Ukens spørsmål

  • Skrevet 22.10.2014
  • Klokken 13:48

Ett av spørsmålene som dukket opp på spørsmålsrunden var mine beste tips til bedre fokus på skolen og hvordan komme seg igjennom videregående. Jeg ønsket å lage et eget utfyllende innlegg om dette, i håp om å inspirere noen litt ekstra. Selv øver jeg mye til prøver og er ekstremt opptatt av gode karakterer. Kanskje dere plukker opp ett tips eller to ♥

_______________________________________________________________________________________________________________

skole  karakterer  tips 


1. Skolesaker. Kjøp inn alt av søte, fargerike og inspirerende skolesaker. Det jeg har av kulepenner, blyanter og bøker er i rosa og hvit. Smiler av å gjøre lekser jeg! 

2. Snacks. Alltid ha tilgang på noe godt og sunt. Pass på å ikke være sulten når du gjør skolearbide. Dette minsker konsentrasjoner til de grader. 

3. Mørk sjokolade. Ohh yes! Kakao øker konsentrasjonen og gjør læringen lettere! 

4. Øving. Dersom jeg har en prøve, starter jeg altid å øve en uke i forveien. MEN jeg øver ikke mer enn 15 min, kanksje mer, hver dag. Da får jeg de pausene jeg trenger, ikke for mye informasjon på en gang, og jeg husker absolutt alt jeg har lest. I det hele vil jeg bruke like lang tid som om jeg sitter inne i to dager i strekk før prøven. Funker så driit bra for meg!

5. Time for time. Etter en time med øving, anbefaler jeg å ta en pause på ti minutter. Vær litt på mobilen, se tv eller ta en kort blund. Når pausen er over kommer du sterkere tilbake. 

6. Sosiale medier. For all del hold deg unna mobiler og andre distraksjoner når du ikke har "pause". 

 


kommentarer: 2
Malin V

23.10.2014 kl.00:01

Elsket "øve" tipset!! Det skal jeg viiirkelig prøve ut :-D

Du har generelt gode tips med, hihi

prinsessen

28.10.2014 kl.16:31

Malin V: Sååå bra! håper du prøver det ut da! <3

Legg igjen en kommentar

Bergen, 16

hits