Trening: Miinto

 • Skrevet 31.03.2014
 • Klokken 20:48

ALLE varer på Miinto.no er idag på 20%. Og de har sååå utrolig masse fint! Alt fra sminke, trening, sko, merkeklær og kåper.  Jeg har valgt ute mine treningsfavoritter; 

  Her   Her   Her    Her

Her   Her  Her  Her

Her  Her  Her  Her

 

Det er så viktig å føle seg fresh på trening, så flertall av disse plaggene skal hjem til meg. Elsker de sterke fargene kombinert med et svart treningsplagg som du finner øverst! 

Min lommebok skal få svi idag. Men finnes det noe bedre? Nopp ♥  God kveld, vi snakkes imorgen ♥


kommentarer: 33Antrekk: Svart hatt

 • Skrevet 31.03.2014
 • Klokken 16:24

Velkommen mandag og ny start på uken ♥ Er det ikke deilig? Blanke ark for alt som har med blogg, trening, kosthold, venner, familie, skole og alt som livet byr på. Er jeg den eneste som i slutten av hver uke sier "Jeg starter på mandag". Jeg vet vi alle gjør det ibland. Denne uken er det bloggen min jeg virkelig vil bruke tid på. Hva med dere? Noe som falt litt bak i rekken forje uke som skal rettes opp nå? Ny uke, vi starter ♥

Sko: bianco  Genser: Gina Tricot  Hatt: h&m  Skjørt: Spania

Da jeg kom hjem fra skolen slengte jeg på meg skjørt og strømpebukse, det blir pluselig varmt etter noen timer på skolen. Når jeg går til skolen er det jo -10 grader, hjemover svetter jeg hele veien i 8364 grader. Men jeg klager absolutt ikke, bare litt ♥

Svart hatt, dette er mange som ikke liker. Dere tar så feil ♥ Neida, men synes det er så utrolig vakkert! Gleder meg til å gå med denne i sommer ♥ Vi snakkes ikveld. 


kommentarer: 131Mitt rom 3/4

 • Skrevet 30.03.2014
 • Klokken 16:30

Jeg vet jeg lovet en konkurranse til dere idag, men jeg velger å vente til neste søndag! Den er helt fantastisk så det er bare til å glede seg ♥  Før jeg drar på kino senere idag ville jeg vise dere del 3 av mitt rom! Dette er min lille "dollevegg" og jeg er så utrolig glad i hvert eneste skopar. 

Tusen takk for de fine kommentarene jeg tidligere har fått på DEL 1 og DEL 2 av rommet mitt. Dere gjør meg så glad ♥ 

Stangen som kåpene henger på er kjøpt på kjøkkenavdelingen (!!!) på IKEA. Haha, det er bare til å la fantasien bestemme, et rom kan bli så mye finere med smarte løsninger. 


kommentarer: 39Skappel søstrene

 • Skrevet 30.03.2014
 • Klokken 12:32

Heia dere ♥ Vet dere hvor ofte jeg våkner klokken tolv? Riktig; det har aldri skjedd før. Jeg er alltid hun som våkner klokken ti i helgene og har allerede levd halve livet før klokken har rukket å bli tolv. 

Lise ringer: Skal jeg være med deg?

Celine: LISE!! klokken er 09.00?

Lise: Celine, du er den eneste jeg kjenner som er våken nå!

Celine: haha, kom opp, vi kan dra på shopping. 


Skappel genseren er på, frokost er spist, solen skinner og dotten er godt plaser på hodet. Dette er søndag ♥


kommentarer: 29The perfect day

 • Skrevet 29.03.2014
 • Klokken 20:06

Solen kan virkelig gjøre mye med humør og sinn. Bergensere er uten tvil de menneskene som utnytter solen til det fulle når den først er her og det gjør meg så glad. Smilende mennesker som går rundt i sommerkjoler (rettelse; iskalde SYKE mennesker som går rundt i sommerkjole) og stemningen er så god ♥ 

Vi spiste en bedre lunsj på Hardrock Café med skinnende sol rett i øynene, det kan virkelig ikke bli bedre! 

Idag var første gang jeg tok turen innom sjokoladebutikken på Galleriet, he-rr-eg-uud så mye godt! Vi kjøpe med oss noen små godsaker hjem og skal snart nyte den herlige lørdagskvelden med mye godt på bordet og en deilig middag. 

Ha en fin kveld sjønne dere♥


kommentarer: 48I am so ready

 • Skrevet 29.03.2014
 • Klokken 11:07

Goood lørdags morgen ♥ Helg igjen allerede. Jeg har planer med min søster idag, og jeg gleder meg, det er alltid like gøy. Matlaging, shopping, gå på tur, og så mye mer. Jeg unner alle å ha en søster som er din bestevenn ♥


Jeg nyter morgen kaffén og mørk sjokolade etter ukens  4. Treningsøkt. Idag er en perfekt dag til å jogge ute, gå på fjellet og nyte det fine været. 

Antrekket er på og jeg er klar til å leve enda en vakker dag. Huske; Gå ut og nyt det vakre, vakre været ♥

Må bare nevne at imorgen kommer en konkurranse du IKKE kan gå glipp av. Gleder meg ♥

 


kommentarer: 40Miko

 • Skrevet 28.03.2014
 • Klokken 16:45

Er de ikke fine? ♥ På onsdag dro jeg til Miko´s negler for å sprite opp neglene nå som våren er på vei. Det er allerede så mange som har spurt hvor jeg har fikset neglene mine, og det skjønner jeg, jeg elsker de ♥ Det beste er at hun holder mye billigere priser i forhold til mange andre salonger, for ikke å snakke om DEN kvaliteten hun tilbyr.

Jeg ble møtt av en pratsom, pen og blid Miko. Hun jobbet rask og nøye slik at jeg ble mest mulig fornøyd med mitt resultat. Facebook siden hennes finner dere HER. Miko har 10 års erfaring med negler og har også drevet med vippe extensions siden 2009. Ikke bare kan hun dette, men hun har til og med holdt kurs for ProNails, og holder nå kurs i samarbeid med Fr Cosmetics med Lash Perfect.Miko holder til i lokaler sammen med en trivelig gjeng som driver med naturmedisinsk massasje, fotsoneterapi, thai massasje og Zuzanna som er hudpleier og fotterapeut. De går nå under samme navn: Åsane Helse og Velvære.

Du finner mange før/etter bilder på facebook siden hennes HER både på negler og vippe extensions. Mine negler er eligante, sterke og akkurat perfekt lengde. Kanskje detter er noe for deg? Tenk så deilig med vakre nelger nå i det fine sommerværet!

Ha en fin fredagkveld dere. Senere ikveld skal jeg på kino med masse fine mennesker ♥ Forteller om det imorgen!


kommentarer: 50Fitness friday 2803

 • Skrevet 28.03.2014
 • Klokken 10:18

Endelig helg ♥ Det er sååå deilig! Er dere med meg og starter helgen med en knall hard treningsøkt? Jeg skal bruke disse gode treningsøvelsene selv idag. Den følelsen etter en god treningsøkt kan ikke måles med noen annen følelse. Trening gir så mye energi, glede og overskudd i hverdagen.  Så utrolig deilig ♥  

Øvelse 2: Mage 

Steg 1: 

Steg 2: 

Øvelse 2: Rumpe og bakside lår 

Steg1: 

steg 2:

Den øverste mageøvelsen er så tung! Denne er blitt en ny favoritt og skal gjøres hver dag framover. Er så gøy å se framgang. 

Vi snakkes senere idag dere, kos dere masse på skolen eller hjemme for de som skulket :) ♥


kommentarer: 19Jessica

 • Skrevet 27.03.2014
 • Klokken 20:48

Hei hei ♥  Solen har skint og selvfølgelig har jeg utnytte dette. Her er noen herlige bilder fra en liten bytur i vakre Bergen sammen med Anahita. Er det egentlig en overraskelse om jeg sier vi på slutten av dagen endte opp på IKEA? Well we did.. Spis så mye du vil for 30 kr. Like.. how can you not... 

Jeg drakk en Lime drikke, måtte smake noe nytt for en gangs skyld! Den var herlig ♥

Vi snakkes imorgen dere. Håper alle har hatt en kjempe fin dag! 


kommentarer: 40Min lykke, din lykke

 • Skrevet 27.03.2014
 • Klokken 13:35

Lykke. Det å være lykkelig. Vi kan alle ha forskjellige meninger om hva som er lykke, alt jeg vet, er at vi selv har ansvar for egen lykke. Hva gjør deg lykkelig? Venner, familie, klær eller tumblr? Tenk på dette; Hva gjør deg lykkelig? Vi fortjener alle å eie følelsen av lykke. Skriv ned det som gjør deg lykkelig; gjør det! Gjør mindre av det som ikke bringer deg noe glede i livet. 

For meg er lykke en glede gjennom dagen. Lykke er å være frisk, sunn og aktiv. En varm følelse av å være elsket og tatt vare på. Lykke for meg er å dra til byen med venner. Så jeg gjør det! Hver dag lager jeg planer sammen med en venninne og koser meg. Jeg drar til byen, vi baker sammen, ser film og snakkker i vei. Lykke. Når jeg gir litt av meg selv og hun/han gjør det samme. Mitt mål er å gjøre denne korte tiden som ungdom den morsomte, herligste og finseste tiden i mitt liv. 

Det å fylle dagen med opplevelser og minner som varer for alltid, det er viktig. Gå ut når det ser sol (og regn) og kos deg! Gjør syke ting eller bare gå på shopping. Knips bilder, skriv de ut, heng de opp og husk de for alltid ♥

Jeg griper dagen og bruker tid på det som gjør meg lykkelig. Gjør du? 


kommentarer: 46Tips til hvordan å holde kontakt med venner

 • Skrevet 26.03.2014
 • Klokken 19:41

heiia dere ♥ Da jeg først søkte på Vgs, søkte jeg og mine bestevnenner helt forskjellige skoler. SKUMMELT! Jeg satt meg selv ett må: hold kontakt med dine beste venner. Ettersom jeg nå har gått ett år på vgs og stolt har klart å gjennomføre dette målet, vil jeg dele mine tips med dere: 

1. Plukk ut dine beste venner.

De du stoler på , koser deg med og elsker. Gjerne ikke mer enn fem stykker. Bruk all din tid på disse. 

2.Sett av tid

Sett av min en dag i uken til hver av dine beste venner. 


3.Arranger "kosekvelder"

Dersom du ikke har hatt tid til å se alle dine venner denne uken, samle de på ett sted. Kos dere sammen. Kjempe effektivt. 

4. Start klubb

Dersom dere er en "gjeng" fra ungdomsskolen anbefaler jeg å lage en klubb. Dere samles gjerne en gang i måneden. "Vertinnejobben" går på rundgang. 

5.Ikke sløs vekk tid. 

Ikke bruk tid på venner du ikke ser en "famtid" med. Bruk heller tid på de "utvalgte"


kommentarer: 45Oppskrift: Salat med egg

 • Skrevet 26.03.2014
 • Klokken 15:12

Denne salaten er perfekt til både lunsj og som tilbehør til middagen. Jeg lager den gjerne dagen før skolen og lar den ligge i kjøleskapet til neste dag. God lunsj på skolen kan virkelig gjøre en skoledag litt lysere ♥


 

Du trenger:   ♥Ruccola   ♥Salathodet   ♥Tomater   ♥Agurk    ♥Avokado    ♥Salatnøtter    ♥2 egg 

Ta så mye du ønsker av hver ingrediens. Lag gjene en stor porsjon og ha til flere dager. To egg eller mer er nok for å lage en mettende salat. 

Dressing:    ♥1dl rømme   ♥ulike urter   ♥1 krm hvitløkspulver  ♥1 ts syre fra sitron eller sylteagurk Så hvorfor ikke ha med seg en deilig salat på skolen? Nam ♥ 


kommentarer: 44Antrekk 250314

 • Skrevet 25.03.2014
 • Klokken 19:12

Før jeg tok turen bort til IKEA dro jeg på finstasen og knipset noen bilder til dere! Her snakker vi color explosion. Det er ingen hemmelighet at jeg har mangel på fargerike klær, men det kan jo være SÅ gøy! Hele kroppen føler seg liksom så i live ♥ Denne blusen var grodd fast bakerst i klesskapet, med for en fin lenge på den, perfekt. 

Klokke/aldo   Sko/Polend   bluse/Only  Solbriller/Rayban 

Disse skoene, aahhh ♥ Det er ingenting som får meg til å føle meg bedre enn et par høye heler! Gleder meg til enda varmere vær, da skal denne jenten ødelegge hele korsryggen, høye heler, det er så verdt det!

 Ha en super fin kveld dere ♥


kommentarer: 70Summer time

 • Skrevet 25.03.2014
 • Klokken 14:44

God tirsdag alle sammen ♥ Jeg har nettopp spist den deiligste lunsjen du kan tenke deg ute i det fine solskinnet. Silje og jeg kuttet opp jordbær og lage sjokolademilshake. NAM ♥ Jeg måtte ta noen bilder og jeg blir så glad av å se på de. Bildene skriker sommer, sol og varme. 

Idag skal jeg kose meg videre i det vakre været sammen med Silje. Senere går turen bort på IKEA ( what a suprise) Jeg kjenner at hele kroppen gleder seg nå, it´s been a looong week since lanst time! 

Masse klemmer fra meg, senere kommer dagens antrekk ♥

kommentarer: 45This kind of happy

 • Skrevet 24.03.2014
 • Klokken 18:42

For en fin dag det har vært. Solen har lagt over Bergen by og jeg kjenner at hele kroppen er så glad. Jeg får alltid dårlig samvittighet dersom jeg ikke går ut og nyter det fine være, så idag ble selvfølgelig ukens første treningsøkt gjennomført ute! Temperaturen var så deilig mens jeg løp oppover fjellet. 

Den følelsen når du kommer på toppen, solen blender deg og du skjønner hvor jævlig bra livet er! Det er de små opplevelsene i livet som gjør meg så lykkelig ♥

Nå sitter jeg ny dusjet og klar til å drikke den deilige smoothien som venter på meg ♥

Ha en kjempe fin kveld dere! Imorgen er det tirsdag og solen kommer søren meg tilbake da også! Vi snakkes ♥


kommentarer: 82Amalie inviterer: Spis opp

 • Skrevet 24.03.2014
 • Klokken 15:42

Jeg skal ikke klage på all den maten vi ble servert hos Amalie, men helt ærlig, jeg var fortsatt mett etter bufeén på IKEA for en uke siden. Vi ble invitert opp til Amalie for å passe hennes søsken (kan vi engang kalle det passing når alt de gjør er å sove?)

 Vi gjorde ikke annet enn å sitte på kjøkkenet i tre timer og SPISE! Men gud som jeg koste meg, dette er min definisjon på en perfekt lørdagskveld; Mat og venner. 

Husk dere; når enn dere har litt fritid på dere, samle venner og venninner. Det finner ingenting finere og mer verdifullt enn det å være sammen med mennesker du er glad i ♥

Ha en kjempe fin mandag videre dere, joggeskoene er på, ukens første treningsøkt står for tur ♥ 


kommentarer: 31Sangvideo

 • Skrevet 23.03.2014
 • Klokken 16:07

Heisann dere ♥ Som lovet, ligger jeg nå ut en sangvideo. Jeg er ikke helt fornøyd med blikkboks lyden som kommer, men det vil jo være naturlig når du spiller den inn med et  kamera. Stemmen min er litt mykere og roligere i virkeligheten, men jaja, la gå. Denne er no grei denne og ♥ Husk å slå på HD. 

 
Ellers takk til Martin som var en engel og lærte seg denne sagen på en dag. Han er så utrolig flink å spille gitar så selvfølgelig spurte jeg ingen andre enn han ♥
Sangen heter The house that build me, hope you like it ♥

kommentarer: 96Relax

 • Skrevet 23.03.2014
 • Klokken 11:41

Søndag ♥ Jeg har nå spist en deilig frokost mens Kardashian ruller på tven. Snakk om en guilty pleasure program, det er fantastisk, morsomt, trist og underholdende. De jentene er syk i hodet sitt og jeg elsker det.  Idag er det søndag og jeg skal i familiebesøk senere på dagen. Fram til da skal jeg bare slappe av i den alt for deilige sofaen min. 

Titt innom her senere ikveld, kanskje det dukker opp en sangvideo? 

Nyt dagen, slapp av, lad batteriene opp til neste uke, spis masse deilig mat og elsk livet ♥


kommentarer: 53Sartor

 • Skrevet 22.03.2014
 • Klokken 16:27

Da var jeg hjemme fra en kjempe fin tur på sartor. Det er et kjøpesenter med rolig stemning, fine butikker og verdens koseligste café. Jeg trives så godt der og shopper alltid litt (herregud, alt for mye) når jeg er der. Idag kom jeg hjem med intet annet enn tre nye hettegensere, hadde bare åtte fra før av skjønner du... Her er bildedryss fra den fine dagen min: 

Skal se min fine Amalie ikveld. Gleder meg sånn ♥ 


kommentarer: 63Getting ready

 • Skrevet 22.03.2014
 • Klokken 10:03

God morgen dere ♥ Denne jenten sto opp halv ni ( why??) lys våken, blendet av den fine solen som er over Bergen idag. Havregrøten og kaffen er i magen og jeg gjør meg nå klar til  å dra ut på Sartor. Noen andre som skal der idag? 

♥ Shopping ♥ Hvor søt er ikke denne koppen? 

Nå har jeg en times tid på sminke meg og få på et bedre antrekk, kos dere idag. Vi snakkes ikveld ♥ Gratulerer så mye med dagen til skjønne Henriette idag. Må du få en fin dag. 


kommentarer: 36Pelsdott

 • Skrevet 21.03.2014
 • Klokken 20:50

Disse fredags kveldene er så deilige ♥ Etter jeg hadde vært hos Lovise med fine mennesker, ble ukens fjerde treningøkt unnagjort. Ikveld skal jeg nyte mørk sjokolade med favoritt joggebuksen godt plantet på. Denne rosa joggebuksen er i sørrelse XXL ( akkurat passe) og gir meg så bestemor rompe det er til å le av. Og for de som lurte; selvfølgelig har jeg gått med den på skolen! 

På fredager henter vi fram smilet og koooser oss. 

Jeg ville også fortelle dere om sangvideoen, hva sier dere? Skal jeg poste den på søndag? ♥

Så må dere alle ha en vakker fredag. Imorgen skal jeg på sartor og jeg gleder meg sånn. Vi snakkes ♥


kommentarer: 49Fitness friday med vekter

 • Skrevet 21.03.2014
 • Klokken 14:07

Da var det fredag igjen dere, HELG med andre ord ♥ Det er så herlig. Slappe av, spise god mat og kos meg med bloggen min. Men fredag betyr også Fitness Friday, here you go: 

Øvelse 1: ( legger )

Steg 1

Steg 2: 

Øvelse 2: (mage) 

Steg 2: 

Disse to øvelsene ligger på toppen av favorittlisten. Øvelse 1 er tung dersom du gjør mange gjentagelser (ca.100 +). Mageøvelsen er også utrolig tung.

Begge øvelsene kan gjøres uten vekter, men vil selvfølgelig ikke være like hard og krevende! 

 


kommentarer: 39Tips til et vakrere hår - uten kostnader

 • Skrevet 20.03.2014
 • Klokken 10:53

Heisann, har dere en fin dag så langt? ♥ Idag har jeg treningsfri og jeg vil gjøre noe kjekt, skal se Elida idag, men mer om det senere.  Ellers vil jeg dele mine beste tips til et vakrere hår hvor du ikke trenger å gå til innkjøpt av mange dyre produkter, enjoy: 

___________________________________________________________________________________________________________ 

1.Forsiktig med balsam

Dersom du konstant har fett hår kan det skylles for mye bruk av balsam. Balsam skal bare brukers i tuppene, IKKE hodebunnen. Dette er det mange som ikke vet.  

2.Ikke vask håret for mye

Vasker du håret for mye kan det både slite håret ditt og gjøre det lettere fett. Hold deg til vasking av håret annenhver dag eller hver tredje dag. 

3. Ta deg mindre i håret

Du får både flatt og fett hår av å ta deg mye i håret. Prøv å gjør dette så lite som mulig.

4.Klipp tuppene

Klipp tuppene en gang mellom hver 6-12 uker. Da ser håret ditt konstant frisk ut og håret vokser raskere. 

5.Lite varme

Bruk lite varme på håret. La det luft tørke og flett håret når det er vått for å lage krøller. Det er mange alternativ for å bruke varmeprodukter på håret. 

Liten kostnad: 

6. Bruk olje etter vask

Bruk olje etter vasking av håret. Dette gjør håret glatt og gir glans. 

7.Hårkur

Jeg elsker å bruke hårkur. Håret mitt er så mykt og deilig hver gang jeg bruker dette. Det trenger ikke å bære en dyr hårkur. Alt er bedre enn ingenting.

___________________________________________________________________________________________________________

Celine: "Mamma jeg må klippe tuppene mine neste uke".

To måneder senere

Mamma: Skulle ikke du klippe tuppene dine?

Celine: Joda,joda, om noen uker mamma, ikke mas! 

kommentarer: 41Antrekk 190314

 • Skrevet 19.03.2014
 • Klokken 18:29

Heia fine dere ♥ Denne jenten har både vært på Café og kino i byen idag. Vi har sett 12 years a slave: off, for en grusom film, på en god måte vell og merke. Den var utrolig rørende. Eller så ville jeg dele et ublogget antrekk med dere som er tatt fra samme dag som headeren. 


Jakke: Spania   Sko: Michael kors  Veske: Céline  Genser: Gina tricot 

Ellers en nydelig kveld videre dere, imorgen er det torsdag og bare to dager til helg! Gleder meg ♥


kommentarer: 112Tapas til lunsj

 • Skrevet 19.03.2014
 • Klokken 14:53

Joggeskoene har nå vært igjennom ukens andre treningsøkt med meg på slep! Jeg spiser nå en farlig bedre lunsj. Klarte ikke bestemme meg for hva jeg ville ha så her ble det litt av alt. Tapas med andre ord. Det smakte nydelig ♥Gulerøtter og dipp ♥

Ryesnacks knekkebrød (meny) med kremost og druer og peanuttsmør og banan ♥Så må jeg ønske dere en fin onsdag til tross for det grå været, men det stopper ikke oss selvfølgelig. Vi snakkes ikveld♥


kommentarer: 40Come with me

 • Skrevet 18.03.2014
 • Klokken 20:31

God kveld fine mennesker ♥ Idag har jeg vært i byen med Frida. Vi har både vært på møte og innom en og en halv butikk. Den halve butikken vil si at jeg gikk så langt som døråpning før jeg fant ut at her var det mangel på smakfulle klær. Yeey, shopping! Neida, men vi tok en rask tur innom Apple Store, Frida har klart å knuse telefonen i 587 biter. Ser ut som hun har trøkket den ned i bakken, hoppet på den, vridd rundt og til slutt spyttet på den. Hun tenger en ny telefon med andre ord! ♥Elsker virkelig å tilbringe dagen i sentrum , det finnes ingenting mer koselig ♥


kommentarer: 40Snapchat: Jeg er fortsatt mett

 • Skrevet 18.03.2014
 • Klokken 14:11

Igår dere, h-e-r-r-e-g-u-d. Anahita dro med seg en sulten Andrea og en veldig mett Celine bort på IKEA. Det finnes ingenting bedre enn å tilbringe hele dagen på IKEA, men igår, igår var noe for seg selv. De to jentene skulle kjøpe seg en liten middagsporsjon med kjøttboller. "Liten". IKEA inviterete på "spis så mye du vil" og VI SPISE mer enn vil ville.. Kjøttkaker, salater, donuts, boller, daimkake, pastaretter, nam, nam og nam. Jeg kan ikke huske sist jeg har kost meg så mye! Jeg bare sett der.. og smilte.. og lo, fordi det var så forferdelig morsomt å se på.

Andrea: Jeg er sååååå mett. *vrir seg i smerte*

2 min senere

Andrea: *Kaster seg over bollen* Kom ann Anahita, denne bollen skal vi spise.

Tilbake til overskriften. Jeg våknet til en snapchat fra Andrea: Jeg er fortsatt mett.  Herregud som jeg koser meg her jeg tenker tilbake på det!

___________________________________________________________________________________________________________

Nå skal denne jenten lage deilig laks i ostesaus til middag. Vi snakkes ikveld. Må dere ha en stårlende tirsdag videre♥


kommentarer: 30Camel

 • Skrevet 17.03.2014
 • Klokken 18:12

Da var det mandag igjen dere og det er så fint. Tenk på alle de nye følelsene du skal føle denne uken og alle de minnene du skal lage denne uken. Den deilige maten du skal spise. De fine vennene du skal se. Mandag er en fin dag ♥

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg vil så gjerne vise dere det mykeste, varmeste og fineste jeg nå har i skapet mitt ♥ Igår lå dette vakre skjerfet i postkassen min og ventet sånn på å bli brukt. Det er så stort og varmt, jeg vil ha det rundt meg hele tiden. For ikke å snakke om fargen. Nydelig. I vår er det inn med duse pastell farger og dette skjerfet passer perfekt inn. Jeg kommer til å bruke dette til skjerfet er lei av MEG! 

Sammenlignet med Acne skjerfene er dette både større, mykere og er utrolig mye finere i fargen. Det er også så utrolig mye billigere. 

Skjerfet finner du i andre vakre farger HER

Jeg bare så fornøyd! ♥

Vi snakkes dere, ha en stårlende start på uken videre ♥


kommentarer: 65Oppskrift: Sunn hamburger

 • Skrevet 17.03.2014
 • Klokken 15:30

Denne oppskriften er en av mine favorittretter og lages på 1,2,3, just the way i like it.  Dersom du ønsker brød til hamburgeren er det jo bare til å klesse det rundt, men her i lavkarboslottet er det ingen brød å få. Jeg synest den smaker minst like godt uten brød fordi karbonaden er såå saftig og nam. Denne dressing er også det beste jeg har smakt i mitt liv! 
Til 4 karbonader : ♥400 g kyllingkjøttdeig    ♥o,5 dl fløte     ♥ost til topp

Til dressing:  ♥0,5 dl majones     ♥o,5 dl créme fraich     ♥2ss sweet chili saus    ♥1/2 ts chili krydder    ♥4 store syltagurker 

Salat:    ♥Agurk     ♥tomater     ♥rødløk   ♥salatblader 

1.Bland kjøttdeig og fløte sammen. Tilsett 1/2 ts pepper og salt. Form deigen til karbonader og stek de på middels varme. Smel over ost mot slutten.

2. Bland sammen ingediensene som skal være i dressingen. 

3. Kutt opp ønsket menge salat. 


Siden den er så enkel å lage er det fullt mulig å ta over matlagingen i familien for en dag? Eller lage det på en jentekveld? de er bare så utrolig godt! 

Vi snakkes senere ikveld! ♥


kommentarer: 53Mitt rom 2/4

 • Skrevet 16.03.2014
 • Klokken 18:22

Ååårgh som jeg har gleder meg til denne posten. Endelig skal dere få se enda en del av rommet mitt ♥ Dette er det første du ser nå du går inn i rommet og uten tvil min favoritt del av rommet ♥

Sengegavelen har jeg og min fine søster laget selv faktisk! *stolt much*

Alt med denne sengen er PERFEKT *gliser*. Slutt å skyt av ditt eget verk Celine! 

Har dere ellers hatt en fin sødag så langt? Jeg har kos meg i flere timer med et lite prosjekt, hihi ♥ Vi snakkes dere, imorgen er det en ny uke og jeg gleder meg ♥

 


kommentarer: 125Hotell frokost

 • Skrevet 16.03.2014
 • Klokken 11:16

God søndag vakre ♥ Søndag betyr å slappe av og spise deilig søndagsmat. Jeg steller alltid i stand en bedre frokost på søndager som består av all slags pålegg, fiber, egg, yoghurt, frukt og grønnsaker. perfekt start på søndagen ♥

I dag står søndagsmiddag med mormor på planen og noe annet spennende som jeg forteller dere om senere ♥

Del 2 av rommet mitt kommer senere på dagen ♥

 


kommentarer: 75Lá Club

 • Skrevet 15.03.2014
 • Klokken 19:58

Jeg har gledet meg sånn til å fortelle dere om Lá Club. Dette er en klubb (vi velger å ikke kalle det klubb i håp om å ikke bli sammenlignet med 70+ åringene).

Vi er åtte jenter som allitd har holdt sammen. Vi kjenner hverandre inn og ut og jeg er så glad i jentene mine ♥

Da vi alle startet på videregående fant vi ut at vi skulle lage en klubb som gjorde at vi holdt kontakten. Klubben går ut på at hver 6 uke møtes vi og spise middag sammen og koser oss med snakk og lek.

Hosten for kvelden går på rundgang og alle holder det hver sin gang. Hosten for kvelden står for middag, vi andre tar med alt fra sjokolade til brus.

Vi har holdt på nå snart et år og jeg ELSKER DET. De er så fine og gode og jeg savner sånn å se de hver dag på skolen. 

Ha en så fin lørdagskveld videre dere ♥♥

kommentarer: 73Lørdag sine favoritter

 • Skrevet 15.03.2014
 • Klokken 10:22

Heisann lørdag! Jeg hadde det så fint på Lá Club igår, mine favoritt mennesker ♥ Skrivet et innlegg om dette senere! Ellers god morgen. Lørdag betyr: Sove lenge, spise en lang og deilig frokost, sitte lenge forand tv-en, lang tid på sminke og klær, gøy planer og ikke minst lørdagsgodt (do people still have this?) 

Planene for dagen er ikke annet enn: KOSE MEG! Jeg har såå lyst til å dra til byen og shoppe med noen venner! Får se hvem jeg klarer å dra med meg. Men først: trening.  

Ha en strålene lørdag dere. Senere idag kommer bilder fra Lá Club ♥


kommentarer: 59Videoblogg

 • Skrevet 14.03.2014
 • Klokken 16:37
God kveld dere ♥ Jeg har lovet maaaange å ha videoblogg i framtiden og selvfølgelig skal jeg det også, finnes jo ingenting gøyere. For noen dager siden begynte vi å filme små klipp av en venlig dag på "bondeland". Dette er egentlig bare en tullevideo, så får dere heller glede dere til de som kommer senere. Skal uten tvil ha en sangvideo om ikke så lenge ♥
___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

Eller ville jeg bare takke for de fine kommentarene dere ligger igjen hver eneste dag. Sitter pris på og blir glad av hver enkelt av de. Tusen takk til Frida, som alltid ligger igjen en fin kommentar. Jeg gleder meg hver eneste dag til å komme hjem til bloggen, dere er så fine ♥

kommentarer: 37Fitness friday 1403

 • Skrevet 14.03.2014
 • Klokken 15:00

Velkommen fredag ♥ Idag har vært og skal bli en så fin dag. I kveld skal jeg på lá club, og jeg gleder meg som aldri før! Forteller dere meg om det imorgen, kameraet er selvfølgelig med. ♥

___________________________________________________________________________________________________________

En ny utgave av Fitness friday dere, og som vanlig håper jeg dere prøver de ut og at øvelsene faller i smak: 

Øvelse 1 for sidemuskelene i magen. 

Steg 1:

Steg 2:

Øvelse 2 for rompe.

Steg1:

Steg 2:Eller snakkes vi imorgen dere! kos dere ikveld, det skal jeg ♥


kommentarer: 23Lie nielsen

 • Skrevet 13.03.2014
 • Klokken 20:09

I lang tid hadde meg og min herlige jentegjeng på skolen planlagt å dra ut på Loddefjord av alle merkelige steder for å besøke vår kjære Hanne på en Café hun jobber. For noen dager siden ble planen endelig gjennomført og på vestkanten senter sto vi. WOW for et lokale! Min store svakhet: lysekroner. Denne caféen hadde LYSEKRONER! Herregud så fine de var *sikle*. Prisen på maten var kjørt langt vekk herfra, men det var så verdt det. DE LYSEKRONENE! Her er bildedryss fra den fine dagen:

Her dere skal jeg tilbake! Herregud så fint det var. For ikke å snakke om hvor kjekt vi hadde det. Vi bablet i munnen på hverandre, lo og virkelig koste oss. ♥

Imorgen er det fredag, gjett om jeg gleder meg! Ikke glem nytt innlegg på Fitness Friday da! Vi snakkes fine ♥

 


kommentarer: 54Tips til bedre fokus på skolearbeid

 • Skrevet 13.03.2014
 • Klokken 16:06

Hei hei ♥ Jeg vet at det er mange som sliter med å prioritere skolen framfor andre ting. Jeg elsker å få gode karakterer,  tilbakemeldinger, rett og slett føle meg flink og smart. Ingen kan si at det ikke er en god følelse! Her er mine beste tips til bedre fokus på skole:

RO RUNDT ARBEIDPLASSEN

1.Rydd.

Først må du rydde bort alt fra bøker, sminke, esker, dokumenter, timeplaner osv. 

2. Oversikt over rommet.

Det anbefaler å ha pulten slik at du har full oversikt over rommet. Ryggen mot en døråpning kan gi ubevist sårharhet.

3. Gjør en endring.

Flytt skrivepulten din til et anet sted i rommet, placer pc-en på et nytt sted, flytt på detaljer ellet sett stolen på andre siden av pulten.

4. Komfort.

Stolen du sitter på bør gi gos støtte i korsryggen og være regulerbar. Sørg for god plass til beina. 

5.Døde gjenstander.

Unngå døde planter. Dette svakker enegien i rommet.

6. Avslappende lyder. 

Ha tilgang til avslappende lyder. Duften av appelsin, sitron og olje skaper også ro i rommet. 

7. Oppkvikkende farger.

Ha en oppkvikkende farge som gul, hvit og rød. Disse oppmuntrer deg til å gjøre en god jobb.

8. Bilder

Plasser bilder av venner, sitat,  landskap osv. Andre ting som har en personlig betydining for deg eller gjør deg roligere. 

Håper dere likte tipsene. Del to: hvordan komme igang med skole arbeidet kommer neste uke. 

Ha en fin torsdag videre, vi snakkes ikveld ♥ 

 


kommentarer: 38Antrekk 120314

 • Skrevet 12.03.2014
 • Klokken 19:53

Jakke/ sheinside  Shorts/HM   Sjorte/BikBok  Sko/BIanco   Veske/Hermés 

Været har vært så nydelig i Bergen by idag. Utrolig hvordan det kan påvirke kropp og humør, jeg blir så lykkelig ♥

Kos dere videre ikveld, bare to dager til helg nå! ♥

 

 


kommentarer: 69I want you: Sheinside

 • Skrevet 12.03.2014
 • Klokken 15:18

Er det bare jeg som for 35 minutter siden forstod at denne nettsiden sheinside.com heter SHE INSIDE?? Jeg er helt i sjokk! It makes sense!! Jeg har alltid lest: shshebnsifn. Altså det er jo en kinesisk side, de skal no få kalle den jkabdobdf som de vil, tenkte no jeg! Håper virkelig ikke jeg er den eneste med en forblåst tankegang som ikke har skjønt dette..

_____________________________________________________________________________________________________

Anyways.. Været ute er så utrolig vakkert. Sol, varme og vår! Jeg drømmer meg bort i kåper, kjoler og lette topper. Ville vise dere mine favoritter hos Sheinside.com (jskbefi) i håp om at mamma ser dette og sender det hjem i postkassen min ♥ Neida, men kanskje dere også liker noe av det! 

 

 Her    Her     Her     

      Her    Her    Her

 

Her     Her     Her

 

Så mye fint! Noe dere likte?

Vi snakkes senre dere! Kom dere ut i det utrolig fint været og nyyt det ♥


kommentarer: 29Oppskrift: Sunn sjokolade milkshake

 • Skrevet 11.03.2014
 • Klokken 16:42

Er ikke lukten av nyvasket hus den best? Jeg har laget deilig middag, vasket hele huset OG fått unnagjort ukens andre treningsøkt *stolt* ♥ Før trening lagde jeg meg min absolutt favoritt drikke; sunn sjokolade milkshake. Den er SÅ god, jeg må dele oppskriften med dere. Det beste med den er at den er laget på 1,2,3 og du trenger så og si ingen ingredienser! NAAAM! 

Du trenger : ♥En banan  ♥2dl melk  ♥1 ss ren kakao 


Kjør ingediensene i en blender og nyyyt ♥Dette må dere lage innen de neste 24 timer, dere kommer ikke til å angre! Sunt og godt! ♥

Ha en nydelig dag videre, det er så fint vær ut! Har dere noen gøye planer for dagen? 

 


kommentarer: 119Kakao

 • Skrevet 10.03.2014
 • Klokken 18:45

Idag var det jo nesten vår i Bergen by! Så utrolig vakkert. Amalie og Ida kom opp til meg etter skolen og selvfølgelig hadde jeg planer om hva vi skulle finne på. "Vi skal gå ut, nye det fine være, drikke kako og kose oss".  Så fint det var ♥ Gossip snakking, deilig drikke og vakkert vær.

Vi fant selvfølelig på noe annet gøy senere, og amalie jobber hardt for å redigere sammen de små klippene vi filmet til dere ♥

Visnakkes fine dere ♥


kommentarer: 62Here we go

 • Skrevet 10.03.2014
 • Klokken 16:00

Mandag! Det er en ny uke og det er sååå gøy. Nye minner, nye planer og nye treningsplaner. Som vanlig begynner jeg mandagen med en knall hard treningsøkt og denne mandagen er intet unntak. Let do this. 

Sett deg en plan for hvilke mål du vil oppnå innen trening denne uken, min er så enkelt som: fire harde treningsøkter. ♥Håper alle har hatt en super mandag så langt! Noen som har gjort på noe gøy? 

Ahh, jeg gleder meg til å se hva denne uken bringer ♥
kommentarer: 18Mitt rom 1/4

 • Skrevet 09.03.2014
 • Klokken 18:11

Heisann dere ♥ Har dere en fin søndag så langt? Min har vært så avslappende og deilig etter jeg kom hjem fra byen.Tilbake til overskriften: Jeg har ventet litt med å blogge bilder av rommet mitt fordi jeg vil at det skal være PERFEKT. Mitt rom er liksom bare.. mitt! Jeg har kjøpt, bygget og bestemt alt selv og jeg elsker det! Uten tvil det fineste rommet i huset (sorry mamma). Jeg skal dele det opp i fire innlegg og avslutte med en video, her er del1: 

Dette er bare et lite hjørne av mitt rom, men det er jo bare en så smart løsning ♥

Vi snakkes vakre dere!! Imorgen er det mandag og ny uke. Gleder meg! 

 


kommentarer: 115Breakfast at starbucks

 • Skrevet 09.03.2014
 • Klokken 13:00

Tidligere i uken ble jeg invitert med på Starbucks søndag klokken 11.00. Jeg tenkte jeg jo selvfølgelig hvorfor klokken 11.00? Men så snudde jeg rundt på tankegangen og tenkte heller hvorfor IKKE klokken 11.00? Du får så mye ut av dagen når du begynner dagen tidlig. Det er så deilig ♥

Jeg drakk en deilig chai tea latte. Kjempe god krydder te med smak av pepperkake. Til frokost spiste jeg naturelle yoghurt med musli og syltetøy. For en fin start på dagen ♥

Dagen er fortsatt ung og jeg har planer med noen veninner senere på dagen. Har dere noen gøye planer? ♥


kommentarer: 75Café Aura

 • Skrevet 08.03.2014
 • Klokken 20:59

God lørdag kveld vakre ♥ Jeg har nettopp kommet inn døren etter en hektisk dag. Men hektisk er mitt andre navn og jeg bare ELSKER å stresse (???). Følelsen av å ha utnyttet dagen til det fulle og proppe den med fine minner. Ahhh ♥ Jeg har vært på Café Aurora i bergen sentrum hvor vi drakk både kaffe og kakao. Tid med venner er så vakkert! 

Nå skal jeg kose meg med chillinøtter og Fanta (obsession). Skal tidlig opp imorgen tidlig, har gøye planer! 

Kos dere med venner og fine mennesker ikveld ♥


kommentarer: 69Today and yesterday

 • Skrevet 08.03.2014
 • Klokken 11:08

God morgen solstråler. Det er fint vær i bergen idag, og selvfølgelig skal det utnyttes. Om noen raske timer skal jeg dra til byen sammen med noen venniner og kose meg! Favoritten. Frokosten idag bestod av eggerøre og røkelaks, super sundt og godt, nam! Jeg elsker å lage litt ekstra stas av frokosten i helgene. ___________________________________________________________________________________________________________

Jeg sitter nå og blar igennom bildene vi igår. Utrolig fin kveld hos Helene. Alle tok meg seg litt snacks hver og godt humør, så hva kunne egentlig gå gale? Vi snakket i vei og så norske talenter, skikkelig fredagsfølelse ♥ 

Da drar jeg ned å doller meg før jeg drarinn til sentrum ♥ Vi snakkes  ikveld! Ha en nydelig dag videre. 

 


kommentarer: 38Fitness friday

 • Skrevet 07.03.2014
 • Klokken 16:23

DET ER FREDAG!! Helg, fri, venner, mat, kos ahh! Det er helg dere og det er så skjønt. Jeg skal være med mine fine venninner senere idag og kose meg med de. Kanskje jeg til og meg får lov å knipse noen bilder når jeg er der.

___________________________________________________________________________________________________________

Fitness friday dere. Hver fredag kommer jeg til å poste to av mine favoritt treningsøvelser. En for overkropp og en for bein/rompe. Håper alle øvelsene faller i smak og at de brenner like mye hos deg som hos meg. Kanskje det er noen øvelser du gjerne ikke har sett før? Vi begynner ♥

1. Øvelse (mage)

Steg 1:

Steg 2:

2.Øvelse (Bein og rompe) 

Steg 1:

Steg 2:

steg 3:

Håper øvelsene faller i smak! Dette er iallefall to av mine MANGE favoritter. Gleder meg allerede til neste fredag, da kommer to nye øvelser ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

Ha en NYDELIG kveld fine dere. Nyt helgen til det fulle, den kan være så deilig, men alt er opp til hva du selv gjør den til. Vi snakkes ♥ 

 


kommentarer: 25Antrekk 060314

 • Skrevet 06.03.2014
 • Klokken 19:21

Jakke: HM Shorts: Spania Sko:Bianco T-sjorte: Gina Tricot

Er det bare jeg som ser det ugresset av et hår som vokser sakte men sikkert ut av hodet mitt? Jeg tror vi alle kan si oss enig i at denne kjære jenten må ta seg en tur til frisøren.

Tilbake til overskiften. Jeg har fått så mange fine kommentarer for denne shortsen, er den ikke bare driiiiiit kul? Elsker fargen, mønsteret, ALT. Jakken er så myk og deilig samtidig som den er vakker og jentete. Jeg fant ut at jeg går med shorts/skjørt mins en gang i uken. Tror jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg ikke bor i Bergen! 

Nå skal denne jenten nyte en deilig kvelds! Ha en fin kveld søte ♥ Vi snakkes imorgen! 
 


kommentarer: 91Oppskrift: Sunne vafler

 • Skrevet 06.03.2014
 • Klokken 16:30

Vafler er så utrolig godt, og de smaker enda bedre når du vet de er proppet med fiber og sunnhet. Jeg har mange forskjellige oppskrifter på sunne vafler og kan gjerne poste en ny oppskrift her innimellom slik at vi sammen kan semmenligne hvilke som smaker best ♥

Til 4-5 plater trenger du:

♥ 3 egg

♥ 10g fiberhusk

♥ 90g havremel

♥ 100g naturell yoghurt

♥ 15 dråper stevia vanilje (søtning)

♥ 0,25dl vann(tilpass konsistensen

♥ 1/2 ts bakepulver

♥ 1ts kardemomme

 


kommentarer: 21Sporty i solen

 • Skrevet 05.03.2014
 • Klokken 20:26

God kveld søte dere ♥ Min dag har vært så fin. Jeg fikk besøk av Anahita og amalie. Meg og anahita fikk for oss at vi skulle ut i solen og nyte det deilige været, og siden jeg nærmest bor på fjellet, tok vi oss en liten spasertur.  

Når vi kom hjem lagde vi noen herlige sunne vafler toppet med deilig syltetøy. Noen som er interessert i oppskrift? 

Må dere ha en fin kveld videre og ikke minst tar til dere mine tips til en god start på dagen. ♥

kommentarer: 41Bergen, 16

hits