Oppskrift: Proteinrik lasange

 • Skrevet 30.09.2014
 • Klokken 15:59

Heisann ♥ Jeg er så godt humør nå, jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg og Une fikk tilbud om å presentere Studiespesialiserende og Studie m/ formgivning på en yrkesmesse i Vestlandshallen, hvor vi har kost oss hele dagen! Herregud så hyggelig det var å snakke med alle tiendeklassingene, og ikke minst med de kjære bloggleserne som kom bort å sa hei. Jeg har også fått unnagjord en god treningsøkt, og spist meg stappa på denne luksus middagen! 

Du trenger til 4 personer: 

♥1 Boks tomatpuré  ♥400 g kyllingkøttdeig  ♥2 dl melk  ♥1 løk  ♥2 fedd hvitløk  ♥4 speltlumper  ♥1 boks cottagecheese ♥ Diverse krydder  ♥Ost til toppingBegynn ved å sett ovenen på 200 grader. Mens denne blir varm, bruner du kjøttdeig sammen med løk og krydder (salt, pepper, chili, løkkrydder osv). Tilsett deretter tomatpure og melk. La denne koke sammen med kjøttdeigen til en god saus. Når dette er ferdig, kan du begynne på lagene i denne rekkefølgen: Køttdeig - cottagcheese - spellumpe - gjenta to ganger. Avslutt ved å strø ost over, og stek den i ovenen i ca. 30 minutter. 

Det finnes mange forskjellige varianter av speltlumpe - lasange. Jeg har gjort mine personlige endringer, som har ført til at denne selvfølgelig er bedre enn alle andre. Haha, neida. Joda. 

_____________________________________________________________________________________________________________

Nå er det bare tre dager til jeg er i København, og fire dager til Bursdagen min! Wææ, livet dere. LIVET! Island turen er også bestilt, og dere kan tenke dere hvor teit jeg føler meg av å si det høyt! MEN fyyy som jeg gleder meg! Elsker å ha mye å se fram til. 

kommentarer: 9Two jobs..

 • Skrevet 28.09.2014
 • Klokken 22:00

Well helo there! Har dere en fin søndag så langt? Imorgen er det nye uke med skole og jobb, men æ gleder meg! Det minner meg på noe jeg lenge har ønsket å gi dere en liten forklaring på. Jeg vet mange lurer på hvorfor jeg bare blogger én gang om dagen, framfor to, slik jeg gjorde før. Da jeg startet bloggen var det meningen at denne skulle bli en "jobb" ved siden av skolen. Den opptar minst like mye tid som en åtte timers jobb på Kiwi - noe svært få er klar over. Når det er sagt, elsker jeg å blogge, nettopp dette driver meg framover. I sommer fikk jeg en "ekte" jobb, som da var meningen å bytte ut bloggen med. Nooo! Jeg skjønte fort at jeg var for glad i bloggen til å slutte med den, men da må dere også forstå at det er mangel på tid i hverdagen min til å oppdatere to ganger. Men heller en gang om dagen enn ingen - right? ♥

Se så flink Amalie har vært til å strikke skappel cardigan. Stolt av jento mi ♥


kommentarer: 11Om fem måneder reiser jeg til...

 • Skrevet 28.09.2014
 • Klokken 14:40

ISLAND...Jeg ver ikke om jeg smiler fordi jeg gleder meg, eller fordi det er noe av det teiteste, rareste og feteste jeg noen gang kommer til å gjøre!

Andrea en tilfeldig skoledag: Jeg og Hanne skal til Island. Hvem er med?

Hun hadde meg allerede ved "skal til". Så lenge det inneholder ett fly og ett nytt land, er jeg med! Vi blir fem jenter som reiser sammen, og igår møttes vi i sentrum for å snakke om hva turen kommer på, når vi skal reise og hva svarte vi skal gjøre på! Island dere... ISLAND!! 

 

Vi reiser til Reykjavik vinterferien 2015. Det blir både shopping, bading i den Blå lagunen, nordlys, middag, snø og en helt sinnsyk opplevels!! Haha, jeg ler av oss.

Noen av dere som har vært på Island? Blir glad for litt tips :-) 


kommentarer: 15Café Opera

 • Skrevet 27.09.2014
 • Klokken 12:21

Good morning. For første gang på lenge våknet jeg klokken ti, hørste regne plaske på vinduet og la med tilbake for å sove! Regn kan være så koselig, men også umotiverende. På en lørdag er solen mer velkommen, haha. Men vi gjør selvfølgelig det beste ut av dagen, uansett vær ♥

Flere timer av fredagskvelden brukte jeg på Café Opera med Ingrid, Elida og Helene. Avslappende, deilig høst stemning og god mat. Er så ufattelig gøy å være sammen når alle er i godt humør og koser seg. Nei, det var en de bedre kveldene jeg har hatt på lenge! 

Ha en regnfull og sprudlene lørdag alle sammen. Mine planer er litt uklare, men jeg finner snart ut av noe ♥


kommentarer: 6Happy Frigging weekend

 • Skrevet 26.09.2014
 • Klokken 17:43

 

- I love these little moments - 

Well.. gjett om jeg koser meg nå da ♥ Mamma var ute å handlet inn nye kapsler til ekspresso maskinen våres, og kom hjem OREO smak!! OREO smak dere.. like are you kidding me? Jeg slukte den lille koppen på under ett minutt. Sjokoladen har jeg tidligere tipset dere om, men jeg gjør det gjerne igjen. 72% kakao med tranebær. En plate koster 22 kr på ICA. Min favoritt uten tvil, smeelter på tungen! Om en liten time er jeg på café med Ingrid - kanskje på tide å komme meg inn i trange bukser? Årgh.. slit altså.. Haha! 

Ønsker alle verdens fineste, beste og herlige fredags kveld. 


kommentarer: 8Sjokolade havregrøt på 1-2-3

 • Skrevet 25.09.2014
 • Klokken 17:36

Herregud, dette er en oppskrift på smaken av himmel. Jeg lekte meg litt på kjøkkene noen minutter før jeg skulle på skolen tre uker tilbake. Vurdert å spise noe annet til frokost siden den dagen, har jeg ihvertfall ikke! Jeg får vann i munnen bare av å tenke på min lille versjon av sjokolade havregrøt. - Today is a great day - 

Alt du trenger er:  1 dl havregryn. Bland dette sammen med melk som akkurat dekker over (ca. 1,5 dl). La det stå i kjøleskapet over natten. Om morgenen blander du inn 1 ss tyrkisk yoghurt og 1/2 ss bake kakao. NB: HUSK SUKKER! Jeg bruker stevia eller søtningsdråper. Den vil smake bitter og forferdelig uten! 

Jeg skjønner godt at tanken på sjokolade til frokost er kvalmenes for noen..Haha, jeg ler av dere! Sjokolade er sjokolade - anytime of the day! 


kommentarer: 2Kontroll

 • Skrevet 24.09.2014
 • Klokken 11:28

Heeii hei alle solstråler ♥ Nå sitter jeg i kantinen på skolen etter en forferdelig prøve i Spansk. H.e.r.r.e.g.u.d, jeg skal ikke begynne å fortelle dere hvor unødvendig og kjedelig det faget er! Men men.. bare ett år igjen, og det motiverer! Om to små timer er det avgårde på trening, etterfulgt av jobb. Jeg ville dele en liten "ukesplan" jeg lagde tidligere på uken, for å ha en liten oversikt på hva jeg må få gjort. Anbefales å lage for alle som liker litt oversikt og kontroll i hverdagen. 

Nå må jeg komme meg videre til neste fag. Ønsker alle en tipp-topp dag. Dere er herlige og skjønne ♥


kommentarer: 7How too: Messy bun

 • Skrevet 23.09.2014
 • Klokken 17:12

Etter skolen er det bare to ting å gjøre; Kaste på seg en joggedress og sette håret opp i en dutt. kuuselig ♥. Jeg ler like mye hver gang noen spør meg hvordan jeg lager "dutten min". Wow, for ett rart spørsmål.  Lager den?...Det er da bare å krysse håret i alle retning og sette ett strikk rundt! Haha, hvor vanskelig kan det være? Men siden jeg daglig får dette spørsmålet, kan jeg slenge inn ett tips eller to for å få det beste resultatet. Dersom du har rumpe - lengde på håret ditt, er en "dott" mer eller mindre en glemmesak. I så fall vil du måtte trenge mye tid og flere strikk for å holde alt håret oppe (om den ikke lages på 3 sekunder, er ikke litt av poenget vekke?). 

1. Volum! Du får det beste resultatet av å ha ekstremt mye volum i håret. Som du ser på det første bildet, er det krøller i håret fra før av, som gir håret  dobbel tykkelse i mitt tilfelle.

2. Strikk. Begynn på en hestehale, og snurr strikket rundt EN gang. Deretter ligger du resten av hestehalen i en "sirkel". Fest strikket godt rundt den lille ballen på hodet. 

 

Well.. good look. Om det blir for vanskelig, er det ikke vedt det ♥

 


kommentarer: 12Bare å leve

 • Skrevet 22.09.2014
 • Klokken 07:52

 Hei hei, og herlig mandag til dere. I går gjorde jeg såpass lite, det er uten tvil en verdig søndag. Jeg spilte inn ett par sangvideoer som jeg kanskje deler med dere. Jeg ønsker helst å ha en gitarist ved min side, istedenfor youtube. Let´s see what i can doo!  Ellers er det mandag, og jeg skal ta uken dag for dag. Ingen planer, ingen mål - bare å leve ♥ Livet er så digg som du selv gjør det til!

Ellers har jeg bestemt meg for å være skikkelig kul denne uken. Rett og slett! Nå venter skole og jobb på meg. Kyss og klem til alle som vil ha ♥


kommentarer: 4I like this day

 • Skrevet 21.09.2014
 • Klokken 11:26

Good morgen verdens fineste! Jeg våknet halv ti med energi som aldri før, og ett skikkelig godt humør. Gårsdagen var ikke min dag, så jeg bestemte meg for å gjøre denne dagen bedre ♥

 En mettende blåbær-smoothie er i magen, og jeg er allerede godt i gang med skolearbeid. Søndagen min går til vaskin av huset, oooog jeg vil spille inn litt musikk til dere. Vi får se hva jeg får tid til utover dagen ♥ Have a good one. Vi skrives. 


kommentarer: 4Oppskrift: Verdes beste middag

 • Skrevet 20.09.2014
 • Klokken 18:30

Ohh, so jummy ♥ Helt siden Silje fikk dette servert hjemme hos meg, har hun ikke snakket om annet. Idag sa jeg endelig at vi kunne lage dette sammen (gledestårer fra Silje). Som lørdagsmat er det absolutt en favoritt. Digg, digg mat! 

_____________________________________________________________________________________________________________

Kyllingwraps 

Kyllingwrap til 2-4 personer:

4 ss rømme  

2 ss soyasaus

2 ss sweet - chili saus. 

2 dl ferdig kokt ris

150 g grillet kylling

1/2 paprika

1/2 løk

1 fedd hvitløk

1 avokado 

4 grove lefser

salt og pepper

Bland alle ingrediensene sammen, utenom advokadoen. La det stå i kjøleskapet i 30 minutter for at smakene skal blande seg sammen. Skjær avdokadoen i terninger, og ha i rett før du serverer med grove lefser. 

Kanskje dere kan prøve den ut ikveld eller imorgen ♥ Elida kommer snart opp til meg, for å være med oss.  "The Foult In Our Stars" snurrer på sjermen sammen med muffins på bordet. Noen som har sett den? Eller.. det er vell litt rart at jeg ikke har sett den! 

Ønsker alle en koselig og fin kveld ♥

 


kommentarer: 4Hollywood

 • Skrevet 20.09.2014
 • Klokken 11:18

FOR en kveld! Sammen med herlig gjeng med jenter samlet vi oss hos Elida for kvelden. Tema: Hollywood. Vi skulle kle oss ut som en kjendis, og jeg tvilte ikke ett sekund på hvem jeg skulle være. Jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg har fått høre at jeg ligner på Kourtney Kardashian, spesielt personlighet messig! Kjolen jeg gikk med var en størrelse for liten FØR baby-magen kom under. Det var så vidt jeg klarte å puste, og puppene mine er most inn tre størrelser mindre! 

Kim Kardashian med baby Noth West. 

Haha! Amalie og Sofia dro den helt ut, og enda litt lenger enn det. FY så bra de så ut! 

Å gå rundt med denne magen en hel kveld var bedre prevensjon enn noe annet! Å sitte, bøye seg, ligge, danse - alt, blir en plage med denne magen. MEN, du kan spise så mye du vil uten at noen ser hvor oppblåst du er. Og det er en god grunn til å blir gravid mener no jeg. Neida, IKKE BLI GRAVID FOLKENS! 


kommentarer: 8Ukens spørsmål: Mine måltider på en dag

 • Skrevet 19.09.2014
 • Klokken 17:31

Hva jeg spiser i løpet av en dag er det overraskende mange som lurer på. Det som er ubehagelig med å skrive slike innlegg er at vi kan ikke hjelpe for å sammenligne oss med andre. Jeg selv spiser sunt, varier og nok - for MIN mage. Dette er kanskje mye eller lite for din kropp, det kan ikke jeg fortelle deg. Du må selv lære hvor mye mat din egen kropp trenger. Anyways.. Her er ett eksempel på min dagsmeny: 

_____________________________________________________________________________________________________________

- Mine måltider på en dag -

Frokost 07.30: Lapper, yoghurt med musli eller havregrøt. Lunsj 11.30: Knekkebrød med hvitost, eller middagsrester som blir med meg på skolen. 

Middag 15.30: Kjøtt / fisk sammen med grønnsaker / salat og fullkornpasta. 

Snacks 08.30:  Smoothie, grønnsaker og dipp, grov bakst, mørk sjokolade (can´t help it) og frukt. Nøtter... bla, bla! Magen min har lyst på de rareste tingene på slutten av dagen. 

_____________________________________________________________________________________________________________ 

Håper dere som lurte på dette, likte innlegget! Strakt løper jeg ned til Ingrid for å gjøre meg klar til ikveld. Jeg knipser noen bilder utover kvelden. Stikk ord; Kourtney Kardashian. Dere kommer aldriiii til å gjette hva jeg skal, omg! 


kommentarer: 4I was thinking the same

 • Skrevet 18.09.2014
 • Klokken 19:56

Skal jeg ringe Vibeke, eller skal jeg ta meg en tur på fjellet i solskinnet?... Akkurat i det sekundet, ringer Vibeke - og spør om vi skal på fjellet! Like.. how fucking perfect? Opp på fjellet gikk vi, men kamera på ryggen. Hun klager sånn over at jeg aldri tar bilder til bloggen når vi er sammen. Så Vibeke: You´re welcome ♥Pretty girl ♥


Som du kan se på bilde over, har jeg vært på spontantur med Une og Sofie tidligere i dag. Haha, vi tre jenter, inn i en stusselig butikk, og knipset noen hull i øret. 65 kr for 2 hull - ja, jeg tar så mange det er plass til! Resten av kvelden går til spising av grove lapper og tv-titting ♥ Håper alle har hatt en skjønn kveld!


kommentarer: 12Høstferiens reisemål: København

 • Skrevet 17.09.2014
 • Klokken 19:29

Omggg! Tenerife √  Gdansk  √  Budapest √ og snart København! Ingenting i verden er bedre enn det å reise til ett nytt land. Rusen hotellfrokost, flyreiser, flesland, mennesker, kultur, mat og shopping gir meg, slår alt annet. Jeg er rett og slett avhengig, og så taknemmelig for muligheten og sjansen til å oppleve verden. Bursdagen min 4.oktober blir feiret i Danmark, hvor jeg utrolig nok aldri har vært før. Tre nye land har jeg fått opplevd og sett i år, og jeg gleder meg til å krysse av enda ett! 

 


2014 - du er god ♥ 


kommentarer: 5Antrekk / Basic

 • Skrevet 17.09.2014
 • Klokken 17:11

Her er gårsdagens antrekk! Ingen sminke, ingen farger, helt basic. Det mest fargerike på disse bildene er mitt ikke så lenger røde hår. Hmm.. Kanskje jeg skal farge det enda litt mer rødt? Hvem vet! Jeg lovet dere noen bedre bilder av cardiganen jeg elsker enda mer for hvert minutt. Here you go:

 
/  Bukse Gina  /  Skinnjakke HM  /  Sjerf ?  /  Sko Birkestock  /  Hvit t-sjorte Primark  /

Matteprøve imorgen. Andrea sitter ved siden av meg, klar for å øve til prøven sammen. Vi snakkes dere ♥ Kyss


kommentarer: 18Inspirert

 • Skrevet 16.09.2014
 • Klokken 16:07

__________________________________________________________________________________________________________

Pink and Yellow salad 

Heisann alle ♥ For tiden er jeg inne i en utrolig god kosthold - og treningsperiode. Jeg spiser sunt, variert, NOK, og næringsrikt. Treningen er hard, og best av alt; gir resultater! Sammen med sommeren som er kommet tilbake, har jeg det bare jævlig bra for tiden! Haha, måtte bare få det ut. Lykkelig ♥Hvor fancy er ikke denne salaten? Haha, vet ikke om det ser godt ut, eller ikke. Banan og jordbær.. i en salat?!  Men smaker godt gjør det. Finn fram det du har av frukt, nøtter, grønnsaker og blader. Bland alt sammen og se hvordan det smaker! Jeg er ihvertfall full av inspirasjon om dagen ♥


kommentarer: 3Kos. Trening. Gøy. Alt

 • Skrevet 15.09.2014
 • Klokken 09:24

Mandaaaag, yes! Forrige uke tørr jeg nesten påstå var perfekt. Tid med familie og venner. Jobbet hardt med skole, og gjort det bra på jobb. Jeg fikk gjennomførst alle treningsøktene jeg ønsket + en fjelltur med Ingrid i går. Og med så fint vær framover skal jeg løøøpe meg så lei av fjellet, før mørkere tider sniker på. 

Jeg kan ikke tipse dere nok om hvor kjekt det er å invitere en venn eller to med på fjelltur. Du har all verdenstid til å snakke og kose dere, med god samvittighet på toppen. Kanskje jeg får tid til å skvise inn en løpetur opp, mellom skole og jobb senere? Krysser fingrene ♥ Ønsker alle er perfekt start på uken! 


kommentarer: 8Svar på Spørsmålsrunde del 2

 • Skrevet 14.09.2014
 • Klokken 19:44

Hvilke PC bruker du?  Jeg bruker en hvit MacBook. Det beste som noen gang har skjedd meg, haha. 

Hva anbefaler du å spise etter trening? Det er alltid lurt med påfull av karbohydrater etter trening. Jeg spiser gjerne frukt, smoothie eller havregrøt. Yummyy! 

Hvor gammel er du? Om tre uker blir jeg 17 år. Herre jeg gleder meg! Bursdag er det beste jeg vet.

Hvilke resturanter og caféer anbefaler du i Bergen? For å spise middag ute anbefaler jeg Zupperia. Garantert min favoritt resturante i Bergen. Sumo er også kjempe god dersom du liker sushi. Ellers er det ingen overraskelse at jeg anbefaler Starbusks (!) og café Opera! Om dere har noen anbefalinger er det bare å skrike ut. Blir så glad for tips! 


Jeg husker du tidligere nevnte at en av grunnene til at du begynte å blogge var fordi du opplevde et tøft brudd og trengte å fokusere på noe positivt. Derfor lurte jeg på om du kanskje hadde noen flere gode ideer eller kanskje til og med ville skrive litt om dette temaet? 

Wow.. Så var det den kjærlighetssorgen ja! Det er virkelig noe dritt. Mitt beste tips til å komme overen person er:

1. Minn deg selv på alle tingene du hater ved personen, og vær glad for at du slipper dette, hehe.  

2. Prøv å fokusere på hvorfor det ble slutt. Han er jo x-kjæresten din for en grunn - er han ikke? 

3. Slett alle bilder og meldinger. Ikke var en "stalker" selv om det er lett for å bli fristet. 

4. Helt ærlig. Hva er poenget med å være "venner"?. Du blir bare minnet på hvorfor du en gang var forelsket deg i personen. For meg var det mye lettere jo mindre jeg møtte på han etter bruddet. 

5. HAT han/hun. Hahaha, jeg vet ikke om jeg er seriøs nå. Men jeg tror det.. Halve gøyen med å ha en "x" er jo å hate de - om du skjønner?

6. Finn deg en ny flørt, eller fem, for alt jeg bryr meg. Få tankene over på noe annet! 

Plutselig står du der, 100 % over kjæresten, og bruddet er det beste som har skjedd deg! Lykke til ♥Er det upraktisk å ha slike negler? OM DET ER. Sliter med å få buksen på om morgenen gjør jeg også. Men det er jo så fint! 

Vurderer du å farge håret lyst igjen? Du kledde det veldig godt! Men du er fin med brunt og da:) Haha, takk, tror jeg?? Nei. blondt hår skal jeg IKKE tilbake til (Jeg ser ut som en blek tolvåring).  


Hvor har du kjøpt Celiné vesken din? Den kan kjøpes for en billigere pris HER. MEN (!) pass på at det er en ekte kopi. Bed om å få både kvitering/regning/garanti med. De fleste koster rundt 7.000 - 10.000 kr og er gjerne brukt. 

Liker du noen? Hmm... kanskje det du! 


kommentarer: 5New in: Cardigan

 • Skrevet 14.09.2014
 • Klokken 15:28

Ææ du vet følelsen av å virkelig elske ett plagg? Well, that´s how i feel! Jeg har lenge siklet etter Acne raya i kort modell, men da jeg tittet litt rundt i butikker, prøvde jeg til slutt på denne. Aldri i mitt liv skulle jeg tro at en lang modell passet til meg, uten å bli seende ut som et slør slepende i bakken etter meg. Den er varm nok til å gå med uten jakke over, og kommer godt til nytte der jeg sitter på skolen og hakker tenner! Vinn vinn vinn. Skal vise dere bedre bilder senere, men nå må jeg løøpe ut døre. Mamma og jeg skal spise middag på Venezia ♥ Suss og klem. Nyt søndagen! 


kommentarer: 17When at IKEA...

 • Skrevet 13.09.2014
 • Klokken 20:40Haha, fyyy for en bra dag! Andrea og jeg møtte Lovise fra klassen på senteret, og dro henne med oss bort på IKEA. Helt ærlig kan jeg ikke huske sist jeg lo så mye. Vi tre sammen er en egen liten verden. Og IKEA... det er jo bare så undervurder! Elsker å dra dit med venner for første gang, for de aner ikke hvor mye gøy de har i vente. Andrea kjøpte bland annet med seg en dørmatte (den kostet 3 kr, halo?), lampe, lys, notatbok osv.. Hehe, jeg har forferdelig dårlig inflytelse... upsiii ♥


kommentarer: 14Start the day with pancakes

 • Skrevet 13.09.2014
 • Klokken 10:58

Guud morning dere. I sommer ble jeg litt for bortkjemt med god tid og mat om morgenen, jeg skal virkelig utnytte de første timene hver lørdag og søndag framover 1,5 år tilbake lagde Andrea og jeg bananpaneker til lunsj. Hvorfor jeg har glemt dette bort aner jeg ikke, for det smaker jo sååå godt! Her er oppskrift på våres bananpannekaker: 

1 banan   ♥1 egg     ♥2 - 3 ss gresk/tykisk yoghurt    ♥50 g havregryn    ♥litt melk (for å tynne ut)    ♥1 ts kardemomme     ♥1 krm salt

Bland alt sammen, og stek på middels varm. Du kan lage de både store og små, alt etter smak ♥ Topp med kanel, cottagecheese og gjerne litt honning! 

Nå venter jeg bare på Amalie, før vi løper avgårde på trening sammen. Armene mine skal få gjennomgå i dag, haha. Gleder meg! Senere blir det shopping med Andrea, før jeg møter Amalie litt senere på dagen igjen ♥

Alle sammen må kose seg i dag, lov meg det! 


kommentarer: 21TGIF

 • Skrevet 12.09.2014
 • Klokken 17:12

WIhoo! I dag kjenner jeg det er ekstra deilig med fredag. Nå som prøver, lekser og trening virkelig er tilbake til det normale, gjør tre dager med fri så godt ♥ Muligheten til å finne på akkurat det jeg vil. Venner, film-kos, IKEA, snop, trening og glede. Håper alle bruker helgen på noe som får dere til  å smiiile! Nå venter trening på meg, etterfulgt av sjokolademuffins og Idol ♥ Klem til alle! 


kommentarer: 89 ting du ikke viste om meg

 • Skrevet 11.09.2014
 • Klokken 18:17

Good girl Celine. Mange av dere er ikke klar over at jeg aldri har drukket, røyt eller snust. Det hele startet som ett veddemål mellom meg og Silje. Ingen av oss skulle drikke før vi var 18 år, noe jeg var fast bestemt på å klare. Etterhvert som jeg omringet meg med alkohol osv. så jeg jeg ikke verdien i det. Hva er poenget liksom? Jeg klarer da fint å ha det gøy uten alkohol. Også slipper jeg å SPY :) Men det skal være sagt at jeg har ingen problem med å være sammen med berusede mennesker. Sitter og ler av alle sammen jeg, haha. 

Første kjærligheten. Haha, funny story.. To år tilbake var jeg så forelsket, jeg klarte ikke lenger å holde det for meg selv. Ut døren gikk jeg, banket på ruten til min daværende kjærlighet og fortalte han hva jeg følte. Okei, jeg var pisseredd, men hei? vi ble sammen en uke senere. Om du virkelig liker noen, tell them! Det er så vedt det til slutt. 

Personlighet. Gjennom de få ordene jeg skriver på blogger er det utrolig vanskelig å få fram en personlighet. Jeg vil si jeg ikke er så pen på ordet i virkeligheten. Ordbruket mitt består av selvironi, latter og skriking.  

Framtiden. Ført og fremt skal jeg blir kjendis. Ser ikke for meg at det skal bli ett problem. Hva kan gå feil liksom? Neida. Plan B er å bo i New York over en lenge periode etter vgs. Om jeg ikke er blitt kjendis innen denne tiden, ønsker jeg å ta mastergrad i Møbel- og romdesign/Interiørarkitektur ved kunsthøyskolen i Bergen.

Søvn. Jeg sovner ikke uten vaselin, håndkrem og vann innen rekkevidde. Hehe, aldri inviter meg på liggebesøk! 

Buss. Det verste jeg vet er å vente på bussen. Nei, helt seriøst. Jeg løper heller som ett helvete for å rekke bussen, enn å vente i 10 min på neste. Snakk om å sløse tid! 

Koseklær. Queen av kosedresser. Viste dere at på klassebildet i tiende gikk jeg og min bestevenn i matchende joggedresser på klassebilder? Jeg har MINST ti slike dresser i forskjellige farger. Og går aldri med annet etter skoletid. 

Sjuler følelser. Ingen andre enn mine bestevenner vet når jeg virkelig har det vondt (heldigvis ikke ofte). Jeg putter så lett på ett pokerfjes det er latterlig. Jeg smiler og ler som om ingenting er gale. 

Noen mennesker altså. Ingenting provoserer meg mer enn utakknemmelige mennesker. Hvor de har alt de trenger, men trenger enda litt mer. Penger skal de ha mer av, og den nye vesken de fikk til jul er ikke fin nok. H.O.L.D. KJEFT! De fleste av oss har familie og venner som er glad i oss. Klær vi ikke engang får brukt og mat på bordet. Wow det høres teit ut. Men tenk deg om to ganger. Vi har alle så mye å være taknemmelig for, vi aner det ikke selv engang. 


kommentarer: 20Oppskrift: Frokostsmoothie

 • Skrevet 10.09.2014
 • Klokken 20:38

Ohh how jummy! Andrea hadde med seg en litt vell fristende smoothie på skolen idag, som jeg bestemte meg for å lage etter trening. Havregryn er den magiske ingrediensen for at en smoothie skal bli mettende og frokostverdig. Gresk yoghurt, havregryn, frosne jordbær, banan og litt søtning er en perfekt, søt og frisk start på dagen. Kanskje dette blir min frokost imorgen? Hmm.. 

Glasset kjøpte jeg på IKEA, hehe. Noe som minner meg at jeg må på IKEA... Herregud så lenge siden jeg har vært der. Får nesten abstinenser. Mitt andre hjem ♥ Og det søte skiltet er kjøpt på Søstrene Grene for de som måtte lure på det. 


kommentarer: 14Antrekk / So simple

 • Skrevet 10.09.2014
 • Klokken 16:14

Heei hopp ♥ Jeg har helt glemt å vise dere denne blusen jeg kjøpte på Newyorker i budapest i sommer. Den kostet... 20 kr!! WHAT?! En til mamma kjøpte jeg også, haha. Er det noe jeg elsker, så er det bluser. Klassisk, lett å style og enkel. Har den ett skjønt mønster, even better! 

Er det interiør jeg ser??!! 

Buske/ ZARA  Sko/Converse  Jakke/Sheinside  Bluse/Newyorker  Veske/Céline

Idag er første dagen på lenge uten planer. Eller jo.. Jeg skal på trening. Annet enn det har jeg ingen planer, haha. Uansett hva, så skal jeg kooose meg. Håper dere velger å gjøre det samme  ♥ Stor klem. 


kommentarer: 15Much needed

 • Skrevet 09.09.2014
 • Klokken 20:35

Hola hola! Denne dagen har jo vært perfekt. Etter skolen (som jeg koser meg på!) møtte jeg Andrea for en etterlengtet lunsj date. Det er way too long siden jeg og Andrea har hatt skikkelig tid til å sitte oss ned og snakke om alle småproblemer og gleder. Ahh, gøy å oppdatere hverandre litt ♥Vi bestemte oss for å spise lunsj på WOK i sentrum. Herlig stemning og god mat! Nå er jeg nettopp kommet hjem fra trening, klar til å hive nedpå med grønnsaker og dipp. Ha en skjønn kveld alle sammen ♥


kommentarer: 11Check

 • Skrevet 08.09.2014
 • Klokken 16:01

Wii mandag, i love you ♥  Da jeg var på hytten bestemte jeg meg for litt planlegging av den kommende uken. Det er ett ønske om hva jeg vil oppnå denne uken, ikke ett mål jeg gjennomføre. Lytt til kroppen etterhvert som uken er igang, ikke sant? Den første økten på planen er gjennomført! Å løpe på fjellet er så befriende og ikke minst sliiitsomt. Ingenting river kondisjonen min mer fra hveranre enn løp i terrenget. D.i.g.g... eller egentlig ikke! Som også notert ned på planen; jobb. Jeg må komme meg avgårde. Vi skrives om ikke så lenge solstråler ♥
kommentarer: 17Think Healty Thoughts

 • Skrevet 07.09.2014
 • Klokken 22:38

Okei, jeg tror all avslappingen jeg har gjort denne helgen har ladet opp litt for mange batterier. Klokken åtte var jeg hjemme, klar for å gjennomføre alt på to do listen min. O hoy - lage smoothie, steke grove vafler (spise vafler), jeg har vasket badet stuen gangen OG vasket akvariet (hvem vil ha fiskene mine? første mann til mølla) ryddet rommet, pakket ut, og nå sitter jeg å blogger for dere. Deilig å starte mandagen med lite på planen, og lette skuldre ♥ 

Ønsker dere ellers en nydelig avsluttning på uken og håper alle har en skjønn en i vente. Uken er hva du selv gjør den til, aldri glem det ♥ 


kommentarer: 10A perfect sunday morning

 • Skrevet 07.09.2014
 • Klokken 09:52

Oh hey! Nå er søndagsfrokosten på plass i en litt for mett mage, og jeg er godt plasert i godstolen for å oppdatere dere. Resten av dagen i går gikk til å slappe av, drikke pepsi-max, hive nedpå med mørk sjokolade og sen middag. Jeg er usikker på hva som skjer idag, og når vi reiser hjem, men håper på å få sitte bak rattet. Wææe, er det bare jeg som ELSKER å kjøre bil? Koser meg hver gang! Ellers gleder jeg meg til å komme hjem. Nå som jeg snart er ferdig med stuen, og rommet (i mine øyne) er perfekt, savner jeg å være hjemme etter EN dag. Kose meg opp i den deilige sofaen min og titte på 90210 ♥ Ha en tipp topp super søndag. Spre litt glede. 


kommentarer: 14Far Away

 • Skrevet 06.09.2014
 • Klokken 09:53

Hvordan er helgen deres så langt? ♥ Jeg kan ihverfall ikke huske sist jeg slappet av som jeg gjør her, og faktisk likte det! Hytten til min søster ligger rett ved havet, med utsikt til absolutt ingenting. Magisk. Jeg føler meg så alene - på en god måte. Her er noen bilder jeg tok da vi ankom hytten sent i går: 

_____________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________

Rundstykkene er i ovnen, pålegget på bordet og jeg går fortsatt i pyjamasen ♥ Fy som jeg skal kose meg her! Uansett hva dere gjør i dag, koooos dere som bare det. 

kommentarer: 10Bildedryss: Elida

 • Skrevet 05.09.2014
 • Klokken 09:53

Endelig fredag ♥ Etter skolen i dag kommer kjæresten til søsteren min å henter meg. Jeg skal nemmelig til Uskedalen på hyttetur sammen med de over helgen! Minner jeg har fra den hytten er virkelig de beste. Ahhh, denne helgen kommer til å bli fantastisk. Anywho.. Etter jeg oppdaterte dere sist, lør jeg en tur på fjellet før jeg stellte meg til Elida sin bursdag. Amalie hadde bakt en jææla god brownie kake med sjokoladeglasur og blåbær på toppen. Sjokolade, chips, pepsi, sjokolademelk, latter, musikk og jentesnakk.. En bedre måte å tilbringe torsdagen på skal du leite lenge etter ♥ Ha en nydelig start på helgen alle. Vi skrives fra hytten. 


kommentarer: 6Ukens spørsmål: Min linje

 • Skrevet 04.09.2014
 • Klokken 16:55

Hei hei ♥ En uke tilbake var det fikk jeg en skjønn kommentar som spurte på om jeg kunne fortelle litt om linjen jeg går på. Selvfølgelig kan jeg gjøre det! Jeg storkoser meg på Tertnes Vgs på en linje som heter Studiespesialisering med formgivning. Så langt er det en ganske ukent linje de tilbyr svært få steder. 

Linjen gir helt vanlig studiespesialisering + formgivningsfag. Dette vil si at jeg er fem timer EKSTRA på skolen hver uke for å ha undervisning i kunstfag. Jeg får akkurat den samme studiekompetansen som de andre på allmenn, men jeg går ut vgs med større fordyning/ flere fag.  Formgivning har tre fag: Design og Arkitektur, Visuelle Kunstfag og Foto og Trykk. (Du har alle fagene)

Design og arkitektur er uten tvil mitt favoritt fag. Vi lærer om designprosessen, strukturen av å bygge ett hus, designe innsiden/utsiden av ett hus. Design av møbler, klær, teknologi osv. Arkitektur delen av faget er ett utrolig tungt stoff og krever 100% av deg hele tiden. Men det er SÅ gøy! Tror du ikke jeg koser meg når jeg designer innsiden av ett hus? Hah JOO! 

Visuelle kunstfag går ut på tegning, struktur, portretter, photoshoop, fargesirkelen osv. Frisører kan få utdanning igjennom dette faget! 

Foto og trykk sier vell seg selv. Vi lærer om kamera, ISO, lukketid, bilder og blenderåpning. Trykk i magasiner, aviser osv. For øyeblikker har vi i oppgave å ta bilder til skolekatalogen og lage en framside. Gøy gøy! 

Positive sider: Det er veldig sosialt og praktisk. Gøye oppgaver som gir deg mulighet til å tenke nytt, kreativt og ha innspill av din egen personlighet. Du lærer så fantastisk mye nyttig!

Negative sider:  Det er en tung linje å gå med tanke på at hverdagen er mye lenger enn den ellers hadde vært. Fagene er avhengig av at du følger med til en hver tid og ikke går glipp av noen timer. Det å måtte ha en ny ideé etter den andre, forholde seg til problemstillinger og konstant holde på med noe er slitsomt!

Sammenlignet med teoretiske fag som Norsk, Naturfag, matte osv.. Er formgivningsfagene mye tyngre og utmattende. Jeg selv jobber mye hardere for å få en fem i kunst, enn det jeg gjør i teorifagene.

Vær klar over at du kommer til å kose deg som bare det, og føle at disse fagene virkelig gir deg en utdanning. Men tenk også på de negative sidene før du velger å ha ett slikt fag ♥ Håper jeg svarte på det du måtte lure på! 


kommentarer: 10Latest outfits

 • Skrevet 03.09.2014
 • Klokken 16:09

Arkiv bilder er aldri kjedelig å bla igjennom. Nå som høsten kommer, og antrekkene blir hakket varmere, ville jeg titte på antrekkene fra den varme sommeren som gikk forbi way too fast. Her er noen av mine favoritter. Farger, blomster og sommer:

_____________________________________________________________________________________________________________

Ellers happy lille lørdag til dere. Jeg satt på skolen i dag og spurte alle hvorfor vi kaller onsdag for lille lørdag.. Enda vet jeg ikke hvorfor, men jeg måtte bare slenge den med nå, haha ♥ Marius kjørte meg hjem fra skolen, så nå ligger jeg og ser på 90210. Om en liten time blir det trening på armer og mage, noe jeg gleder meg til! I det siste har jeg virkelig sett resultater på overkroppen, og ingenting hjelper mer på motivasjonen enn det.

Ønsker alle en smiiiilende dag. Nyt  ♥


kommentarer: 16Lunsj / Leftovers

 • Skrevet 02.09.2014
 • Klokken 20:12

For meg trenger en god matpakke å fylle disse tre punktene; Være mettende √  Ha høyt næringsinnhold √ Smake godt √. DA kan skoledagen min bare starte. Jeg er vell ikke den eneste som bruker timene til 20% jobbing og 80% til å telle ned minuttene til lunsjen, haha! Humøret mitt er ihvertfall på topp når jeg vet at matpakken som venter på meg er goood ♥

Mitt lille tips er å ha med seg middagsrestene fra dager før. Jeg ELSKER når det er salat til overs som jeg kan ha med meg på skolen. Kok opp litt fullkornspasta, lag en god dressing og ha i salatrestene. Mettende, god og smakfull √. Det trenger for all del ikke å være salat. Kjøttkaker, pastaretter, laks, kylling.. you name it! Sleng alt i en matboks og gjør skoledagen litt koseligere ♥


kommentarer: 14Sommerglede

 • Skrevet 02.09.2014
 • Klokken 11:53

Heei solstråler ♥ Jeg titter bare innom for å ønske alle sammen en herlig dag! Så snart jeg er ferdig på skolen, drar jeg på trening etterfulgt av middag i byen med Andrea. Wii, jeg gleder meg, herregud! Selv om jeg ser den jenten hver dag på skolen, er det noe helt annerledes å være sammen på fritiden. Vi har litt gossip snakk å ta opp, hihi. 

Søsteren min hentet meg etter skolen i går, for å spise middag sammen før jeg dro på jobb. Denne salaten fra Zupperia er den beste jeg noen gang har smakt. Og jeg overdriver IKKE! Sommergleder heter den. Løp og smak ♥ 

kommentarer: 6Smoothie on the go

 • Skrevet 01.09.2014
 • Klokken 15:18

Velkommen til en ny uke. Jeg sluttet klokken tre på skolen, for å dra rett på jobb i fem timer. Hver mandag vil bli seende slik ut framover. Arghh.. litt kjedelig, men jaja, så lenge jeg fortsatt smiler ;-) Hah, tuller. Se på bildet under da.. Litt av et falsk smil! Jeg slengte på meg den svarte genseren i dag også. Behagelig OG fin er tingen når du skal sitte i ro i 12 timer til sammen.. Denne ananas smoothien ble med meg to go da jeg trasket rundt i sandviken. Nammis ♥ Men nå får jeg komme i arbeidsmodus. Ha en fin dag alle sammen! 


kommentarer: 26Bergen, 16

hits