Trough my phone

  • Skrevet 27.11.2014
  • Klokken 17:49

 

Først nå slo det meg hvor lite bilder jeg tar med mobilen! Etter jeg fikk samsung mobil som jeg hater, nei virkelig hater, mer enn noe annet, så blir det ikke mye knipsing i farten. Synd.. for jeg liker å lese andre blogger hvor de deler litt hverdagsbilder. At det er under tre måneder til meg og jentene reiser til Island, slo meg også idag... (Island turen er fortsatt like teit, men jeg gleder meg) 

    
1. Henrik tok meg med ut på den nye sushi resturanten på Horison.  2. Andrea og jeg har alt vi trenger for å overleve en uke på Island; Lue, parkas og Uggs. Jeg sitter faktisk med min leopard lue på i skrivende øyeblikk - haha gad! 

3. Fortsatt forelsket i polo - gensere.       4. Skolehverdagen på sitt beste♥5. Kjærligheten ♥  6. Gårsdagen var såå suksessfull! Une, Andres, Henrik og jeg endte opp med å se Hunger Games som jeg faktisk er veldig stor fan av. Sjukt gode filmer! Men.. den nyeste var sånn passe god - veldig lite handling i filmen, så i don´t know. Har dere sett den? Etterfulgt av middag på Egon, var kvelden ganske så perfekt! 


kommentarer: 3
Rikke Holm Andersen

27.11.2014 kl.19:40

Er veldig artig med slike innlegg ja, elsker å lese sånne selv :) Ha en fin kveld videre!

Christian Lystad

27.11.2014 kl.20:36

Hei Celine så fine bilder av deg

legg ut flere bilder av deg selv

vær så snill

Jeg vil Se deg med Blå Jeans da

Du er en Fisk og det Lukter Fisk av deg Æsj

det Stinker Gammel Fisk av deg

Ikke sant det Lukter Fisk av deg?

prinsessen

30.11.2014 kl.22:22

Rikke Holm Andersen: Ja, det er utrolig morsomt å lese! Love it!

Legg igjen en kommentar

Bergen, 16

hits