Q & A

  • Skrevet 25.11.2014
  • Klokken 17:00

 

Bilde av søssken om du har?  Jeg har verdens fineste søster! 

 

Hva er det du bruker i håret for å få det så skinnende?? Jeg burker Define shampoo og balsam. De har mange forskjellig typer, men jeg bruker den med brun/hvit farge! Etter mange forsøk på alle typer shampoo der ute, faller jeg alltid tilbake på denne! 

 

Hvofor hater du å begynne klokken 10 på skolen? Haha, joo. Om vi begynner klokken 10 betyr det at vi slutter to timer senere, enn dersom vi begynner 8. Hvem vil vell ikke ha to timer mer ut av dagen, istedenfor to timer med søvn om morgenen jeg egentlig ikke trenger?  

 

Favoritt antrekk og sko? Å, denne er lett!  My good old pregnant days... 


Hvor er dine favoritt badeplasser i Åsane? Hmm. er ikke Våganeset den eneste vi har? Men den er veeedlig fin og intim ♥ 


Alt det sunne du spiser (i tillegg til at det ser dødsgodt ut) blir ikke det dyrt til slutt? Haha, gjett om det blir! Heldigvis er mamma enda mer opptatt av å ha ett sundt kosthold enn meg, så alt går på hennes regning. Så herlig å høre at du synest det ser digg ut, gjør meg glaad! 

 

Hvilken farge har du på håret nå? Er du fornøyd? Godt spørsmål, haha. Nja.. jeg har vell en god blanding av brunt og blondt.. haha! Farger jo håret annenhver uke, klarer ikke henge med selv! Jeg suuper fornøyd forresten. Kanskje min favoritt så langt.. 


Blir det ikke dyrt når du går så mye på cafeer/ ut å spise? Jepp.. men liker å tro jeg er ekstremt flink å spare penger ellers..Også handler det om hvordan du velger å prioritere pengene dine! 


Har du en bestemt vennegjeng og så er du liksom venner med flere enkelte? Eller er du "med" i mange vennegjenger? Jeg har to "vennegjenger" som jeg fast er med. De jeg har kjent lengst er klubb-jentene mine. VI har vært en gjeng i flere flere år nå!  Ellers har jeg fått en ny gjeng etter jeg begynte på Vgs. Utenom disse to gjengene har jeg mange bestevenninner♥

 
 Meg  Sofia  Katta  Amalie  Helene 

Dine beste tips for overgangen til videregående skole? Tenk positivt. Alltid tenk positivt. Hva godt kommer ut av å begynne på vgs? Du kommer til å oppleve så sinnsykt mye gøy, og møte mange nye mennesker! 

 

Tjener du noe spess på bloggen? Ja, jeg har faste sammarbeidspartnere. Da får jeg betalt for innlegg jeg skriver. 

 

Holder du på med noen? Evt. Hvem? Hahha, si si. Han heter nok Henrik ♥


kommentarer: 5
Isabella

25.11.2014 kl.19:21

Kjempe bra svart!

Likte vesten utrolig godt på det antrekket <3 hvor er den fra?

Håper du har en utrolig fin tirsdag!

Christian Lystad

25.11.2014 kl.22:08

Hei Celine så fine bilder av deg og Søsteren din

AndyBwoii L

28.11.2014 kl.21:18

Gutt eller abort?

prinsessen

30.11.2014 kl.22:20

Isabella: Å såå gøy at du likte den! Vesken er fra merket Hemrès!

Tuusen takk skjønne deg <3

prinsessen

30.11.2014 kl.22:21

Christian Lystad: Tusen takk søte deg!

Legg igjen en kommentar

Bergen, 16

hits