Piknikk

 • Skrevet 31.08.2014
 • Klokken 18:59

For en fin dag ♥ Selvfølgelig kjenner jeg meg selv godt nok til å vite at jeg ikke har tenkt å sitte inne å se på serier hele søndagen... Etter trening og en oppfriskining forand speilet, møtte jeg Silje og Rico for en tur i nygårdsparken. Jeg har utrolig nok aldri gått her før, men herre såå fint. Tror jeg latet litt som om jeg spaserte rundt i Central Park, haha! 

_________________________________________________________________________________________________________

- Piknikk i Nygårdsparken - 

Begge hadde med seg frukt som snacks på turen. Banen, druer, blåbær, eple, gullerøtter og dip... Bare å bruke fantasien. Kvikk-lunsj og mariakjeks er ikke alltid det som trenger å være med ut døren ♥ Ellers er temperaturen i Bergen PERFEKT om dagen. Ikke for varmt, ikke for kaldt! Håper høsten vi går i møte byr på dette hver dag. 


kommentarer: 11Antrekk: Svart?

 • Skrevet 31.08.2014
 • Klokken 11:04

Hei hauu og god søndags morgen ♥ Da jeg skulle kle meg i går, fant jeg ut at jeg ikke har en eneste svart overdel. Du ser meg ca. aldri i svart, men en genser i den fargen trenger jo alle! Gina Tricot hadde så mange enkle og fine gensere til bare 150 kr. Woho, den etterlengtete deprimerende fargen har nå tatt plass i mitt skap! 

New York for the weekend. Kunne ikke vært en mer passende skrift på genseren ♥ Nå løper jeg på trening. Ønsker alle en avslappende og koselig søndag ♥


kommentarer: 30Sweet

 • Skrevet 30.08.2014
 • Klokken 17:53

Herregud som jeg koser meg på sartor! Vi reiste ut klokken elleve og ble værende i noen timer. Om høsten er det nesten skummelt å titte i butikker. Bokstaveligtalt alt er fint! Etter noen timer på Sartor dro jeg bort til Lise og preiket i nokon timer ♥Kaffe - Latte og baguett med egg og bacon! 

Om to små timer kommer seks jenter til meg. Kanskje jeg burde stelle meg, begynne på maten, dekke på og alt annet? Haha, her sitter jeg og blogger... Ønsker alle en skjønn lørdagskveld ♥ 


kommentarer: 9Cut out

 • Skrevet 30.08.2014
 • Klokken 11:04

Good morgen ♥ Før jeg løper avgårde til Sartor sammen med faren min ville jeg vise dere hva jeg gjorde med buksene mine i dag. Jeg har alltid synes hull på kneet er såå stilitg. Klipp hull på kneet med en saks ♥ Ha en jææævla herlig dag alle sammen ♥ Klem! 


kommentarer: 4Nummer to

 • Skrevet 29.08.2014
 • Klokken 22:07

I dag var jeg voldsom på Flashback Friday. Jeg bladde igjennom arkivet mitt på pcén, og fant noen gamle bilder fra før bloggen i det hele tatt eksisterte. Snø på bakken, blondt hår (med brun ettervekst!) og sjerf snurret litt overralt. Bildene er noen av de første jeg tok med kamera mitt... og det antrekket der.. kunne vært gjort en endring eller fem med, haha ♥

_________________________________________________________________________________________________________

- Way old -


Når jeg ser på disse bildene kan ikke høsten komme fortere. Pakke meg inn i en store cardiganer, varme sjerf og ikke minst; bruke a.l.t.f.o.r mye grått. Ellers titter jeg bare innom for å ønske dere en super duper start på helgen. Jeg koste meg i familebesøk - som vanlig! Perfekt start på en lovende helg. Imorgen er jeg nemmelig opptatt med mine to favoritt ting i hele verden. Sartor og klubb ♥


kommentarer: 13Flashback Friday: Nyttårsaften

 • Skrevet 29.08.2014
 • Klokken 15:56

Heisann ♥  Æææ, fredag dere! Denne uken kjenner jeg det er ekstra deilig med helg. Er litt for godt i gang med skole og vanlig hverdag, haha! FF: Nyttårsaften var en helt magisk kveld. Mamma stelt i stand middag og dessert til Silje, Ingrid og meg. Så snilt av henne ♥ Silje og jeg har lovet hverandre å feire den siste dagen av året sammen fram til vi er 18 år. Herregud, det er jo bare ett år igjen! Håper det fortsetter i all evighet etter vi er fylt 18 år. 

Kan dere tro at det bare er fire måneder til denne dagen? Det. Er. Sykt! 2014 er på vei til å blir ett av de beste årene, til tross for store smerter og nedturer tidligere på året. Mitt beste tips er å tenke tilbake på alt det positive du fikk ut av det vonde. Alle de fine forandringene det har ført med seg og beveg deg framover ♥

Nå skal jeg i familiebesøk. Have a good friday everyone ♥


kommentarer: 1Rosa kyss

 • Skrevet 28.08.2014
 • Klokken 16:20


Se for en skjønnhet som dukket opp i postkassen min i dag ♥ Jeg ble både rørt og glad av de herlige ordene dine Solveig. Ohh.. Og den BabyLipsen. Du aner ikke hvor godt den kommer i bruk hos meg. Jeg er tidenes lipsyl narkiss. Jentene i klassen blir sikker like glad for denne som meg. Slipper å snylte på de tre ganger i timer.. hehe upsii! 

Bloggen til Solveig finner dere HER. Tusen takk søte deg, du gjorde virkelig dagen min ♥


kommentarer: 13What´s in my bag

 • Skrevet 27.08.2014
 • Klokken 21:04

Heisann og smil til dere ♥ Tusen takk for alle de fine ordene dere la igjen på det forje innlegget - i det hele tatt alle innlegg. Jeg blir så glad i dere! På skolen har jeg faget Foto og Trykk, hvor vi fikk i oppgave å knipe noen bilder hjemme. Lenge har jeg hatt lyst å vise dere hva jeg bærer rundt med meg i sekken, så hvorfor ikke gjøre det idag? Jeg gikk til innkjøp av skolesaker jeg på ingen måte trenger, men måtte ha i rosa, haha off! 

Rosa penal, rosa kulepenner, rosa post-it lapper, rosa skrivebok, hvit macbook, hvit bokbind og svart og hvit notatbok. 

Rosa og hvit sammen, liii, jeg blir så glad av de fargene jeg! Skolemotivasjon for alle penga.

Jeg kom nettopp hjem fra Amalie, så jeg får spise litt kvelds før jeg legger meg. Natta ♥


kommentarer: 12Ny hårfarge: rød

 • Skrevet 27.08.2014
 • Klokken 16:16

 

Meg: Amalie, kan du farge håret mitt? 

Amalie: Ehh, jeg har aldri gjordt det før...

Meg: Såå? Bare kless litt farge i håret, og maser det inn du.

Hei Heii ♥ Det var ikke bare bare å overtale Amalie til å farge håret mitt. Men etter en 2 sekunders gjennomgang av hvordan det gjøres, gav hun endelig etter. Jeg har da aldri farget hår selv, så jeg ante ikke hva jeg fortalte henne å gjøre, haha!  

Pakken med farge kjøpte jeg i Polen hehe... så bruksanvisningen leste vi ikke, og fargen ble ikke bare brun, men rød! Jeg hadde ingen planer om rødt hår... men litt forandring skader ingen ♥ I like it! 


kommentarer: 36Personlig trener

 • Skrevet 26.08.2014
 • Klokken 19:32

Heisann ♥ Har alle hatt en fin dag? I hope so :-) Jeg er akkurat kommet hjem fra en litt for tung - men deilig, treningsøkt sammen med personlig trener. Selv har jeg valgt å fokusere på overkropp for første gang i mitt liv, så jeg regner med at armene mine er totalt ødelagt imorgen. Biceps velkommer til meg! Men haloo? Er ikke trening bare så gøy når man ser resultater?

Nå nyter jeg påfyll etter treningen, med ungkarskvinnen snurrende på tvén. Amalie kommer snart rullende bort til meg, etter litt krangling om hvem som skulle komme til hvem. Ja, vi er naboer, Ja, det tar to minutter å gå bort til henne. Nei, ingen av oss gidder. I dag vant jeg, woho  ♥


kommentarer: 12Must have this fall

 • Skrevet 26.08.2014
 • Klokken 12:47

Nevnte jeg tidligere at høsten er tiden mange forelsker seg. Det har ihvertfall jeg! Disse skjønne toppene kjøpte jeg med meg hjem fra Budapest, og jeg er forelsket i de ♥De er litt kalde å gå med bar. Men under en god og varm cardigan eller en fin kåpe, er de så glamorøse. Wiii, jeg gleder meg sånn til høste. Bare noen dager igjen nå! 

_________________________________________________________________________________________________________

Jeg er nettopp kommet hjem fra skolen og drar snart avgårde på trening. Vet dere hva? Jeg har time med privat trening på nr.1 Fitness idag.  Aner ikke om jeg gleder eller gruer meg. Nei, herregud, get blir jo gøøy! ♥ 


kommentarer: 12Viljestyrke

 • Skrevet 25.08.2014
 • Klokken 07:20


Good morgen ♥ Idag er det mandag, og til tross for åtte timer på skolen, etterfulgt av fem timer på jobb, æælsker jeg mandager. Ny start, nye mål. Jeg fortalte dere det igår. Det er en ting jeg må bli flinkere til; lytte til kroppen. Trening skal være en glede og en oppfriskning i hverdagen. Ikke en plage eller noe du tvinger kroppen til å gjennomføre fordi du har en treningsplan du  gjennomføre. Viljestyrke kommer godt til når det handler om å dra seg selv opp av sofaen og komme seg på trening. Men viljestyre må også brukes til å holde seg hjemme når kroppen ikke vil, men hjernen din sier du skal. Bruk viljestyrken din med utgangspunkt av kroppen, ikke hjernen! Haha, det var Celine´s seriøse time for denne måneden. Over til noe litt gøyere. Jeg ser ut som en trøtt sviske på bildet over, og jeg er såå klar for enda en herlig, fin, skjønn og god uke. Først må denne tutta få på seg litt sminke ♥ Ha en fin mandag, everyone! 


kommentarer: 5Remember the good times

 • Skrevet 24.08.2014
 • Klokken 15:05

Hei dere og hei søndag. Jeg ler av meg selv nå. Klokken er bare tre, og jeg er allerede utslitt av å vaske huset. Er det ett problem jeg har i livet, så er det å slappe av. Det høres kanskje ikke seriøst ut, men det kan jeg love deg det er. Å lytte til hva kroppen vil, er noe jeg må ta mer på alvor. Mål med neste uke; Realaxx og ro ann litt da. 

Jeg vil være med venner, reise, rydde, bake, oppleve og selvfølgelig; dokumentere alt. Jeg tar nesten (bare nesten) litt for mange bilder av det jeg holder på med!

Jeg har to store album i hyllene mine, proppa med bilder fra syvende klasse fram til nå. Det er enda plass til to minnerike år. En helt fantastisk barndom jeg gleder meg til å bla igjennom når jeg blir eldre. Knips bilder med mobilen, kjøp fotopapir, og skriv de ut ♥ Remember the good times! 

 Du kommer neppe til å angre ♥


kommentarer: 10Skolestart = Skolebolle

 • Skrevet 23.08.2014
 • Klokken 20:36

Hei ho ♥ Andrea og Anahita er hjemme hos meg nå for en liten bollefest. Mamma har bakt skoleboller i anledning "la oss feire skolestart"... Vel, egentlig fant jeg de i fryseren og kjørte de ett minutt i mikroen (de ble sikkert bakt i sånn desember) . Det er lov å late som... haha. Min lille mint joggedress ♥ Elsker den mer ann alt! 

Her snurrer Sex and The City på tvén , og me skal koose oss resten av kvelden. Ha en herlig kveld videre alle sammen ♥


kommentarer: 10BRA MAT

 • Skrevet 23.08.2014
 • Klokken 13:10

 

God morgen solstråler ♥ Jeg sto opp klokken ni for å dra rett på spinning. I motsetning til sist gang, var det faktisk utrolig gøy og forferdellig tungt! Som engelen mamma er, kom jeg hjem til nystekte sukkerfrie lapper til lunsj toppet med honning, banan og blåbær. De er laget av havregryn, egg og cottagcheese, så det er bare til å prøve seg fram. Nam Nam. På siden hadde jeg mørk sjokolade og kaffe. Verdens beste kombo. Kunne spist det til jeg sprakk... Men nå skal jeg bort til Vibeke og finne på noe gøyalt med henne. Andrea kommer til meg senere i dag, så jeg titter kanskje innom i løpet av dagen ♥ Ha en knall fin lørdag alle sammen! 


kommentarer: 11Sunnere helgekos

 • Skrevet 22.08.2014
 • Klokken 16:03

Velkommen til fredag ♥  Er dere ikke enig i at helg er mer magisk og gøy når hverdagen er tilbake? Om sommerferien forsvinner den litt opp i alle de andre dagene. Min helg er stappet med venninne tid, noe som betyr; mat! Jeg er alltid hun kjedelige som vil ha sunne alternativer til snacks på bordet, så jeg smalet sammen mine favoritter:

__________________________________________________________________________________________________________

Fruktsalat? nam! 

 Disse sunne cookiesene er super saftige og gode. Oppskrift her. 


 Smoothies er gode unasett variant. En super måte å drepe søtsuget på. Denne er med jordbær og vanilje smak. Oppskrift her. 

Silje og jeg lagde dette i sommerferien, og hun snakker fortsatt om det. På søndag skal vi hjem til henne og lage akkurat dette. Jordbær dyppet i mørk sjokolade. 

  Enda en smoothie. Denne med tropisk smak av ananas og kokos.  Oppskrift her.

__________________________________________________________________________________________________________

Håper alle koser seg i helgen med enten sunne eller usunne varianter av kos. Ikke misforstå meg, det blir selvfølgelig noen knekk med melkesjokolade på meg også. Helg er helg, og da er det lov å unne seg noe (mye) godt, hihi ♥ Om en times tid drar jeg på trening og videre til Frida Lotte. Ahh. helgen altså! 


kommentarer: 10FIN DAG

 • Skrevet 21.08.2014
 • Klokken 16:47

Heisann. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsker skolen! Det å kunne samle alle vennene på ett sted, åtte timer for dagen. Le, snakkke og kose oss. Det er så synd flertallet misliker skolen! For de som ikke viste det, går jeg studie med formigning. Dette vil si at jeg har fem skoletimer mer i uken enn de andre og slutter tre hver dag. Jeg har det så skjønt på Tertnes, jeg kunne ikke brydd meg mindre ♥ Grunnen til mitt lille kjærlighetsbrev til skolen over er fordi dagen har vært så fin. Selvfølgelig skal den fortsette slik. Nå er det avgårde på trening, og kanskje litt venninne tid på kvelden. Ønsker alle en koselig og skjønn dag ♥


kommentarer: 13Antrekk: Red and grey

 • Skrevet 20.08.2014
 • Klokken 20:49Heeeia og god kveld fra meg og SIlje ♥ Jeg kom hjem med denne herligheten av en genser fra senteret idag. Grå er ikke akkurat den fargen jeg trenger meeer av i skapet, men må man så må man! Jeg har en lik i hvit fra Selected Femme og bruker den hele tiden. Tviler ikke på at denne blir like godt brukt. Den er kjøpt på BikBok for 399 kr!  


kommentarer: 28Fall: Michael Kors

 • Skrevet 20.08.2014
 • Klokken 15:47

Jeg. Elsker. Høsten. Varme gensere, carigans, bukser, kåper og ja, må jeg si mer? Ikke misforstå meg, sommer er bra, men høsten er så koselig! Enten det, eller så liker jeg det fordi jeg har bursdag på høsten.. vanskelig å si, haha! Uansett. Noen måneder tilbake fikk jeg ett par nye skjønnheter i skoskapet mitt. Jeg har ventet i evigheter på at høsten skal lande, slik at jeg kan gå med disse. Er du ikke fine? 

__________________________________________________________________________________________________________

Daria MK Buckled Flat Boots by Micheal Kors

Nå løper jeg ut døren for å shoppe litt med SIlje. Vi skrives plutselig ♥


kommentarer: 20Almost done..

 • Skrevet 19.08.2014
 • Klokken 14:14

Wii! Endelig er bordet mitt ferdig og pynten er kommet på plass ♥ Nå venter jeg bare på at New York bildet skal henge på veggen og gå til innkjøp av en ny tv-benk. Før bursdagen min 4.oktober skal denne stuen være 100% ferdig! Speaking off interiør.. da jeg var på IKEA (what a suprise..) med noen venner i går, får jeg plutselig en melding som sa jeg skulle på tv om en time... hehe hææ?! Gu kor gøy det var å se intervjuene igjen. Det er jo hundre år siden vi spilte det inn, og jeg hadde glemt bort hele programmet. Alt ser jo bare kleint ut på tv, men jeg hadde det så morsomt under inspilling. Og de skjønne jentene jeg fikk møte? Så takknemmelig ♥ 


kommentarer: 10Oppskrift: Super smoothie

 • Skrevet 18.08.2014
 • Klokken 17:53

 

Heiia ♥ Så det ikke godt ut? Neida.. jeg vet det ser ut som spy! Men det smakte overraksende godt. Jeg fikk servert denne i besøk igår, og bestemte meg for å lage en lignende etter trening idag. Istedenfor ananasjuice tok jeg vann som væske og ananas på boks. Da blir det uten sukker, just the way i prefer it ♥ Du smaker til med ingrediensene etterhvert. Bland alt i en mikser. (Det skal stå ingefær, ikke ingefør haha)

Hvordan har det gått med alle sammen idag? Jeg hadde en perfekt dag på skolen med Andrea i klassen min *gliser*. Vi har fått mange nye elever på trinnet, så jeg gleder meg til å bli kjent med dem. Dette året ser ihvertfall veldig lovende ut. Men uansett hva; det er hva du selv gjør det til! 


kommentarer: 7Antrekk: Etterspurt

 • Skrevet 18.08.2014
 • Klokken 09:53

God morgen alle fine og skjønne ♥ Jeg er i så godt humør idag. Gleder meg som bare det til første skoledag jeg. Klokken elleve begynner jeg, sammen med klassen jeg gikk med ifjor. MEN.. I år har min bestevenn Andrea byttet skole til Terntes, og hun kom i klasse med meg. Liii, jeg som trodde klassen var bra fra før av ♥

__________________________________________________________________________________________________________


 

Dette er ikke dagens antrekk, men noen bilder jeg har helt glemt å blogge! Denne jumpsuiten er veldig etterspurt, så jeg kan si det en gang til; den er kjøpt på HM for 249.- kr. Kanskje favoritt plagget jeg har i skapet for tiden. Den er så sommerlig og behagelig. Anyways.. jeg må komme meg avgårde. Lykke til med skolestart idag alle sammen.


kommentarer: 17Sommer 2014 i Bilder

 • Skrevet 17.08.2014
 • Klokken 21:16

Heisann og god kveld. Jeg er akkurat kommet hjem fra familiebesøk, og blar igjennom noen bilder fra sommeren 2014. Som allerede fortalt, var dette tidenes sommer. Hver eneste dag har skilt seg ut fra mengden, og sklir rett inn i minneboken! 

__________________________________________________________________________________________________________

 ♥ My favorite moments of summer 2014 ♥

Hyttetur med Malien min. 

"Hadefest" til Matilde som flyttet til USA.

Polen sammen med Amalie. Den beste uken av hele sommerferien ♥

30 grader og sommer i Bergen. Jeg dro på stranden og grillet minst ti ganger denne sommerferien. Aldri hatt det så fint i Bergen! 

Late, morsomme og koselige sommerkvelder sammen med de fineste jentene jeg har i mitt liv ♥Sykeste hytteturen med jentene fra skuulen min. Gleder meg sånn til å se de hver dag i ett år framover. Blitt så glad i de! ♥Avsluttet sommerferien med en uke i magiske og fantastiske Budapest sammen med mamma. Trening, shopping, spa, mat og sightseeing. Avsluttet uken med en mindre bra flyreise hjem (ja..  jeg er fortsatt sur) 

__________________________________________________________________________________________________________

Tusen takk til mine utrolig fine venner og familie som har vært med på å gjøre denne sommeren den beste i mitt liv ♥ Men NÅ er jeg klar for hva enn høsten måtte bringe. 


kommentarer: 5Antrekk: A little black

 • Skrevet 17.08.2014
 • Klokken 11:17

God søndags morgen ♥ Jeg kan ikke tro at dette er den siste dagen av sommerferien! Jeg gikk inn i denne sommerferien uten noen forventninger. Men jeg er 100% sikker på at dette er den beste sommerferien jeg noen gang har opplevd. Sol, bading, brunfarge, grilling, venner, hyttetur, Polen, Budapest, sene sommerkvelder, trøbbel, sleepover, trening, blogg, jobb - perfekt! Klar for høsten er jeg uansett. Jeg gleder meg alltid til å begynne på skolen igjen til høsten, og denne gangen er intet untak. 

__________________________________________________________________________________________________________Har dere ikke merket at alle er så mye snillere og lykkeligere etter sommerferien? Det er om høsten alle forelsker seg, skaper nye vennskap og har skolemotivasjon ♥ Hva er det ikke å glede seg til? 


kommentarer: 14This kind of night

 • Skrevet 16.08.2014
 • Klokken 19:57

Nå har Anahita, Ingrid og jeg spist taco på mitt nymalte hvite bort! Jeg malte det senest igår kveld, så jeg er egentlig ikke sikker på om det er tørket enda. Har ikke tid til å vente på slikt jeg... om det ikke er tørket tar jeg konsekvensene senere, haha! Vi tre jenter tar snart turen opp til Amalie for å være sammen med henne ikveld. Så jeg titter bare innom for å ønske alle en kjempe koselig kveld videre. Dere er så skjønne ♥


kommentarer: 13Koselig dag

 • Skrevet 16.08.2014
 • Klokken 17:20

Heisann ♥ Føler det er evigheter siden jeg oppdaterte dere sist. Jeg holder på med noe hvert eneste minutt av dagen for tiden, så bloggen blir litt nedprioritert! Heldigvis er det min blogg og jeg som bestemmer :-) Jeg var på jobb store deler av dagen både torsdag og fredag, så jeg gledet meg til en lørdag med bare venner og kos. 

Etter spinning med Lise på morgenen (det var forferdelig) dro jeg til byen med Silje, Ida og Benedicte. Benedicte (i midten) har nettopp flyttet fra Spania til Norge. Jeg har vist hvem hun er i mange år, så endelig fikk jeg møte henne. For en skjønnhet av en jente ♥

På slutten dro vi å kjøpte oss Frozen Yoghurt. Det er så rart å tenke på at bare noen måneder tilbake var en Frozen Yoghurt bar alt jeg ønsker å ha i Bergen. Nå tar jo de barene bokstavelig talt over byen! Det er IKKE en dårlig ting altså.. haha. 

__________________________________________________________________________________________________________

Nå kommer Anahita opp til meg for girlsnight og sleepover. Blir spennende å se hva vi finner på utover dagen. Håper alle koser seg og nyter siste lørdagen av sommerferien ♥


kommentarer: 8Dear shoes

 • Skrevet 15.08.2014
 • Klokken 14:06

I think i love you.! Jeg har ikke vist dere alle skoene jeg kjøpte i Polen, so here you go. Jeg kjøpte to høye heler som jeg kan gå med til byen og i besøk. De to andre gleder jeg meg til å bruke når høste kommer og skolestart. Om jeg skulle valgt ut ett problem i mitt liv, så er det å stoppe meg selv i å kjøpe for mange sko. Luksusproblem altså... Men jeg har lovet meg selv; ingen flere sko i år! 

 

Alle jenter trenger ett perfekt par med svarte pumps.. 

Elsker pastell fargene! 

Jeg er klar over at skoene er mini mini. Jeg bruker str. 35 heh. 

__________________________________________________________________________________________________________

Jeg hadde en helt fantastisk dag på jobb igår. Alle på kontoret er så gira, morsomme og motiverende. Og gratis mat .. jeg tenger ikke si mer. Haha! Til høsten skal jeg jobbe flere ganger i uken, så jeg håper jeg fortetter å kose meg like mye ♥


kommentarer: 16Painting New York

 • Skrevet 14.08.2014
 • Klokken 14:25

Goood torsdag! Etter en tur på Café sammen med Lise igår, dro jeg rett til Silje for å sove hos henne til idag. Etter vi hadde spilt The Sims (Ja, vi er 16 år..) i noen timer, dro jeg rett på trening. Nå pakker jeg snart ned pcén og fortsetter på mitt lille interør prosjekt. Nemlig; å male New York, Manhatten. Bilder går over to store leretter som jeg skal henge over sofaen. Jeg har alltid hatt en drøm om å reise dit, og etter videregående er jeg 100% sikker på at jeg flytter dit. Forhåpentligvis permanent ♥ Jeg ønsker å gå ett litt svart-hvit tema, uten mye farge styr på bilde. Da passer det best inn i fargetonene i stuen min. Ææ, gleder meg til å se hvordan det blir.  Jeg holder også på å male stuebordet mitt hvitt, og døren min i sammen farge. Mye på gang her nå kjenner jeg. Håper jeg blir ferdig til vi begynner på skolen igjen på mandag. 

__________________________________________________________________________________________________________

Senere idag drar jeg på jobb i litt for mange timer. Håper alle gjør noe gøyere enn jeg skal ♥ Vi snakkes. 


kommentarer: 16See you in a year

 • Skrevet 13.08.2014
 • Klokken 23:19

 

Åee, blir nesten litt trist nå. Eller, jeg blir trist! Tenk at denne kjekke gutten reiser fra meg - fra oss, i ni måneder. Marcus er den snilleste og morsomste gutten jeg noen gang har kjent og jeg kommer sånn til å savne deg sånn, du aner ikke. Kos deg i USA, bli feit, lær masse og skap mange herlige minner! 

Du er god ♥


kommentarer: 13Flower sleep

 • Skrevet 12.08.2014
 • Klokken 22:20

 

Har dere hatt en fin dag? Det håper jeg! Etter Silje dro, gikk jeg på trening og fikk begynt på to spennende interør prosjekter jeg har på gang her hjemme. Speaking off.. Jeg kjøpte jo dette sengesettet på Princess igår. Ikke bare hadde butikken ett veldig passende navn, men er det ikke bare såå søtt? Jeg har helt dilla på blomstermønster for tiden ♥


 
Men ny nattkjole og nytt sengetøy skal jeg sove godt i natt. Imorgen forteller jeg dere gjerne litt mer om hva jeg holder på med. Gleder meg sånn til å se resultatet selv. Vi skrives plutselig. Sweet dreams ♥ 


kommentarer: 17Gjensynsglede

 • Skrevet 12.08.2014
 • Klokken 12:07

God morgen ♥ Det er så deilig å være tilbake i gode rutiner når det kommer til trening og kosthold. Igår var jeg på senteret med Andrea og fikk øye på 0% kokos yogurt fra yoplait som ble med meg hjem til litt kveldskos. Jeg hadde cottage cheese i bunnen av skålen, og ett beger meg kokos yoghurt over. Toppet med banan og blåbær. Yummy! 

Denne skjønne koppen, sammen med ett nytt sengetøy ble også med meg hjem. Herregud, jeg bruker virkelig penger på de teiteste tingene! Silje er hos meg nå, etter en hel måned i syden. Gjensynsglede ♥ Vi snakkes senere skjønne. 


kommentarer: 6skrekk

 • Skrevet 11.08.2014
 • Klokken 21:22

Igår. Var. Jævlig. Dere vet om de dagene ALT går gale? Igår var en slik dag. Dagen startet med en deilig hotellfrokost, etterfulgt av en lang dusj. Vi ble kjørt til flyplassen klokken 12, med et smil om munnen. Dagen virket jo låvende, men så feil kan man altså ta! 

Vi ble stående en time (!) i kø for å sjekke inn kofferten, for å endelig komme fram og vite at vi skulle ha sjekket inn online før vi kom her.  Midt på flyplassen åpner jeg kofferten, kaster rundt på klærene mine, og henter fram pcén. Jaja, jeg får vell sjekke inn da. Her på gulvet. Mens 200 mennesker stirrer på meg.. I 30 minutter blir jeg sittende (på gulvet) i håp om å få internettet som tydeligvis skulle være så  bra på denne flyplassen. Irritasjonen vokste, og jeg kjente kroppen bare kokte over av sinne.  

En sint meg trampet seg bort til en tilfeldig disk: "Tell the people who is responsible for the Wi-Fi to do something about it, beacuse it SUCKS!!" Hehe.. Ikke mitt stolteste øyeblikk, men det var digg å få det ut. 

De i disken sjekket oss til slutt inn, så nå gjenstod det bare å komme seg igjennom security på 30 minutter før flyet gikk.. Hahah - det var en kø på 200 meter!!! Jeg fant ut; Okei, dette er del B av flyplassen ikke sant? Da løper vi bort til del A i håp om en mindre kø. Yes, vi kom oss gjennom security, og løp rett inn på flyet. 

Flyet hadde to seter på hver rad. Bussen til Bergen sentrum er større enn dette flyet.. Oja, også fikk jeg utsikt rett inn i vingen.  SUPERT!!

Planen var å mellomlande i 4 timer i Riga.. 4 timer som var endret til 6 timer! Den lille flyplassen, men EN café, skulle vi være i seks forbanna timer. Jeg tar opp mobilen, og heldigvis har de gratis internett. VENT LITT.. når hadde jeg bare 20% batteri igjen på mobilen? Er det noen som kødder med meg?? Jeg ender opp med å slå av mobilen, for å spare prosentene til musikk på flyet. Det var det gratis internettet..

Jeg tok meg en tur på do. Og gjett hva som skjer? Tråden som holdt toppen min sammen på brystet ryker. HVEM VIL SE PUPPENE MINE??! med andre ord... Opp med sikkerhetsnål.

Seks timer gikk forbi, og inn på enda ett nytt minibussfly satt vi oss. Denne gangen kom jeg ved siden av en hyper på redbull, dansene, skrikende, irriterende fjortenåring. Jeg trekket pusten dypt. Bare to timer igjen. 

Flyturen var iskald, tørr og kullsvart. For å toppe det hele, kan jeg sverge til at den piloten hadde tatt en pils eller to for mye.. for jeg kunne ha landet det flyet bedre enn han! Takk for en fin flyopplevelse AirBaltic :)) 

__________________________________________________________________________________________________________

Okei, kanskje jeg overreagerer litt her.. Men når du starter dagen med å være litt irritabel, blir du overrasket over hva en minste ting kan gjøre med deg! Haha. Jeg tenker heller tilbake på det som skjedde, og ler ♥.. Eller.. egentlig ikke! 


kommentarer: 22Monday: Go hard

 • Skrevet 11.08.2014
 • Klokken 11:57

Okei. Nå skal det trenes! 20 minutter intervaller er min favoritt oppvarmin, etterfulgt av 40 minutter styrke på mage og ben. Økten imorgen vil se llik ut, men med styke på armer og rygg. Også god morgen forresten, haha ♥ Vi kom hjem klokken to i natt etter en av de verste dagene i mitt liv, skriver litt om det senere! Men idag er en ny dag, og jeg har allerede pakket ut, spist hjemmelaget knekkebrød, drukket to kopper kaffe og drar på trening om to minutter. Denne dagen er allerede bra!

 

T-sjorte fra Nike  Sko fra Nike  Tights fra HM  Høretefoner fra Sony  // Alt er kjøpt i PolenDenne tightsen og t-sjorten er mine to nye favoritter i klesskapet. Jeg kjøpte de i Polen, og har flittig brukt de siden. Knalle farger, litt mønster og god musikk = treningsmotivasjon! Let´s do this. 


kommentarer: 12Next stop: New York City

 • Skrevet 10.08.2014
 • Klokken 11:42

"The worlds most beautiful café"
Ahhh ♥ Jeg har aldri vært i New York City før, men etter hva jeg hat sett og hørt, kan Budapest by på mye som minner om den. Som fortalt dro jeg på en café med navn New York Café og er faktisk kåret til verdens vakreste! Lokalet var breathtaking. Stolene, lapene, menyen, servicen - ALT! Neste sommer vet jeg ihvertfall hvor jeg skal, og det er til New york. 

Denne café søndagen var en helt syk opplevelse ♥ WOW


kommentarer: 15Another cinderella story..

 • Skrevet 09.08.2014
 • Klokken 22:18Herreguuuud! Fy søren for het slott eller hva no dette er! Idag følte jeg meg seriøst som en Prinsessen (hehe, get it?..) og det tror jeg enhver person hadde gjort. Jeg har seriøst opplevd og sett så mye fint på denne uken, jeg gleder meg til å komme hjem og ta aalt inn! 

Og dette så bare digg digg ut. Ja takk, jeg vil smake på alle og ja, to av hver! Bildene ble tatt da vi dro på Hop on - Hop off buss tidligere på dagen. Nå sitter vi på hotellet, og jeg har kjøpt inn en stor pose meg nøtter av alle slag, for å kose meg den siste kvelden. Yoghurt, sjokolade, banan, osv - nøtter (♥♥♥) Jeg kan ikke begynne med å fortelle dere hvor mye jeg gleder meg til mandag, rutine, trening og sunt kosthold igjen når jeg kommer hjem. Men først; hotellfrokost imorgen. Jeg er på ferie, og den skal IKKE være noe sunn foråsidetsånn! 

Hva har dere gjort på idag dae? 


kommentarer: 8faen perfekt

 • Skrevet 09.08.2014
 • Klokken 16:37

 

På taket av hotellet... Det er der vi blir brun! Da vi skulle bestille hotell til turen, leitet vi etter ett med solsenger, slik at vi kunne komme hjem brune som bare det. Etter hver treningsøkt har jeg lagt meg ned for å slikke litt sol og kjøle meg ned i bassenget. Å både ha en n.y.d.e.l.i.g storby rundt deg, bra shopping og muligheten til å bli brun - på en og samme ferie? Faen perfekt! Nå skal jeg komme meg opp på treningsrommet for å få brent av kaken jeg spise på New York Café tidligere idag. Bilder fra det kommer senere på bloggen ♥ Kos dere så masse hjemme. Her nyter vi den siste dagen i Budapest! 


kommentarer: 6Cyrano

 • Skrevet 08.08.2014
 • Klokken 22:49

Good kveld alle fine ♥ Jeg har nettopp kommet hjem fra middag i sentrum, etterfulgt av litt shopping. Når vi først er her i Ungarn, må vi jo selvfølgelig smake på litt mat som hører til tradisjonen og landet. Er dere ikke enig? Jeg vet ikke helt med utsende til denne gryten, men smakte godt, det gjorde den!

__________________________________________________________________________________________________________

Ooog der så Celine en kjekk gutt! 
 

Imorgen er siste dagen her i Budapest, og det skal nytes! Det blir en tur på en slik Hopp-on-off buss, for å få med oss siste delen av byen. Det jeg har sett så langt er kanskje noe av det fineste jeg har opplevd før.  Jeg anbefaler virkelig å ta turen hit. Helst med en kjæreste ♥


kommentarer: 12Det vakreste jeg har sett

 • Skrevet 08.08.2014
 • Klokken 16:23

WOW! WOW! WOW! Idag opplevde jeg kanskje det mest magiske øyeblikket i mitt liv. Uten noen forventninger tok vi metroen til noe som skulle være en stor park. Vi ville jo ikke gå glipp av noe mens vi er her, så hvorfor ikke ta turen? Haha, når jeg tenker tilbake på hvor lite jeg forventet av denne parken, er det helt latterlig! Shorts, sko og topp kjøpte jeg i går ♥Det slottet ser ut som det er dratt rett ut av et magisk eventyr. Jeg tuller ikke! Da jeg fikk øye på det, fikk jeg en følelse av å spille inn en film. Igjen - WOW! De padlet også i kanoer, og leide små båter som de seilte rundt i på det lille vannet i parken. Nesten som i Cental Park - NEI, BEDRE! 

__________________________________________________________________________________________________________

Nå er mamma dratt avgårde på relax spa, og ja.. jeg sitter da her på hotellrommet! Flott det. Elsker deg også liksom :)) 


kommentarer: 21Today i bought..

 • Skrevet 07.08.2014
 • Klokken 22:38

Good kveld fra hotellrommet! Mamma og jeg har tilbrakt dagen på store spa bad som Ungarn og Budapest er så kjent for. Æ følte meg så lett og ren etterpå, jeg skjønner godt hvorfor disse er populære. Deilig! Senere på dagen dro vi ut å tittet i butikker for første gang på turen. Du vet når vanlige folk kjøper med seg en suvenirer hjem fra ett land? Vell.. Jeg har tre ting jeg alltid kommer hjem med for å gi hvert land noe å huske de for; en veske, ett par sko og en joggedress! Selv om det var lite shopping her i sentrum, klarte jeg å skrape frem to av tre. OG DE SKOENE!!! Ahh, jeg tror jeg elsker de! 

__________________________________________________________________________________________________________

Håper alle har hatt enda en herlig sommerdag. De går dessverre mot slutten ♥


kommentarer: 20Match.com

 • Skrevet 07.08.2014
 • Klokken 11:10

For. en. vakker. by! Jeg har virkelig ikke sett et sted med så mange imponerende, store, flotte og gamle bygninger samlet på ett sted. Jeg klarer ikke slutte å gape av sjokkelse (er det ett ord??). Hele byen er helt utrolig romantisk, så her anbefaler jeg å dra med kjææresten ♥ Jeg vet ikke med dere, men første bilde uner skriver jo reklameplakat for "Match.com". Vurderer seriøst å sende bilde inn, haha! 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå drar meg og mamma avgårde på spa, og herregud som jeg gleder meg. Vi snakkes alle skjønne, fine mennesker ♥


kommentarer: 16Dagens

 • Skrevet 06.08.2014
 • Klokken 18:06

Heisann fra Budapest ♥ Idag gikk vi rundt i byen og koste oss som bare det, fram til himmelen bestemte seg for å åååpne seg. Ned kom regn, sammen med torden, lyn, haggel og dårlig wifi- signal, haha! Innlåst på et hotellrom, uten internett- da er alternativene få. Men trene kan man alltids gjøre! Jeg kastet på meg joggeskoene, og fikk søren meg trent litt mage og kondisjon idag også. Jeg må se meg meeget fornøyd.

__________________________________________________________________________________________________________Haha, ler meg ihjel. FOR et kleint bilde!!

__________________________________________________________________________________________________________

Nå hopper jeg i dusjen før det blir BBQ- kveld på hotellet. Håper alle koser seg hvor enn i verden dere måtte være ♥


kommentarer: 12Last look

 • Skrevet 05.08.2014
 • Klokken 16:40

Heisann og god ettermiddag/ førmiddag- avhengig av når du spiser middag... ♥  Siden jeg sist oppdaterete dere, gikk vi ut døren for å oppleve denne vakre byen. Eller, vi har gått i motsatt retning av sentrum i hele dag, uten å ane det. Med andre ord; ikke det vi egentlig skulle se. Så hvor mye vi har "opplevd" er jeg usikker på, haha. Da vet vi hvor vi IKKE skal gå de kommende dagene, se positivt på det!

__________________________________________________________________________________________________________

 Genser, solbriller og short Polen // Sko Birkenstocks 

Etter noen timer dro jeg på Fitness rommet for å se hvordan forholdene var. Rommet var jo såå fint, jeg hoppet rett i treningstøyet og gjennomførte en økt! Nå er vi innom hotellet for å slappe av, dusje og gjøre oss klar for kvelden. Antrekket dere ser over, er de siste plaggene jeg kjøpte i Polen som jeg ikke har vist til dere. Det er ett par sko, og treningstøy som enda ikke er kommet på bloggen. Men det vil dere se framover i tilfeldige innlegg ♥ 

__________________________________________________________________________________________________________


kommentarer: 15Zara - Budapest

 • Skrevet 05.08.2014
 • Klokken 09:40

- Continental hotell Zara -

__________________________________________________________________________________________________________

Første morgen i Budapest  ♥ Vi annkom hotellet sent i går kveld, og jeg fikk bare tid til å knipse noen bilder til dere sør vi sovet. Men å våkne til dette hotellrommet skal jeg fint klare i en uke. Har du sett en slik sengegavl føt? Jeg. Vil. Ha. en! Jeg vet ikke om min gavl hjemme går under kategori "sengegalv" i forhold til dette, haha! 

__________________________________________________________________________________________________________

En litt for stor frokost er i magen, og jeg er bare drita klar til å se denne byen! På med sminke og kjole, dette blir en herlig dag ♥ 


kommentarer: 6Big breakfast

 • Skrevet 04.08.2014
 • Klokken 11:57

Goood morgen ♥ Ææ, denne dagen er så skjønn! Om noen timer lander jeg i Budapest og sjekker inn på hotellet. En uke med hotell frokost, det gjør ikke vondt for mitt hjerte. Men før avreise spiste jeg en så god frokost, jeg vet ikke hva jeg egentlig trenger hotell frokost for. 

__________________________________________________________________________________________________________

Todays breakfast: Gresk yoghurt med litt søtning, toppet med kokos og banan. Yummii ♥Jeg kjøpte med meg hjem en plate med sjokolade igår, som jeg skulle ha til flyet. Hehe, den er spist opp... Jaja, får finne på noe annet å gjøre på. Før jeg gjør meg klar, ville jeg spørre om noen hadde tips å komme med til hva jeg må få med meg i Budapest? Steder å shoppe, spise og se? ♥

__________________________________________________________________________________________________________

Ha en super, duper fin dag alle sammen! 


kommentarer: 12Jeg er så klar

 • Skrevet 03.08.2014
 • Klokken 18:20

Hei hei ♥ Nå er jeg nettopp kommet hjem fra middag ute sammen med familien, etterfulgt av is og kaffe. Så sitter jeg her da...lurer på om jeg skal lage meg noen cookies? Jeg tror søren meg jeg gjør det også! Planene ble avlyst for kvelden, men sånt skjer. Det er alltid noe annet gøy eller avsappende man kan finne på. I mitt tilfelle; lage cookies. 

___________________________________________________________________________________________________________

♥ ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

Men som overrskriften sier; jeg er så klar! - til å reise, oppleve, shoppe, spise, møte nye mennesker og lage enda flere minner. Budapest, jeg gleder meg ♥ Jeg reiser ikke før utover dagen imorgen, så jeg titter innom før jeg sitter meg på flyet. Ha en fin dag videre, kjære dere. Kanskje noen skal lage cookies tilfeldigvis? haha.  


kommentarer: 14Catch up over dinner

 • Skrevet 03.08.2014
 • Klokken 10:53

- Bilder fra fredag -

_______________________________________________________________________________________________________

♥ Fine Juni ♥Det var så utrolig koselig på fredag! Juni og jeg hat vært venner så lenge jeg kan huske, men det jeg ikke kan huske er sist vi var med hverandre.. Plutselig fikk jeg en skjønn melding fra henne, som spurte om vi skulle finne på noe en dag før sommerferien tok slutt. Og jeg takker jo aldri nei til noen gøye planer! Det ble tur til byen med shopping, middag og masing i ett sett. Så mye vi måtte oppdatere og fortelle hverandre om, det er latterlig. Utrolig hvor mye livene våres har forandret seg det siste året. Men jeg liker det ♥ 

__________________________________________________________________________________________________________

Nå hopper jeg i dusjen, før jeg skal ferie bursdagen til min tante langt, langt vekke. Jeg drar ut på kvelden med noen venner, før jeg sitter meg inn på flyet til budapest imorgen tidlig. Jeg smiiler, denne dagen blir bra!  


kommentarer: 14Antrekk // Dinner out

 • Skrevet 02.08.2014
 • Klokken 10:31
Sko ccc // Bukse Zara // Singlet HM // Jakke River Island // Solbriller reserved 

Gog morgen alle skjønne mennesker ♥ Juni og jeg våknet halv ti etter en så koselig dag i går. Frokosten er allerede i magen, og jeg vil på trening nå, haha. Jeg har så dårlig tålmodighet når det kommer til trening. Men, en gang jeg er klar, vil jeg bare løpe ut døren. Jeg har en treningsdate med Amalie og Andrea klokken tolv, så jeg får vell fylle tiden med noe annet. Kanskje jeg begynner å pakke til Budapest om en dag? Mihiii jeg gleder meg ♥


kommentarer: 17Go to the gym

 • Skrevet 01.08.2014
 • Klokken 15:15

- Hvorfor trener du? -

God fredag! Det var først nå jeg kom på at det var fredag, dagene går jo i surr i sommerferien. Men jeg har så gøye planer, det passer meg perfekt at det er fredag ♥ Jeg er full av energi idag, og startet dagen med en døds hard og god treningsøkt. Føler meg så bra nå! Jeg hoppet rett i dusjen før jeg fikk besøk av Juni. Nå skal jeg stelle meg ferdig, og dra til byen sammen med henne. Tror vi spiser middag og titter litt i butikker, før vi avslutter kvelden med litt jentekos. 

Håper alle får en drit bra fredag! Sees ♥


kommentarer: 4Bergen, 16

hits