

prinsessen

14.10.2014 kl.16:25

Maren: WOW så utrooolig mange flotte tips! Dette sitter jeg enormt stor pris på! Jeg skal ta turen til den blå lagunen UTEN TVIL! Krysser fingrene for at du får muligheten til å dra der en gang igjen <3 KLme!

Legg igjen en kommentar

Bergen, 16

hits