Green spring

 • Skrevet 31.05.2014
 • Klokken 19:03

-Bergen er den fineste byen om sommeren- 

Sofia, Amalie og meg dro en "liten" tur innom Tiger i byen, en tur som aldri blir liten. De har alt fra dopapir, paraplyer, mat og sokker. Du må liksom ta, se og prøve hver lille ting de har hengende på veggene. Men uansett, vi kom ut med akkurat det vi trengte, dilldall til Hawaii-party. For første gang i mitt liv valgte vi å sitte ute å nyte været, istedenfor å titte i flere butikker! Vi ble sittende å titte på alle de lykkelige, smilende bergerensene som nyter de to solstrålene vi har i året! Og gud som jeg koooste meg.

Hawaii-Party begynner om en time, og her sitter jeg og blogger.. Kanskje jeg bør gjøre meg klar? ♥


kommentarer: 304 enkle hverdagsfrisyrer

 • Skrevet 31.05.2014
 • Klokken 11:24

Heeei alle dere ♥ Jeg våknet klokken ti, noe som er leeeenge for å være meg, haha. Det var så deilig å endelig få våkne av meg selv. Frokosten er i magen, og om bare en liten time er jeg i byen med Sofia og Amalie for å handle inn litt små dill til Hawaii party senere i dag ♥ Okei, jeg skal i Hawaii party!!! Blir livet noe bedre? Jeg gleder meg til å ta masse bilder! 

But first; Jeg vil vise dere mine absolutt favoritt frisyrer gjennom dagen! Er jeg den eneste som har ca. 2,35 minutter på å stelle håret mitt om morgenen? Det er disse fire frisyrene som er både enkle, raske og ikke minst fine! 

1. Glatt hår.  Kvelden før skolen glatter jeg håret mitt. Og for de som tror jeg har glatt får til vanlig, nooo, no, no. Mitt normale hår ligger å vipper innenfor skalaen "afro" :-) Så en god glattetang kommer godt i bruk her hjemme. Håret faller så fint, og ikke minst, det får av vakker glans over seg.2. Lav hestehale. En stram lav hestehale. Denne er kanskje den minst brukte til hverdag, og mer brukt til litt finere anledninger. Den har en følelse av "seriøs" over seg, og er så fin til en lang, stram kjole. 

3. Høy hestehale. Dette er alltid løsningen for en "bad hair day". Når jeg våkner med tankegangen "Nei, ikke i dag" er denne hårfrisyren alltid løsningen. Håret opp i en hestehale, og det beste er; det ser bra ut! 4. Donut. Dette er absolutt favoritten. Den er så klassisk, elegant og pen. Det ser ut som en frisyre du har tatt deg god tid til, og man seg vellstelt ut. Denne tar meg kanskje 2 minutter å lage, so good ♥


Om det er noen frisyrer, som nr.4, jeg skal vise dere steg for steg, er det bare til å skrive ut, selvfølgelig kan jeg gjøre det! Sees i kveld ♥ Ha en fin, fin dag! 


kommentarer: 105Fitness friday 3005

 • Skrevet 30.05.2014
 • Klokken 16:44

Da var endelig en uke men treningsfri forbi, jeg skal sakte bygge opp treningen slik at jeg forhindrer overbelastning. I begynnelsen vil jeg fokusere på styrketrening, og ligge løpingen litt på hyllen før leggene mine er tilbake til normalt. I dag skal jeg gjøre denne øvelsen:

Øvelse 1: Lår

Steg 1: Stå bøyd i knærene slik at du nesten er nede i setestilling.

Steg 2: Spenn ifra med den ene foten, den andre beholder du bøyd.

Steg 3: Føten du beholdt bøyd sparker du ut. Gjenta denne 10 * 3 på hver fot.Håper øvelsen faller i smak, start helgen med god samvittighet alle sammen ♥ See ya. 


Vinneren av sminkekonkurransen ble Ingebord. Gratulerer så mye, du har fått en mail fra meg ♥


kommentarer: 31Antrekk: A touch of mint

 • Skrevet 30.05.2014
 • Klokken 10:11

Heiaa ♥ I dag er en så skjønn dag. Etter skolen skal jeg møte Amalie for å handle inn litt nytt interior til stuen min, fant det perfekte bordet! Skal selvfølgelig vise dere før/etter bilder når det er kommer på plass. Senere på kvelden går turen opp til Ingrid, for en kosekveld sammen med alle jentene i klubben. Gleder meg til å se de igjen ♥(adlink)  Jakke// HER   Bukse//Pieces   Klokke//Aldo  Sko//Italia   Bluse//BikBok

Det er ingen tvil om at pastellfarger er et must denne våren, så hvorfor ikke gjøre det til fokuset i antrekket. All white, med litt pastell! Jakken min finner du HER. Den har så skjønn farge og kan piffe opp et hvert enkelt antrekk, love it ♥ Vi snakkes senere i dag, en ny utgave av fitness friday kommer! 


kommentarer: 37Så fin dag

 • Skrevet 29.05.2014
 • Klokken 20:03

Heisann og goood kveld ♥ I dag har jeg vært med Amalie hele dagen, og gått på tur med hennes småsøsken! Jeg kan garantere dere at lillesøsteren hater meg, for hun lagde nedoversmil hver gang hun så meg :) Senere ble vi invitert på kakebesøk hos naboen, noe som er såå koselig ♥ For ikke å glemme; jeg har spist så masse is, akkurat som vi skal gjøre i dette været ♥

Amalie er med meg fortsatt og Ingrid har nettopp kommet ned, så nå sluker vi de siste minuttene av solen i denne deilige hengesofaen (?) Kanskje jeg serverer de noen av mine deilige boller som jeg bakte tidligere i uken, og JA dere må få oppskriften, for de var så gode! 

Håper dere har hatt en fin fridag, og koser dere videre i solen, dagen er enda ikke ferdig ♥


kommentarer: 32The city

 • Skrevet 29.05.2014
 • Klokken 10:11

Ahhh god morgen dere ♥ Som jeg koste meg med Elida i går, det ble enda en runde med titting i butikker. Jeg kjøpte med meg noen skatter hjem som passer perfekt nå om sommeren. Litt sommerlige farger gjør ikke mitt klesskap ondt! Er jeg den enste som har et skap som består av fargene: svart-hvit-grå-svart-hvit-grå-? haha ♥ Kankskje jeg viser dere innkjøpene senere i dag.

Klarer ikke vente med å starte enda en vakker dag i byen, solen skinner og det er så skjønt ♥ Min fridag skal brukes på venner, grilling og litt skolearbeid, uansett hva, jeg skal ut å nyyyte solen ♥ Kyss


kommentarer: 57Oppskrift: Sunne lapper

 • Skrevet 28.05.2014
 • Klokken 16:49

Nam nam nam ♥ Dette ble en oppskrift hvor meg og mamma improviserte som bare det, men resultatet ble bra! Mettende, proteinrike og sunne lapper. Disse er perft til både lunsj eller frokost om du skal lage noe rask! Jeg spiser disse uten noe tilbehør uten problemer! 

Du trenger:  ♣1 boks cottage cheese  ♣2dl havregryn ♣ 6 egg  ♣1ts natron ♣1ts vaniljesukker ♣litt salt

Kjør alle ingrediensene i en mikser til en klumpfri deig. Stek små lapper på stekepannen på middels varme. Etter egen erfaring klarte jeg å svi halvparten, pass på, haha ♥

Planene for dagen var å dra til byen med Elida for å titte litt i butikker. Vi ble invitert på grilling senere idag, så kanskje vi lager oss tid til det også. Vi koser oss uansett hva vi gjør. I morgen er det fri, og jeg gleder meg til å ha hele dagen forand meg ♥


kommentarer: 63I will remember this

 • Skrevet 28.05.2014
 • Klokken 12:16

Heei heeii ♥ Håper alle har hatt en fin morgen så langt. Jeg sov så godt etter den fineste kvelden hos Frida. Jeg hadde så ondt i mangen hele kvelden, tror det var en god blanding av latter og ALTFOR MYE mat! Når du har ti forskjellige småretter forand deg, er det så lett og små spise på dem utover kvelden. Du blir så mett, men det er så vedt det! Vi ble servert vårruller, salat, kjøttboller, kylling, vannmelon, jordbær, kake, og mye mer. Er det rart tapas er favoritt maten min? ♥Vi ble sittende i hagen i flere timer med MASSE jentesnakk, latter, musikk og dans. Jeg tror alle hadde utrolig mye på hjertet, for vi snakket i munnen på hverandre hele kvelden. Så koselig ♥Gøyeste kvelden jeg har hatt på lenge. Dette må vi gjøre igjen før sommerferien er kommet, da reiser alle vekk, og vi ser hverandre ikke før til høsten igjen. Denne kvelden kommer jeg til å huske, et så fint minne ♥


kommentarer: 41Antrekk: Blusejakke

 • Skrevet 27.05.2014
 • Klokken 15:53

Heeisann dere ♥ Jeg hadde en så fin morgen hos Silje for meg selv. Dro ut på morgentur sammen med hunden hennes, og spiste meg en god frokost! Etter noen timer med arbeid forand pcén, pakken jeg sammen sakene mine og la igjen en søt lapp på sengen hennes ♥ Btw, jeg tok med en et plagg (eller fem) fra skapet ditt Silje ♥

Sko//HM   Jumpsuits// GinaTricot   Jakke// HER 

Jakken min finner dere HER. Den er så lett og fin på nå som sommeren er kommet for fullt! Jeg har kledd meg sommelig i anledning for i kveld. Jeg, sammen med mange andre fine jenter tar turen opp til Frida, for å kose oss og spise god mat sammen! Jeg har klart å miste minnekortet mitt, så på veien kjøper jeg et nytt, haha! Må jo ta bilder til dere ♥ Kos dere videre i dag, husk skap fine minner! 


kommentarer: 75Svar på ukens spørsmål

 • Skrevet 27.05.2014
 • Klokken 12:24

Hvilket solpudder og mascara bruker du? Jeg bruker mineral solpudder fra ELF og mascara fra Maybelline (bytter hele tiden).

Hva gir deg bloggmotivasjon? Alle de fine tilbakemeldingene og fint vær!

Favorittfrokosten din? Oppskrift HERKan du ha flere oppskrifter på bloggen? Selvfølgelig! Det kan aldri bli for mye mat.

Hva er favoritt sangen din? For øyeblikket: Stay with me - Sam Smith

Har du noen kjønnhetstips? Smile! Det er ingenting vakrere en et smil. 

Fineste kjolen du har? Har du noen gang såret en venn uten å mee det? Ja, absolutt. Men som sagt, da har ikke ment det.

Favorittbok? Hehe.. Twilight. Den eneste boken jeg har lest, så den har ikke mye konkurranse.

Hvor er jakken din fra? Mango

Hvorfor skriver du ikke hvor klærene dine er fra? Jeg er klar over det. MEN, jeg shopper for det meste når jeg er ute å reiser, og husker rett og slett ikke navnet på butikkene jeg kjøpte tingene. Og dersom det var en butikk i Afrika som heter "shalama" tror ikke jeg det sier dere så mye. Derfor skriver jeg ikke hvor det er fra. Men jeg kan begynne å skrive navnet på plaggene som kan kjøpes her hjemme! 

Hva liker du best og minst med  blogge? Minst: Det tar mye tid. Best: Alle de fine leserne.

Kan du lage et innlegg om hvordan du lagde sengegavlen din? Ja, hvorfor ikke? 


kommentarer: 40Kosekveld

 • Skrevet 26.05.2014
 • Klokken 20:21

Hei hei ♥ Imorgen drar skolen min på fjellet, men fordi jeg enda har pause ifra treningen, kan jeg ikke være med. Så hvorfor ikke utnytte fridagen? Meg og Silje lagde store planer for den kommende uken når vi skulle ha streik (well.. that didn´t happen) men gjennomføre det skal vi ♥ Jeg pakken sakene og dro opp til henne for en koselig sleepover. Hun skal på skolen imorgen, så da har jeg hele huset hennes for meg selv imorgen tidlig ♥

 Rooosa all the way ♥  Kjenner at det blir deilig med fri imorgen, er jeg den eneste som er tom for skolemotivasjon? Jeg føler meg så sliten og utmattet! 

Jeg tenkte å svare på litt spørsmål imorgen i ett innlegg - Så bare spør i vei om det er noe du lurer på! Sees ♥ Kos dere videre ikveld! 


kommentarer: 62Romvideo

 • Skrevet 26.05.2014
 • Klokken 10:06
Gooood morgen ♥ Jeg er faktisk litt lei meg nå, ettersom det ikke ble noen streik i år! Men jaja, snart sommerferie, og DA skal vi kose oss, ikke sant? ♥ Her er en video av rommet mtt, som jeg vet mange har ventet på. So here you go ♥ Er utrolig fonøyd med alt, men det er bare til å komme med innspill i hva nytt jeg kan gjøre! 

kommentarer: 82Bolle overalt

 • Skrevet 25.05.2014
 • Klokken 16:33

Hei ho ♥ Selv om det er søndag, har jeg dessverre ikke tid til noe café besøk, her står flere timer med skolearbeid og husmorplikter på planen. Meg jeg trøster meg med at faren min tok meg med på café i går. Når jeg satt der kom jeg liksom pluselig på at jeg aldri spiser noe bakverk når jeg er på café, jeg som er SÅ stor fan av boller, why? 

Jeg bestille meg en hvetebolle til en forandring, og minte meg selv på hvor glad jeg er i det. Så innimellom alt arbeidet i dag har jeg klart å skrape sammen med bolledeig som snart skal i i ovnene. Wii, gleder meg til å spise meg så mett på boller i kveld ♥ 

Om bollene blir gode, deler jeg selvfølgelig oppskriften med dere. Denne gangen har jeg prøvd meg på den sunne varianten ♥ Så må dere nyte og kose dere videre i dag, det er bare søndag en gang i uken ♥


kommentarer: 65Antrekk: This dress

 • Skrevet 25.05.2014
 • Klokken 10:43

Dette er min absolutt drømmekjole! Elsker formen, lengden og fargekombinasjonen! Jeg kunne ikke følt mer sommer på kroppen, gleder meg til å kunne gå med denne både på ferie og i byen ♥ Kan dere tro hvor jeg kjøpte den? Barneavdelingen på HM. Der har du fordelen med å være lav ( sånn ca. den eneste fordelen?) Jeg kom tilfeldigvis over den, uten å tenke på det, var den med meg hjem! Dagens tips: ta turen innom barneavdeling, du vet aldri ♥


kommentarer: 85Time

 • Skrevet 24.05.2014
 • Klokken 20:40

Good lørdagskveld ♥ Dagen min har gått i ett fra klokken 10.00 til nå. Silje er på jentebesøk, og vi sluker de siste solstrålende på terrassen. Det er så deilig å finne roen etter en hel dag på farten ♥ Jeg har vært på sartor, senteret, tur og ikke minst IKEA, det har vært så lenge siden jeg tok turen dit, i´ve missed it  ♥ Nå er det bare til å kose oss resten av kvelden med sjokolade og varm drikke i denne søte koppen. Jeg fikk denne sammen med en matchende skål i gave av min far. De er perfekte! Må vise dere det en annen gang. Så sees vi selvfølgelig imorgen, må dere kose dere denne fine kvelden ♥ 


kommentarer: 29Before i go

 • Skrevet 24.05.2014
 • Klokken 09:54

God morgen ♥ Nå har jeg spist meg god og mett på gresk yoghurt toppet med kokosflak og en stor kopp kaffe. Jeg prøvde meg også på sitronvann, noe som smaker så forfriskende i dette sommerværet. Om en time tar jeg turen på sartor, kanskje jeg får med meg noen skatter hjem. Noen andre som skal på sartor i dag?

Kvelden sammen med Anahita i går var så fin. Masse jentesnakk om gutter og livet, hihi ♥ Jeg kjøpte med meg en plate mørk sjokolade, men da Anahita kom inn med en skål smågodt ble den fort prioritert. Når jeg først går inn for å spise smågodt smaker det så.. HELG. Og hvem vil ikke få smaken på helg? Det betyr at jeg har mer mørsk sjokolade igjen, så nå blir det enda mer kaffe- og sjokoladekos før jeg starter dagen ♥ Vi sees

Ha en nydelig dag dere  ♥


kommentarer: 45Oppskrift: Iskaffe på 1-2-3

 • Skrevet 23.05.2014
 • Klokken 17:41

Soooo good ♥ Om noen få minutter drar jeg opp til Anahita for en jentekveld sammen med henne. Men først skal jeg drikke opp denne deilige koppen med iskaffe! Jeg har laget dette fire dager på rad nå, og har gledet meg til å dele oppskriften med dere. 

Du trenger:  ♥ Kaffe (i form av isbiter)  ♥ Melk

Trekk kaffe, og fyll isbitformer med kaffen. Frys den ned til de er blitt isbiter. Deretter fyller du et glass med melk, og har kaffebitene oppi. Det smaker jo DIGG! Og ikke minst laget på 1-2-3! Nyyyt Perfekt til å drikke på en jentekveld, eller ha på siden nå som vi pugger til eksamen og prøver ♥ Kos dere resten av kvelden! Så snakkes i imorgen dere 


kommentarer: 36Fitness friday 2305

 • Skrevet 23.05.2014
 • Klokken 10:08

Øvelse 1: De skrå magemusklene

Steg1: Vri overkroppen din fra den ene siden til den andre siden. Bruk magemusklene til å holde deg oppe. 

Steg 2:

Øvelse 2: Lår. 

Stå i 90 grader med en ball i ryggen. Da krever det enda mer styrke til å holde seg oppe. 

Jeg håper alle prøver ut disse øvelsene og starter helgen sprekt. Jeg har fått klar beskjed om å holde meg i ro i minst en uke, i håp om å bli frisk. Jeg liker ikke å gå en uke uten trening, men jeg gjør alt for at mine legger går tilbake til normale. Er det ikke bare enda deiligere å komme tilbake til trening etterpå, full i motivasjon? Jeg må jo tenke positivt! Dette blir bra ♥ 


Kvelden skal brukes på det beste jeg vet; venner og pizza ♥ Jeg titter innom her en gang til i kveld, så vi snakkes da ♥


kommentarer: 36Antrekk: Ballerina

 • Skrevet 22.05.2014
 • Klokken 19:52

Heeeia dere ♥ I dag har vært så fin. Jeg klarte å fullføre 3 km med beinhinnebetennelse. Det er noe av det mest smertefulle jeg har vært med på, men jeg klarte det, og brukte 15 minutter MINDRE enn sist jeg løp. Litt små stolt nå, hihi ♥ Sondre ble meg meg hjem og var der i noen timer, før jeg tok turen ut på shopping med Andrea. Mye shopping ble det ikke ettersom vi ble sittende utenfor senteret med latter og jentesnakk hele dagen! 

♥ ♥ ♥
Jakke:mango Sko:Mani  Bukse: Zara  Bluse:Ginatricot

Her ble meg og Andrea sittende. Temperaturen er så deilig og behagelig, det burde ikke være lov å gå inne på et senter nå! Jeg håper alle har hatt en like fin dag som jeg har, også snakkes vi selvfølgelig igjen imorgen. Fitness Friday! God natt skjønninger ♥


kommentarer: 70Fancy rabattkode

 • Skrevet 22.05.2014
 • Klokken 08:36

Hei og god torsdag dere ♥ I dag løper vi 3 km i grymmen, som jeg i en uke har trent meg opp til nå. Jeg er spent på å se hvordan det går. Alt jeg vet er at jo mer jeg løper, jo mer skadet blir jeg i leggene mine.. Etter i dag er det tilbake til  gode gamle styrketrening. Over til noe annet. Se denne fine løpejakken fra Nike. Elsker passformen og fargen. Jakken er fra Junkyard.no . Denne spilte en stor rolle i hvorfor jeg klarte å jogge hver dag i en uke! Jeg har aldri følt med så frech, treningsmotivasjonen lå på topp! 

Jeg har en rabattkode jeg vil dele med dere. Det er den abslolutt drømmerabatten: 20% på alle varer på hele junkyard.no dersom du skriverer inn koden: Prinsessen, i kampanjekodefeltet i kassen. 

De har så masse fint fra Nike air max, løpejakker, Vans, jakker og masse mer! 20% er mye avslag så det er bare til å utnytte sjansen når du først har den. Løp og kjøp! 


Den sitter som et skudd og jeg er så fornøyd! Kanskje det blir en treningsøkt på meg senere i dag, sammen med Marcus! Jeg vil trene hver dag, slik at jeg får brukt denne jakken, haha. Noen som kjenner seg igjen? Nye treningsklær = motivasjon. Min jakke finner dere HER

Rabattkode: Prinsessen (20% på hele Junkyard). 


kommentarer: 55Antrekk: Øygaren

 • Skrevet 21.05.2014
 • Klokken 18:06Heeeeia ♥ Mange måneder tilbake tok jeg antrekksbilder i Øygaren da jeg var på tur der for første gang i mitt liv. Det var både idyllisk, magisk og uvirkelig. Helt utrolig hvor vakkert det er bare du kjører 30 minutter ut av sentrum. Bergen har så mange skjulte skatter! Fordi både skjørt og kåpe var svart, spritetet jeg antrekket opp med en knall farget strømpebukse og høye heler. Litt overdressed for en tur på landet? Nee.. Det kan aldri på for overdressed ♥

I dag skal jeg lage en stor presentasjon, så verken trening eller de sosiale antennene slår til i dag. Jaja, det må bli noen av de dagene også, selv om det er ingenting jeg hater mer! ♥


kommentarer: 66Tips til å føle seg mindre ensom

 • Skrevet 21.05.2014
 • Klokken 11:03

1.Kom deg ut

Det første du må gjøre er å komme deg ut. Omring deg med mennesker. Kanskje det er mennesker der ute som venter på å treffe deg! 

2.Finn kjærligheten

Flørt med en gutt (flere gutter, hehe) møt dem, og kom deg ut på markedet. Da på en date, dra på MANGE, til slutt finner du en du virkelig liker.

3.Make the first move

Er det en du har i kikkerten? Stig ut av komfortsiden, og ta initiativ. Gå bort og si hei, si hei på facebook om det er lettere. Ikke vært redd for å bli avist.

4.Gjør deg selv bedre

Hva er du alltid har ønsket å prøve? Yoga, trening, baking eller lære deg å redigere et bilde for alt jeg vet! Gjør noen nytt dom får deg selv til å følge deg bedre.

5. Vær sammen med familie og venner.

Spis middag sammen eller spill kort. Avtal en fin søndagsmiddag med familien, og kos dere i hverandres selvskap. Lag mange avtaler med venner. Dersom du har en avtale er du "tvunget" til å komme deg ut.

6. Tilfeldige samtaler

Denne slår aldri feil! Vi alle har en venn (eller hundre) som vi ikke egentlig kjenner på facebook. Si hei til en av de, start en samtale, eller ligg til en "halveis kjent" venn og start en samtale. Dette er alltid SÅ morsomt. Hvem vet hva du kan få ut av det? Jeg har en utrolig god venn pga. en tilfeldig samtale på facebook. Go for it! 


kommentarer: 34What i do

 • Skrevet 20.05.2014
 • Klokken 17:45

Før jeg kom hjem og lagde middag i dag, var jeg i et "møte". Noe utrolig spennende som jeg lenge har ventet på skulle skje. Etter avtale møtte jeg en mann i et inspillingsstudio her i Bergen. Det er ingen hemmelighet at min store drøm er å leve av musikk, men jeg vet å skille drøm fra realitet. Men i dag, levede jeg en liten drøm. Jeg ble vist hvordan studiet fungerte, redigerte musikk og ikke minst; spillt inn musikk! Jeg valgte selv ut min favoritt sang, og koste meg! Jeg føler meg så utrolig takknemmelig og heldig som får denne sjansen jeg har ventet på i flere år. Sitt en mikrofon forand meg, og jeg er lykkelig ♥

Planen var å fortsette å spille inn musikk i dette studiet og da laste opp ferdig innspilte sagner derfra til dere. Hva tenker dere om det? 


kommentarer: 74Oppskrift: Kyllingwok med grønnsaker

 • Skrevet 20.05.2014
 • Klokken 16:12

Hei hei ♥ I dag har jeg imponert med ferdig middag til mamma kom hjem. Jeg valgte å knipse bilder underveis og dele oppskriften med dere nå. Det smakte kjempe godt, wok må vi spise mer av! 


Du trenger: ♥2 kyllingbryst  ♥1 fedd hvitløk  ♥1/2-1 løk  ♥1 squah  ♥1 paprika  ♥4-5 sjampingjonger  ♥1/2 brokkoli  ♥litt sukkererter  ♥soyasaus  ♥chilli/annet krydder  ♥litt rømme mot slutten ♥fullkorn pasta


Kok opp en gryte med vann med litt salt i, og ha oppi fullkornspastaen eller ris. Ha olje i en wok panne (eller vanlig stekepanne), og ha i hakket hvitløk. La det surre. Klipp drerrer kylllingbirystene opp i biter, ha i woken. La der surre, og hell over noen slumper soyasaus og krydder. Kutt resten av grønnsakene opp i passe store biter, og ha i shanpinjong, så brokkoli og squash. La det putre i noen minutter. Ha derreter i sukkereter og paprika, la det surre et pas minutter til. Nyyt maten ♥ Nå skal jeg ut å løpe, etter en utrolig tung økt i går. Kjente at leggene mine var utrolig lei av å løpe! Men jaja, vi prøve igjen i dag ♥ Senere idag håper jeg det blir tid til å dra ut å være sammen med noen. Ha en kjempe fin dag videre dere, vi snakkes pultselig ♦

Opprksift på BT. 


kommentarer: 37Erstattning for søtsuget

 • Skrevet 19.05.2014
 • Klokken 18:26

Heisann dere ♥ Jeg tviler ikke på at det er flere som spiste mer en nok sukker i helgen. Til tross for at jeg ikke spiste noe store mengder sukker, har jeg også dager jeg bare MÅ ha! Jeg MÅ ha! I dag er en slik dag. Søtsuget sitter langt nede i halsen. Men heldigvis har vi et godt utvalget av sukker erstattning her i huset. Dette er mine favoritter: 

Søtningsmiddel: Dette er GENIALT! Du kan få alle smaker til å bli søte og gode. Jeg liker å bruke min i både kaffe, naturell yoghurt og i smoothie. Dersom drikken eller maten er litt bitter på smak, trenger du ikke mer enn to dråper, vips, det smaker søtt! 

Ice Tea: Dette er den nye lett versjonen av iste. Ingen tilsatt sukker og kunn 5 kalorier pr. store glass. Den smaker så deilig av sitron og honning og jeg drikker minst 4 glass om dagen. Denne kan på alle måter måle seg med de du kjøper i butikken. Det er 8 små poser i hver pakke, alt du gjør er å blande ut med vann. Så enkelt. 

Lacrol: Ikke bare Lacrol, men all form for drops og tyggis uten tilsatt sukker. Jeg må alltid ha en pakke drops i jakkelommen. 

Questbar: Favoritten! Barer KAN være en god erstattining for sukker, men det finnes mange barer som er minst like usunne som en plate sjokolade. Quest barene er best på smak, lite innhold av sukker og karbohydrater og høyt proteininhold. Jeg spiser (nyter) en slik hver dag etter trening. Du kan kjøpe de i 12 forskjellige smaker på Iherb.com


Nå er joggeskoene på, så klar til å løpe! Senere tar jeg turen ut med Anahita. Vi sees ♥


kommentarer: 54First ice cream of the year

 • Skrevet 19.05.2014
 • Klokken 10:08

-Denne drikken er det beste jeg har smakt-

Med denne vakre byen, er det rart vi drar ut bare for å titte og spise is? Og ja, jeg kjøpte is på Macdonalds, blir det mer classy? Er det en ting Macdonalds kan, så er det is med oreo biter. I går ble vi sittende lenge i solen med jentesnakk og masse mennesker å se på. Morsomt hvordan hele byen fyller seg opp med jenter i sommerkjole, sekundet gradene viser hint av sommer.  

Etter treningsfri i går, starter jeg uken med en løpeøkt på 60 minutter. Noen av dere som skal trene? Uansett hva dere gjør, kos dere ♥


kommentarer: 34Antrekk: Pelsvest

 • Skrevet 18.05.2014
 • Klokken 19:06Heeeisann ♥ Dagens antrekk ble tatt i byen da meg og Andrea dro inn for en softis i solskinnet. Jeg tok masse bilder av det også, kanskje jeg legger de ut i morgen. Jeg vet at det er noen som virkelig ikke liker pelsvester, men jeg er så svak for det. Enda bedre når det er fuskefels, som denne! Nå sitter jeg hos Elida, og skal kose meg her på terrassen i solskinnet resten av kvelden. Håper dere gjør det samme ♥♥

Også ville jeg si tusen takk til alle som titter innom hver dag, ikke minst de som legger igjen en søt kommentar. Det gjør meg så glad, og jeg setter pris på enhver av dere ♥ Takk til Jentamotverden og Turtle00 for søt melding! 


kommentarer: 64More pink

 • Skrevet 18.05.2014
 • Klokken 11:07

-Today is a great day-God morgen dere. Nå er frokost og kaffe fra denne søte koppen i magen. Dette er noen av de små tingene jeg kjøpte meg med hjem fra Søstrene Grene på torsdag. Er de ikke søte? Alle har fått sin plass i stuen min ♥ Enda mer rosa, skader ingen ♥  Og dette er den fine blomsten mamma kjøpte til meg. De små notatbøkene skal jeg bruke til..ehhhe.. pynt?

Etter fem løpeøkter denne uken, tenkte jeg treningsfri idag. Så her i huset blir det avslapping og kanskje besøke noen venner. Må alle kose seg denne dagen, dere er herlige ♥


kommentarer: 6717.Mai

 • Skrevet 17.05.2014
 • Klokken 14:37

Solen skinner på 17.Mai for første gang på mange år i Bergen, noe som har gjort denne dagen så vakker. Vi startet hos Ingrid med frokostutvalg fra a til å. Pålegg, brødmat, egg, laks, oster, syltetøy og selvfølgelig avsluttet vi med bær i norges farger. Akkurat som hotell frokost ♥

Katta  Sofia  Helene  Celine  Ingrid  Amalie ♥

Senere dro vi til byen, og på et tidspunkt endte vi opp mindt i toget, marsjerende bak Norske Handelshøyskole toget (??) Gjett om vi fikk mange rare blikk, både av ukent og spesielt av de vi kjente. Men vi gikk, og vi koste oss ♥ 

Nå venter vi familie på beøsk, så vi snakkes imorgen ♥ 


kommentarer: 49Little hello

 • Skrevet 17.05.2014
 • Klokken 08:16

Herregud det er 17.Mai. Det har virkelig ikke gått opp for meg, før nå! Vanligvis gleder jeg meg måneder i forveien, men i år har det skjedd så mye HELE tiden. Jeg står her,  plutselig er det 17.Mai. I grunn litt trist at tiden flyr forbi, men dagen er her, og den skal nytes. Sminken skal på, håret skal opp, og ikke minst; buanden! Jeg gleder meg hvert år til å gå med bunad, det er ingeting som er like vakkert, ingeting! 

Dagen starter hos Ingrid, som står for 17.Mai frokost. Alle jentene i klubben møtes hos henne, spiser og koser oss sammen. Og selvfølgelig går turen til byen etterpå! Bergen sentrum, jeg elsker deg på 17.Mai! Kemeraet mitt er med hele dagen! Ha en fin dag dere, håper alle koser deg like mye som jeg skal ♥ 


kommentarer: 14Oppskrift: Sunn fredags snack

 • Skrevet 16.05.2014
 • Klokken 17:35

Jeg husker dagen jeg lagde dette sammen med Andrea. Jeg tror jeg så vekk i 2 sekunder før alt var spist opp. Guacamole er utrolig godt, sammen med disse små knekkebrødene er det enda bedre. Det blir som nachos dyppet i guacamole bare et sunnere alternativ.

Du trenger:  ♥1 Avokoado  ♥2ss rømme  ♥3 sitrondråper  ♥1/2 ts løkpulver  ♥Ryesnacks knekkebrød (Meny) 

Bland alle ingrediensene sammen, og ha ryesnacksen på siden. Dypp disse i guacamolen.

Nå er det på med joggeskoene før jeg tar turen på tivoli med Anahita! Det kribler i føttene, jeg har så lyst til å løpe. Nyyyyt kvelden før dagen. Imorgen blir så bra, jeg gleder meg ♥ ♥ 


kommentarer: 19Fitness friday 1605

 • Skrevet 16.05.2014
 • Klokken 10:17

Fredag, endelig ♥ Fredag..ahhh. En hel kveld der du vet du har to dager med fri forand deg før en ny uke starter. Den følelsen er så god ♥ I går fikk jeg unnagjort mer enn bare filming, jeg tok en "rask" tur innom Søstrene Grene, og kom ut med en tom konto. Alt det fine de har som jeg kan dekorere stuen min med oppe. Gleder meg til å vise dere ♥

Øvelse 1: De skrå magemusklene

Steg 1:

Steg 2:

Øvelse 2: Rumpe og bakside lår

Steg1: 

Steg 2:

Endelig er kameraet mitt ferdig, og klar til å hentes. Dere aner ikke hvor lost jeg føler meg uten det. Jeg vil jo ta bilder av aaallllt! 

Så håper jeg alle starter fredagen sprek og blid. Noen som skal trene før helgen begynner? 


kommentarer: 45Mine favoritter

 • Skrevet 15.05.2014
 • Klokken 16:23

Goood torsdag dere ♥ I dag regner det som bare det ute, men det stopper da ikke meg! Jeg skal ut å filme til et spennende prosjekt.. Kanskje jeg forteller dere om det! ♥ 

Før jeg drar ut, drømmer jeg meg tilbake til fint vær, sommer og lette klær. Min favoritt et uten tvil det første som kommer. Hvilken er din favoritt?

Jeg kom ikke opp i eksamen i dag, og mine bønner går videre til C klassen som kom opp i matte. I feel your pain! Nå gjenstår det bare å ikke komme opp i muntlig eksamen ♥ Men nååå har jeg fått besøk, let´s start. Håper alle får en knall fin dag, dere er herlige ♥


kommentarer: 56Kjæresten min

 • Skrevet 14.05.2014
 • Klokken 19:42

Jeg sitter nå og spiser lavkarbo vafler som min mamma har laget til meg. Speaking of mamma, gjett om jeg ble rørt da jeg kom hjem fra skolen idag. Der sto mamma med en bukett rosa bomster i hånden som jeg kan ha oppe i stuen min, akkurat slik jeg ønsket meg.. Gud, jeg er så glad i henne. Og hvordan vist hun jeg ville ha rosa blomster? ... Mamma, leser du bloggen min? 

Sooo here you go.. Til dere som lurte, dette er da min kjæreste ♥ Han er den skjønneste lille skapningen jeg noen gang har møtt i mitt liv ♥ 

I morgen skal jeg bort på skolen for å få vite om jeg kommer opp i eksamen. Tror du jeg kommer opp? Selvfølgelig gjør jeg det.. Just my luck! Jeg har absolutt ingenting imort å komme opp, jeg ser på det som en god sjanse til å spise masse snop med god samvittighet. Eksamen er koselig, hihi ♥


kommentarer: 70Antrekk: Sommer

 • Skrevet 14.05.2014
 • Klokken 13:56

Heeei ♥ Hvordan er dagen deres så langt? Jeg jeg har virkelig kost meg. Jeg er så glad og i godt humør for tiden. Kanksje det er fordi treningen har godt såå bra?  Økten i går gikk mye bedre enn mandag, kanskje formen allerede har komt seg? Planen var å løpe 30 min, men jeg følte meg så sporty og fotsatte til det nesten var gått en time. Gleder meg til å se hvordan formen er idag! 

Kvelden går til øving av prøve. Med en god joggedress, gjør det meg ingenting. Helt ærlig synest jeg det er koselig å gjøre skolearbeid, spesilet når jeg føler jeg får det til! Er dere ikke enig?


kommentarer: 58Min stue: Lets make it pretty

 • Skrevet 13.05.2014
 • Klokken 20:03

Heia dere ♥ Nå vil jeg vise dere små endringer jeg har gjort i min egen stue for å gjøre det litt penere her oppe. Jeg gjør små endringer over lenger tid og er gjerne ikke helt ferdig før om ett år eller to. Det er så lite som skal til for å endre stemningen i et rom: 

FØR: 

ETTER: Kjøp bokser og ligg spill, bøker, filmer osv oppi disse. Det vil se mye mer ryddig og strukturert ut. 

FØR: 

ETTER: Fyll sofaen med søte tepper og fine puter. Koselig og lekkert! 

FØR:

ETTER: Kjøp noen søte rammer, fyll dem med fine minner, eller bilder av veninner. Jeg blir så glad av å se på de. 

Jeg har så mye flere ting jeg vil vise, men det får vente til en DEL 2 som kommer om ikke lenge! Alt er kjøpt på IKEA, det er ting som dette jeg kjøper hver gang jeg er på IKEA ( sånn ca. hver dag) Nå vil jeg bare kjøpe meg noen rosa blomster, for å forsette i retning "anti-gutter rommet" som mamma kaller det, haha. 


kommentarer: 52Svar på spørsmålsrunde DEL 2

 • Skrevet 13.05.2014
 • Klokken 14:17

Jeg hadde svart på disse spørsmålene på video, men ettersom mitt kamera ligger nå i 300 deler på bordet, så fikk jeg aldri importert den til pcén. Men jeg skal starte med ukens spørsmål, og selvfølgelig svare på video neste gang! ♥


Hva fikk deg til å blogge? Jeg elsker å ta bilder, og ønsket å ligge de ut et sted.

Hva er det beste med blogg? Å få alle de fine tilbakemeldingene, og kunne inspirere noen.

Hva inspirerer deg? Trening, fint vær og glade mennesker.Hva er en "drømmeprins" for deg? Morsom, pratsom, evetyrlystig, kosete og en som holder ut med en jente som kan være litt mye til tider, hehe! 

Har du lagt noen planer for sommeren? POLEN MED AMALIE!!!!! Og kanskje New York.

Har du sett en død person? Jeg har kysset en død person... Og jeg tuller ikke ...

Hva har du i snitt? 5,0 

Hvilke kamera bruker du? Samsung nx1000.

Hvor er denne jakken fra? Sheinside.com

Har du kjæreste? Nopp, takker ja til de som melder seg frivillig.

Hvem har laget designet ditt? Ruth wed design, og min venn Mats.

Hva er det siste du kjøpte? En bukse som jeg allerede har.. Kan du noen gang få nok bukser? 

Hvor får du treningsmotivasjon fra? Den kommer fra meg selv. Den beste motivasjonskilden du har, er deg selv. Jeg bare vet hvor bra jeg føler meg! 

Yndlingsplagget ditt for tiden? Min rosa joggebukse.. Favoritt nå, favoritt for alltid.

Hvilke parfyme bruker du? Bruno Banani.

Blogget lenge? Nei, to måneder? Motivasjonen blir bedre for hver dag som går.

Hva gjør du på fritiden? Tar meg en tur til New York, gjerne Thailand når det passer.. Neida, jeg blogger, synger, er med venner og burker opp pengene jeg skal kjøpe leilighet for ♥  Sangvideo finner du HER.

Så snakkes vi senere i kveld, da skal jeg visere dere stuen min. Ahhh, jeg gleder meg ♥


kommentarer: 55Murstein

 • Skrevet 12.05.2014
 • Klokken 19:25

JEG. ER. SÅ. SLITEN. Gjett hva jeg fant ut idag? Jo, min ikke-eksisterende kondis var ganske så eksisternde likevell. Gjett om jeg ble positivt overrasket *Smiler* ♥ Men selv om min kondisjon var godt på plass, hang musklene i leggene litt etter.. De var som to tunge mursetin på tur! 

Jeg hadde ikke tid til i bry meg stort, løpe i 45 minutter skulle jeg gjøre, og løpe i 45 minutter gjorde jeg! Følelsen jeg sitter med nå slår alt. Jeg gleder meg allerede til å løpe i morgen, og resten av uken. Kanskje jeg til slutt elsker å løpe, og vil fortsette med dette etter uken er forbi.. Haha, kødder.. det kommer IKKE til å skje! 

Nå er en av de 100 joggedressene mine på og jeg skal nyte kvelden med bær, te og lesing til teoriprøve i gym. Vi skal ha stor prøve i styrketrening; må si jeg virkelig har bommet på valg av uke jeg skal fokusere på kondisjonstrening.. jeje.

Håper alle har hatt en fin mandag, og nyyter kvelden videre ♥ 
 


kommentarer: 37Getting better

 • Skrevet 12.05.2014
 • Klokken 15:23

Goood mandag og første dag i uken ♥ Forje uke var jeg så flink på treningsfronten, og denne uken skal være likdan. Jeg kan lukte 3000 m løp i gymmen lang vei, så nå er det tid for å trene opp denne kondisen (hvilken kondis?) 

Jeg skal løpe en fast runde på mandag. Jeg vil notere meg ned resultatene og sammeligne dem med resultatene når jeg løper en siste gang på lørdag. Forhåpentligvis ser jeg framgang, tror du det er mulig etter bare en uke?.  Kanskje jeg klarer å løpe hele runden uten selvmordstanker 90% av tiden? :) 

Hehehe, jeg kjenner jeg svetter av å se på dette. Er jeg den eneste som hater å løpe? Det er kjedelig, lite underholdene, tungt, slitsom, offff osv.. MEN denne uken er vi positiv, ikke sant? Denne uken elsker vi løping, jaddda! (Prøver å overbevise meg selv)

Vi snakkes i kveld, gjett hva jeg skal nå da? Løpe..


kommentarer: 42Hvilken dag er det?

 • Skrevet 11.05.2014
 • Klokken 17:24

Sminkefri jente, søndagsklærene og café. Perfect ♥ Når solen skinner i Bergen, du sitter på Baker brun ved bryggen. Perfect ♥ Det går ikke ann å avslutte uken på noen bedre måte. Jeg har kost meg sammen med venninner, og endelig fått sett Ingrid igjen. De kjærestene tar opp alfor mye tid må jeg si, haha. Men jeg unner alle å være lykkelig og forelsket, selv om det betyr mindre tid med dem ♥


kommentarer: 42Bedre enn din

 • Skrevet 11.05.2014
 • Klokken 11:20

God søndag dere ♥ Nå er en deilig og sunn frokost i magen. Frukt, bær og den nye lime kasamen slår aldri feil. Jeg er virkelig ikke flink til å spise frukt, så dersom jeg skal få det i meg, er det slik det må se ut. Perfekt dandert på et fat, DA skal jeg love deg jeg spiser frukt, og enda litt mer frukt ♥

Gjett hva som skjedde med mitt kamera igår? YESSS, det bokstavelig talt fallt fra hverandre når jeg tok det opp av kamera vesken. Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Jaja, livet.. Så det ble dessverre ingen bilder fra Une sitt besøk igår. Kanskje jeg deler noen mobilbilder på @bloggprinsessen på instagram ♥

Om få minutter starter dagen, æ ska være med Ingrid i dag ♥  Vi skrives senere ikveld ♥


kommentarer: 62Konkurranse: Vinn sminkeprodukter + Sminkevideo

 • Skrevet 10.05.2014
 • Klokken 11:03

Goood Lørdags morgen ♥ Nå drikker jeg en deilig cappuccino og spiser resten av den mørke sjokoladen mamma kjøpte til meg i går. I dag går turen til senteret for en liten kaffe date, der skal jeg kjøpe en vakker kjole som jeg holdt av i går. Gjett hvem som kom på nattåpent uten penger? ♥ Ya, der har du meeeg i ett nøtteskall! 


 Jeg er så heldig som får holde enda en konkurranse, denne gangen i samarbeid med ELF. Alt du må gjøre for å vinne er: 

Lik facebook siden til ELF HER

Dette er produktene du kan vinne. Jeg har dem selv, og de holder gjennom hele dagen. Lett å påføre, gir et naturlig og fint resultat. Jeg anbefaler alle om å delta, disse produtene har jeg ikke klart med uten, etter at jeg mottok dem! Masse lykke til ♥


Videre til neste punkt. Jeg ble tilsendt både disse og fem andre produkter for å lage en sminkevideo til dere. Dette er min hverdagssminke, ikke noe komplisert kunst, men sminke alle kan klare hver morgen før de skal på skolen. Alle produktene er fra Elf og du finner de HER ♥

Tusen takk til Amalie Standes Balulu som hjalp meg med denne videoen. Du er så utrolig flink og talentfull! 
Lik facebook siden til elf, så er du med i konkurransen ! 


kommentarer: 238Små gleder

 • Skrevet 09.05.2014
 • Klokken 17:00

Good fredag og helg til fine dere ♥  I dag har jeg ikke gjort annet enn å tenke på sjokolade. Jeg satt på skolen; sjokolade. Gikk hjem fra skolen; sjokolade. Hjemme; Sjokolade. Gjett hva? Den utrolig fine mammaen min kom opp i stuen, med en plate sjokolade, uten å vite noen ting om at jeg ønsket det ♥ Små (en utrolig stor)  gleder.

 

Små gleder som å sende en venninne en melding om at du er glad i henne, eller kjøpe en pakke kjeks til kjæresten, just because. Det gjør ikke bare meg, men andre så utrolig glad ♥

Et år tilbake kjøpte Elida en pakke oreo kjeks til meg, hun husket at det var halvtårsdagen min av alle ting! Jeg ble så glad, og kommer aldri til å glemme det! Små gleder, slår ofte de store gledene ♥

Nå står en time med trening på planen, så var det avgårde på nattåpent for litt (masse) shopping ♥ See ya! 


kommentarer: 34Fitness friday 0905

 • Skrevet 09.05.2014
 • Klokken 08:57

Heeisann ♥ Endelig er det fredag og jeg gleder meg sånn til helgen. Jeg skal både i bursdagsbesøk til Une på lørdag og masse annet kos. Idag tar jeg turen på nattåpent på Åsane senter (off, vet ikke om dette er en bra ting) Kommer til å være overfylt med folk, men jeg vil ha litt nytt i skapet, så hvorfor ikke ta en titt? 


Øvelse 1: Mage

Steg 1:

Steg2:

Steg 3:

Øvelse : Rompe og lår 

Steg 1: 

Steg 2:

Steg 3: Mageøvelsen øverst er utrolig tung dersom du repiterer 5*10. Jeg pleier å gjøre denne hver treningsøkt, og den er så effektiv og tung. Akkurat slik vi liker det ♥ Vi snakkes i kveld dere, kanskje jeg kan vise dere innkøpene fra idag, dersom jeg får med meg noen godsaker hjem ♥ 


kommentarer: 32Oppskrift: Min favoritt frokost

 • Skrevet 08.05.2014
 • Klokken 19:36

Tyrkisk yoghurt er godt og cottage cheese er godt. Hvorfor ikke blande disse to? Dette er den beste formen for frokost jeg vet om, og er en knall bra start på dagen. Det holder minst 4 timer i magen før jeg blir sulten igjen, og jeg blir så godt humør når jeg spiser dette, ikke minst proppflull av energi ♥ 

Jeg bruker:  ♥ 4 store ss tyrkisk yoghurt   ♥ 3ss músli   ♥ 3 ss cottage cheese  ♥ noen dråper søtning

Bland sammen tyrkist yoghurt, få dråper søtning og músli. Bland inn cottage cheesen til slutt ♥ Det er jo bare så utrooolig deilig. Anbefaler alle som liker tyrkisk yoghurt å prøve dette ut.

Jeg kom nettopp hjem fra Amalie, og straks kommer hun ned her i treningsklær. Gjett hvem som er sporty venner idag? Vi fikk plutselig lyst å ta oss en joggetur, så da gjør vi det ♥ Håper alle koser seg videre i dag, kanskje det er noen av dere som også utnytter det deilige været i siste liten. Ta deg en joggetur  ♥


kommentarer: 40Antrekk: Eshoes

 • Skrevet 08.05.2014
 • Klokken 13:10

Heisann skjønninger ♥ I dag skinner solen og jeg er sååå glad. Jeg skal være med Anahita og Amalie, og finne på noe gøy. Kanskje vi skal bade? Jeg ble utfordret til den utrolig teite badeutfordringen på facebook, og helt ærlig så vil jeg ikke gjøre det. MEN, det virker utrooolig deilig og forfriskende, haha, what? Så hvem vet! ♥ 

Jakke: Lexington  Skjorte: RL  Bukse: Gina Tircot 


Idag ble antrekket ikke annet enn sossen Celine. Noen ganger er det gøy å gå med basic plagg, men jeg går fort lei av "rikmannsstilen" . Den blir så kjedelig og lite spennende i lengden. Men herre så fint det kan være! I dag var jeg en tur innom Eshoes.no og de har så masse fint. Forelsket meg helt i disse plaggene som går under denne stilen. De Uggs tøflene skal hjem til meg, så deilige de ser ut ♥ De har utvalg på flere merker som Lacoste, Dr.Martins, Timberland og New Balnce. Ikke bare har de sko, men du finner tilbehør som jakker, sokker, skolisser og rulleskøyter. Nå som våren kommer snikende fram har de flere varianter for ballerinasko og sandaler, akkurat det vi trenger nå! For øyeblikket holder de en konkuranse om å vinne et gavekort på 2000 kr! Gjett om jeg skal delta i denne. Anbefaler alle å ta en titt på deres nettside og produkter! Du finner garantert noe som faller i smak, sko (og enda mer) for alle ♥ 

                                                                                                                                                                                                                                                                            Uggs:     HER HER HER

Jakker:  HER HER HER

New Balance: HER  HER  HER


Kanskje det kommer en konkurranse snart med et av disse produktene.  Hvilke likte dere best? ♥


kommentarer: 41Kaffe, eller?

 • Skrevet 07.05.2014
 • Klokken 20:25

Starbucks. What a suprise? Helt ærlig så er det litt flaut å være der så mye. Hvorfor det? Jo, når jeg på 16 år er den eldste av alle på en café, der man skal drikke kaffe, da er noe gale. Men jeg forstår godt de små jentene som liker seg der. Husker selv at den eneste grunnen jeg ville dra til London var fordi ville besøke Starbucks ♥

"Omg mamma, de har Starbucks i Polen"

I Polen var første gang jeg drakk det, og hver gang jeg drikker det nå, får jeg utrolig koselige følelse fra "barndommen".  Da jeg så snikbilder av kjendisene i Hollywood som alltid gikk rundt med en Starbucks i hånden. Jeg ville være like kul som de ♥

Så denne gang drakk jeg faktisk Kaffe og ikke alt annet tull som de mener hører hjemme på en café. Silje tar på seg æren for å drikke en.. jeg vet ikke hva jeg skal kalle det engang. Er det en eneste dråpe kaffe i den drikken egang? haha ♥ Good natt skjønne dere, håper dagen har vært fin ♥


kommentarer: 32So pretty

 • Skrevet 07.05.2014
 • Klokken 14:10

Dette smykket er så utrolig vakkert. Det er ingen tvil om at store smykker i halsen er mer moderne enn noeng gang, og smykkene Secret by B er klassiske, elegante og glamorøse. De er designet av Benedikte Bruknapp og hvor utrolig er det ikke at alle smykkene er gullbelagt med 18 karat gull? For ikke å snakke om de gode prisene iforhold til arbeidet som er gjor! 

Du finner dette smykket HER.  Dette smykket er til og med på salg nå ♥

Resten av kolleksjonen og hennes utrolig vakre arbeid finner dere HER 

I skrivende stund drikker jeg denne gode saken. Det er chai tea latte som starbucks kaller det så pent, haha ♥ Du lager det av 3/4 kokende vann og 1/4 melk. Ha en pose med cinnamon spice tea oppi ♥ Det smaker pepperkake i flytende form, søtt og godt. Dette dreper søtsugen hos meg ihvertfall ♥

Anahita kommer opp her straks, tror det er tre uker siden jeg så henne sist, og det er altfor lenge. Kjenner at nå trenger jeg henne ♥ Vi snakkes ikveld dere, suss! 


kommentarer: 40Er det "chill" de kaller det?

 • Skrevet 06.05.2014
 • Klokken 19:24

Good kveld dere. I dag skulle jeg være med Anahita, men det ble flyttet til imorgen. Den "gamle" Celine ville jobbet hardt for å fylle det lille tomrommet med fritid, men nei, jeg er blitt så flink! Jeg har virkelig merket at den siste tiden har jeg klart å lære meg å ta ting litt med ro. Ikke være med ti mennesker på en dag, men kanskje bare være med åtte, også ta litt tid for meg selv? Neida, men jeg slapper virkelig av om dagen, og det er utrolig deilig ♥ 

Ellers har jeg vasket huset, laget middag, spilt inn sminkevideo og gjennomført ukens andre treningsøkt. Helt med ro kan vi ikke ta det, hihi ♥

Nå skal jeg lage meg gulerøtter og dipp (favoritten)  og spille inn den siste delen av spørsmålrunden til dere. Ha en fin, fin kveld ♥ Huske å slapp av da dere, lær av mesteren Celine ;) 


kommentarer: 44Antrekk: the past

 • Skrevet 06.05.2014
 • Klokken 13:02

Heeeiiia dere ♥ Nå sitter jeg med Vibeke på en liten kaffe date (haha?) og ville egentlig dele dagens antrekk med dere, men siden været hater meg så blir det et fra noen uker tilbake. Ikke bare var det snø på bakken, men jeg hadde utrolig blondt hår. Det er først nå jeg skjønner hvor fornøyd jeg er som brunette ♥

Nå skal jeg kose meg videre med jento mi ♥ Så snakkes vi ikveld, klem ♥


kommentarer: 50Bergen, 16

hits