New little something something

 • Skrevet 31.10.2014
 • Klokken 18:46

Endelig dere! Helg, helg og atter helg. Jeg kjører igang med intet annet enn fjerde bursdagsbesøt denne måneden hos Sofie.. Og gjett hvilket tema det er? BAM prinsesse - tema! Haha, jeg lo da jeg leste invitasjonen, og ikke minst da jeg googlet pinsesse og fikk opp bilder av meg selv - trooor jeg kler meg ut som hun derre bloggprinsessen jeg...

Kjole BikBok

Usikker på hve jeg skal gå med ikveld, men denne kjolen er jeg litt småforelsket i, klarer ikke helt å rive meg fra den! Årh, er den ikke fin? Passelig balanse i fargene og for noen skjønne blomster. Den har til og med rom for litt kakespising ♥


kommentarer: 15Time out

 • Skrevet 30.10.2014
 • Klokken 16:10

I dag er det OD-dag på skolen, som gjør at jeg straks skal på jobb i noen timer! Dagen har gått til en overraskende knall økt på fitness etterfulgt av disse deilige pizza greiene. Speltlumpe toppet med rød pesto, vanlig ost, parmesanost og serano skinke. Mmm, yum ♥ Jeg har også lest ferdig til historieprøven som er imorgen, halllujaaaa, jeg gleder meg til fredag! Da har jeg endelig mulighet til å gjøre akkurat det jeg ønsker. Gud den følelsen har jeg savnet! Haha, Silje banket akkurat på døren min med en plate sukkerfri sjokolade ♥ Åee, gulljenten min! NÅ skal jeg kose meg! 


kommentarer: 5Frysninger

 • Skrevet 29.10.2014
 • Klokken 21:17

Jeg ville bare titte innom for å ønske alle dere en god natt ♥ Dagen har gått i ett til en treningsøkt, historieprøve og litt (for mye) ungkarskvinnen, haha. Med god samvittighet skal jeg nå kooose meg med god mat og musikk. Det minner meg på at jeg vil dele en video fra X Factor som vil være min all-time favorite! Får ikke nok av gutten, stemmen eller historien. WOW sier jeg bare! Frysninger over hele kroppen.. 
kommentarer: 6Paint ´em

 • Skrevet 29.10.2014
 • Klokken 16:30

Heiisann! For en respont på forje innlegg, tusen takk for det ♥ Skal prøve å skrive enda litt flere slike poster, bare kom med forslag om det er noe dere øsnker. Over til noe annet; Nail art. Jeg ble lenge sponset med profesjonell menikyr, men fant ut at det slet altfor mye på mine egne negler. Pluss jeg kunne ikke sulle og dille på med neglelakk som jeg ønsket. Fargen på neglene mine er like viktig som hvilke genser jeg har på meg.. Det er jo en del av antrekket! Haha. 

_______________________________________________________________________________________________________________

- Sukkersøt -

Neglelakkene kjøpe jeg i kjøpenhavn, sammen med litt mønster og klistremerker til å ha over lakken. Finn fram alle fargene du har i skuffen og lek deg med de! Annenhver negl eller hver negl i forskjellig farge? Woho, make it pop ♥


kommentarer: 8Fun facts om meg

 • Skrevet 28.10.2014
 • Klokken 16:28

Hei heei ♥ Mandagen min var en helt utrolig sinnsykt fin! Jeg klarer ikke helt sitte ord på hva det var, men energien jeg hadde samlet opp igjennom dagen, førte til en drit hard og god treningskøt. Dagen ble avsluttet med fem timer på jobb, hvor jeg var så happy happy at jeg solgte mer enn noen gang! Haha, gøy når humøret smitter over på de rundt deg. 

_______________________________________________________________________________________________________________

Hva tenker dere om noen fun fact som meg? Elsker å lese om dette på andre blogger. 

- Jeg hater å se på film og serier, for ikke å snakke om maraton! Det er så tidkrevende, jeg ender bare opp med dårlig samvittighet over alt annet gøy jeg kan gjøre! 

- Høhø..dette er kleint, men jeg tisser hele tiden! Nei, sånn seriøst hele tiden. Tre ganger før skolen, seks ganger på skolen, ti ganger etter skolen? Dette er meg på en god dag altså..

- Jeg elsker kjærestepar. De.er.så.søtt. Noen uker tilbake fikk en venninne av meg besøk av kjæresten på skolen. Em, jeg begynte å grine fordi jeg synest det var så søtt!!! 

- Før skolen har jeg bom faste rutiner jeg gjennomføre på 50 minutter. Tisse, sminke meg, kle på meg, lage lunsj, tisse, spise fokost, pusse tenner, bruke ti minutter på "hvilke jakke skal jeg ha på meg" og sist men ikke minst..tisse! 

- Jeg er alltid den første ferdig når vi har eksamen og tentamen. Før sommeren gikk jeg etter 1,5 time på engelsk eksamen.. hahaha latterlig tidlig. 

-  Wlææ, norsk mat er noe jeg virkelig ikke takler! Kjøttkaker, kjøttboller, potet, fåriklår  Off off.. æsj- Jeg tåler ikke koffein. Starbucks og café skal jeg på heeele tiden, men koffein det tåler jeg ikke! Jeg blir driit dårlig og vil egentlig bare spy, men jeg drikker kaffe fordi - Årgh dødss godt!

- Jeg har lest alle Twilight bøkene 6 ganger på hva, 600 siden hver?. Haha, DA snakker vi om å sløse tid. Obsession med han derre Robert Pattinson... 


kommentarer: 13Dose for uken

 • Skrevet 27.10.2014
 • Klokken 09:08

Inspirasjon. Jeg trenger inspirasjon for å komme gjennom denne uken. Store prøver, mye jobb og lite fritid - ikke helt min smak. Det er ikke ofte du ser med på Weheartit i søk om det lille ekstra for å dra meg igjennom uken! Mandagen er allerede godt i gang, og jeg tviler ikke på at jeg klarer denne minst like fint som de andre, bare jeg blir møtt med litt flere humper på veien. 

De små gledene - gi andre mennesker komplimenter, smil til noen du vanligvis ikke smiler til, hør på oppmuntrene musikk, les inspirerende quotes, dekorer maten din litt penere enn vanlig, spis sunt og næringsrikt, tren, se jævlig bra ut (etter din egen mening) - og føl deg bra! 

Jeg lover å gi alt, og enda litt til, om dere lover dere selv det samme! Ikke bare denne uken, men hver uke. Livet er så fint som du selv gjør det til ♥  Er det noen som har litt mer spennende i vente enn meg, jeg vil såå gjerne høre? 

 


kommentarer: 10What´s in my purse?

 • Skrevet 26.10.2014
 • Klokken 16:43

 

Mobil  - What a suprise? Det er ikke lenge den får ligge i vesken uten at jeg tar den opp og titter om det ligger en liten bloggmail eller melding til meg. Jeg synes alt som kan gjøres med mobilen ikke minst er utrolig, men såå koselig. Jeg elsker den lille saken ♥

Drikke  - Vann,  iste (must have), kaffe, te - you name it. Jeg har alltid noe væske med meg slik at jeg slipper å bruke unødvendige penger på overpriset drikke i butikken. 

Leppene - Haha, soo addicted! Er det en som alltid har noe å påføre leppene med, er det Celine! 

Tyggis - Even more addicted! Tyggis er min store kjærlighet. Begynte å grine midt på skolen da Lovise hadde kjøpt en tyggispakke til meg. Hun kan veien til mitt hjerte ♥

Skjerf - Bor du ved kysten i Bergen, er det høst - ha med deg et skjerf! Du vet aldri når vinden bestemmer seg få å melde! 

Lommebok - Penger, bankkort, medlemskort av alle mulige klubber jeg ikke vet hva er, busskort osv.. Går aldri uten! 

Veske Tiger of Sweden // Lommebok Mulberry // Skjerf CMYK // Termos ? // Leppestift Mate 

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Jeg ser at det er mange bloggere som lager slike innlegg, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det samme! Vesken fra Tiger of Sweden er helt ny, kjøpt her i Bergen. Soo frigging pretty, i love you ♥ Ellers hadde jeg det helt sinnsykt gøyt ute med Amalie igår. Søndagen er brukt på skolearbeid og en god treningøkt! Nå er jeg klar for et stykke eller fem av mamma sin nybakte sunne krydderkake. Kanskje jeg sniker inn en oppskrift til dere om det er interesant? Den er suuupergod! 

 


kommentarer: 8Dinner o´clock

 • Skrevet 25.10.2014
 • Klokken 17:18

Har alle hatt en fin lørdag så langt? Kryssen fingrene for det ♥ Været er helt forferdelig her hjemme, noe som gir meg enda bedre samvittighet for å sitte inne med te, mørk sjokolade og skolearbeid. Regnet ga meg også litt ekstra tid til middagen. Har dere prøvd å steke kyllingfilet i biter, sammen med tacokrydder? Server med salat (gjerne i en lefse) og vips - en litt sunnere taco. Fetaost i salat gjør den også litt tykkere, mer mettende og haver smaken noen hakk! Love love it. 

Nå skal sminken og finstasen på. Jeg er klar til å starte lørdagen ♥


kommentarer: 2Feiring

 • Skrevet 25.10.2014
 • Klokken 12:22

_______________________________________________________________________________________________________________

Bildedryss fra Ingvild og Vibeke sitt besøk Wow - overveldene mange pene og fine jenter i ett rom!  Sammen med en knall personlighet på hele gjengen kan det ikke så feil? Vi fikk servert alt mellom himmel og hav av godiser, kaker og brus. Yummii ♥ Vi endte egentlig opp med å snakke, synge og bli kjent med nye folk i flere timer.. Jeg klager ikke! 

Denne lørdagen går til skolearbeid, før jeg drar ut med Amalie senere på kvelden. Vi skrives nok før den tid. Ha en vakker lørdag ♥


kommentarer: 11Neglelakk på leppen

 • Skrevet 24.10.2014
 • Klokken 19:52

Hoo hei! Jeg burde vært ute for leeenge siden, men så sitter jeg har da, desperat etter å få oppdatere dere. Jeg fikk nettopp svart (!) neglelakk på leppen, noe som gjør meg enda mer klar for kvelden jeg tilbringer i bursdagsfeiring for Vibeke og Ingvild. Ahhh gøy kveld ♥ Ønsker alle det samme! 

 

Dagens dinner på Italiano resturanto ♥


kommentarer: 0Pizza date

 • Skrevet 23.10.2014
 • Klokken 20:07

 

_______________________________________________________________________________________________________________

Heeei alle sammen. Tidligere i dag deltok jeg i ett kurs som hvordan å blir en god selger i forbindelse med jobben min. Utrolig lærerikt og gøy! Gleder meg til å jobbe enda mer, og hardere - Liiih. Jeg møtte Henrik en time senere og har kost meg i flere timer sammen med han. Pizza sammen med en god dose latter og kosesnakk - perfekt dag ♥ 

 

Hvordan har deres dag vært? 


kommentarer: 6Videoblogg: Svar på spørsmål

 • Skrevet 22.10.2014
 • Klokken 19:29
Heisann! Endelig fikk jeg spilt inn denne videoen til dere, og det var jo nesten litt gøy (ja til flere videoblogger). Det kom inn en haug med spørsmål, så resten vil jeg svare på om noen dagen. Hater når videoer blir hakket for lange - er dere ikke enig? 
_______________________________________________________________________________________________________________
 
 vg6fZV5TFJk

 

1080 for best kvalitet 
_______________________________________________________________________________________________________________
       

Ellers har jeg vært på tre inspirerende og motiverende foredrag om fremtiden i dag. Wow så motivert jeg ble til å stå på og jobbe hardt for å nå målet mitt (som jeg nevner i videoen). Dagen har jeg også brukt til en god treningsøkt, og noen timer med skolearbeid. Har plagsomt mange tunge uker foran meg når det kommer til skole... Jaja, det klarer jeg ♥


kommentarer: 13Ukens spørsmål

 • Skrevet 22.10.2014
 • Klokken 13:48

Ett av spørsmålene som dukket opp på spørsmålsrunden var mine beste tips til bedre fokus på skolen og hvordan komme seg igjennom videregående. Jeg ønsket å lage et eget utfyllende innlegg om dette, i håp om å inspirere noen litt ekstra. Selv øver jeg mye til prøver og er ekstremt opptatt av gode karakterer. Kanskje dere plukker opp ett tips eller to ♥

_______________________________________________________________________________________________________________

skole  karakterer  tips 


1. Skolesaker. Kjøp inn alt av søte, fargerike og inspirerende skolesaker. Det jeg har av kulepenner, blyanter og bøker er i rosa og hvit. Smiler av å gjøre lekser jeg! 

2. Snacks. Alltid ha tilgang på noe godt og sunt. Pass på å ikke være sulten når du gjør skolearbide. Dette minsker konsentrasjoner til de grader. 

3. Mørk sjokolade. Ohh yes! Kakao øker konsentrasjonen og gjør læringen lettere! 

4. Øving. Dersom jeg har en prøve, starter jeg altid å øve en uke i forveien. MEN jeg øver ikke mer enn 15 min, kanksje mer, hver dag. Da får jeg de pausene jeg trenger, ikke for mye informasjon på en gang, og jeg husker absolutt alt jeg har lest. I det hele vil jeg bruke like lang tid som om jeg sitter inne i to dager i strekk før prøven. Funker så driit bra for meg!

5. Time for time. Etter en time med øving, anbefaler jeg å ta en pause på ti minutter. Vær litt på mobilen, se tv eller ta en kort blund. Når pausen er over kommer du sterkere tilbake. 

6. Sosiale medier. For all del hold deg unna mobiler og andre distraksjoner når du ikke har "pause". 

 


kommentarer: 2Instalove

 • Skrevet 21.10.2014
 • Klokken 16:28

_______________________________________________________________________________________________________________

Hei dere! Jeg vet det er mange som lurer på hva min bruker på instagram heter. Dere kan føle meg på @bloggprinsessen hvor jeg oppdaterer med bilder etterhvert som jeg har skrevet ett innlegg på bloggen! Jeg skrever gjerne noen ord, og poster bilder som aldri dukker opp på bloggen, så det er bare til å ta en titt ♥

 

Haha, også må jeg fortelle dere om den gangen jeg postet bildet av meg som "Kourtney Kardashian" med DEN gravide magen, husker dere det fra bloggen? Under bildet skrev jeg følgende:

"Selv om jeg nå i fem måneder har klart å holde magen min skjult, er det på tide å skrive om min graviditet på bloggen. #uke21 #gravid #baby".

Før jeg aner ordet av det mottar jeg titalls gratulasjoner fra alle mulige kanter. Ler meg ihjel! Morsomt så lenge det varte....


kommentarer: 1THIS WEEK

 • Skrevet 20.10.2014
 • Klokken 20:04

Hei hoo! I dag plasker regnet ned, og jeg har brukt fem kjedelige timer på jobb... Min mandag kunne vært lysere, men pytt pytt! Imorgen starter uken virkelig for min del, og jeg kunne ikke trengt det mer. Endelig er jeg ferdig med stuen min (videoblogg kommer selvfølgelig) og jeg sitter igjen med en frihet jeg ikke husker sist jeg følte. Deilig! Do whatever the fu*k I like ♥ En avslappende og bra uke ligger foran meg. Hvordan ser deres uke ut, tell mee? 


kommentarer: 6Small presents

 • Skrevet 19.10.2014
 • Klokken 22:37

Heisann alle sammen! Jeg svever på en liten sky av å tenke på denne dagen jeg ♥ Etter jeg hadde lagt noen timer med skolearbeid bak meg, dro jeg på Fitness med Henrik, før vi møtte Andrea og noen venner av Henrik hjemme hos han. Stemningen var så god, aarhh! Hver søndag burde være som denne.

_______________________________________________________________________________________________________________ 

 

Jeg fortalte dere tidligere om de fine gavene jeg fikk igår. Boken fikk jeg av Mathilde og Lovise. Sitatet dere ser over er fra boksen skrevet av Alexa Chung. Gleder meg til å lese den, og kanskje til og med gi dere en liten bokandmeldelse når jeg ferdig. Pluss - Den.Er.Rosa. Liiih. Koppen "som jeg kunne ta bilde til bloggen med" fikk jeg fra min vakre Rikke, haha! Elsker når vennene mine begynner å kjøpe gaver til bloggen min, og ikke meg! Nå hopper jeg i sengen før skole og jobb imorgen. Ville også si et lite tusen takk for at tar tid fra dagen deres til å lese bloggen min, jeg blir så glad ♥ Kyss! 


kommentarer: 217 år

 • Skrevet 19.10.2014
 • Klokken 13:31

Det er ingenting jeg elsker mer enn å samle en stor gjeng med god mat og jæla godt humør rudt ett bort! Gleder meg allerede til den siste feiringen med ett par jenter til ♥ Kvelden var så vellykket som den kunne bli. Er det noen som virkelig kan få meg til å le, så er det disse jentene. 

_______________________________________________________________________________________________________________

bildedryss Fine Ida! 

Jeg startet med å få noen utroolig fine gaver som jeg MÅ vise dere senere. Snop, brownies, krydderkake, chips, tortilla, popcorn og sjokolade ble spist rundt bordet før vi flyttet oss bort i sofaen med musikk og forskjellige leker. En lek gikk ut på at en av jentene holdt en ball. Når hun fikk et spørsmål, som for eksempel: "Hvem her inne kommer til å bli gravid først?" må hun kaste ballen til den hun tror dette blir. Skjønte dere det? Herregud, det er så morsomt å se hva vi egentlig tenker om hverandre! 


kommentarer: 9Ny header

 • Skrevet 18.10.2014
 • Klokken 23:55SE SÅ FIN! Tusen takk til Ida som tok seg tid til å lage denne haderen til meg. Jeg ønsker noe simplet og lite skrikende. Akkurat dette smelte hun sammen til meg! Ida sin youtube kanal kan dere finne HER. Om du ønsker en stor dose inspirasjon på både mote fronten, tips og andre videoer, er kanalen virkelig verdt en titt. Jenten er rå, og for en stil! 

Og som jeg savner København når jeg titter på det bildet - take me back! Ellers er besøket nettopp dratt. Imorgen kommer ett stort bildedryss fra kvelden, OM noen av bildene i det hele tatt er brukervennlige, haha ♥ God natt alle sammen. 


kommentarer: 8When i start the day

 • Skrevet 18.10.2014
 • Klokken 14:43

Hei til dere! Min dag er allerede godt i gang. Trening, vasking av hus og handling til kveldens happening - Check √ I går var jeg ute med Marius på den nye butikken som er kommet til Åsane; Rusta. Er det noen av dere som har hørt om den? Haha, jeg ler av hvor mye jeg koste meg. De har bokstavelig talt a.l.t. IKEA må passe seg, for denne svenske kjeden har tatt opp en god konkurranse! 

_______________________________________________________________________________________________________________

Boyfriend jeans - silk top -  blue nails - silver rings 


Anyways.. Likte dere min nye Boyfriend - bukse som ble med meg hjem igår? 50 kr fra Cubus. Latterlig billig og ikke minst stilit. Har lenge ønsker meg en slik bukse, så det var søren meg på tide å slå til. En stykk fornøyd Celine! Silje kommer opp til meg om noen små timer for å hjelpe meg å sette i stand til besøket. Gleder meg sånn til å se snuppa mi igjen. Off..jeg har grusomt mye å oppdatere henne på! 

_______________________________________________________________________________________________________________

Vi skrives plutselig. Gjør dagen bra dere! 


kommentarer: 18Vol. II

 • Skrevet 17.10.2014
 • Klokken 16:05

genser HM // smykke bukse Gina // sko Bianco 

_______________________________________________________________________________________________________________

Turtle neck volum two - i just love theese! Denne dagen har jeg ventet på lenge. Ikke bare skal jeg møte jentene min på en etterlengtet klubb, men imorgen dere, skal jeg feire en enda mer etterlengtet bursdag. Jentene fra skolen kommer til meg på kaker, latter og kos. Bursdagsfeiringen min må skje i to omganger ettersom jeg aldri klarer å presse mer enn ti stykker rundt bordet. Irriterende - men halo? To bursdagsfeiringer, i´m not complaining, hah ♥ La hengen begynne...


kommentarer: 6Right before bed

 • Skrevet 16.10.2014
 • Klokken 21:02

Holy how jummy... Da jeg spurte mamma om hun kunne kjøpe én avodado til meg, og hun kom hjem med ti (serisøst!) måtte jeg være kreativ og finne måter å spise opp alle på, haha. Smoothie! Jeg bestilte en smoothie med avokodo og banan i københavn, og ja. Den.var.god! 

_______________________________________________________________________________________________________________

Om du liker smoothiene dine litt fløyelsmyke og tykke i konsistensen, så anbefaler jeg på det mykeste og kjøre en avokado i blandingen. For ikke å glemme alle næringstoffene den tilføyer: Sunt fett for hjernen og kolesterolet, pleier huden (sier ikke nei til det), kraftig mengde antioksidanter, styrker nervene..trenger jeg å si mer? 

 

 ♥ Silkemyk smoothie ♥

1 liten avokado

1/2 banan

1 neve frosne blåbær

Noen dråper sitron (for å lage smak) 

havregryn (for å gjøre den mettende) 

2 ss gresk yoghurt (kesam)

Jeg har fått unnagjort både trening, skolearbeid og sofakos i dag, så nå er det på tide å hoppe inn i drømmeland. Imorgen er det helg, og jeg har overveldene mange fine og gøye planer! La helgen komme f.o.r.t. 

God natt verdens fineste ♥


kommentarer: 4Hair inspo: What to do?

 • Skrevet 16.10.2014
 • Klokken 08:28


_______________________________________________________________________________________________________________

Mmm, nå tenker jeg det er på tide med en tur til frisøren! Only one problem..what to do next? Når jeg ser tilbake på mitt skulderkorte - platinablonde hår, spør jeg alltid meg seg om det er noe jeg ønsker å gå tilbake med. MEN, så var det langt hår da..alle de mulighetene som kommer med. Krøller, glatt, fletter, frisyrer og donut. Ombre hår er utrolig vakkert, og jeg har ønsket meg det langt over ett år - tørr jeg?! Over ser dere litt inspirasjon til både kort, mellomlagt, ombre, rødt, mørkebrukt? 

Hvem vet hvordan jeg ender opp? ♥
kommentarer: 4Hard work never ...

 • Skrevet 15.10.2014
 • Klokken 12:42

..killed anyone..but why take the chance? Beskriver min morgen perfekt ♥ Vanligvis hater jeg å starte klokken ti på skolen, men idag fant jeg ut at istedenfor å deppe over det, skal jeg gjøre morgentimene skjønne. Kaffe, sjokoladehavregrøt, tøfler fra københavn, sitronvann og tv-titting.  

 

Nå starter dagen offisielt og været er jo såå fint. Litt kaldt, men det gjør meg ingenting så lenge solen skinner. Etter skolen skal jeg være med en venn, lage god middag og snurre film. Høres ikke det fint ut?  ♥  Kos dere idag. Klem fra meg! 


kommentarer: 2Spørsmålsrunde

 • Skrevet 14.10.2014
 • Klokken 21:38

 

Sjå på hun da! Joggedressen er på, og dotten er godt plantet på hodet.  Økten på Fitness gikk over alle forventninger idag. Jeg boblet av energi, og invisterte alle krefter i en fullkropps - stykeøkt. Digg ♥ Jeg har også knipset noen bilder til en foto-oppgave på skolen, så NÅ er jeg klar til å slenge kroppen i min altfor gode sofa, og synke ned med noe godt og sunt i skålen. Ahh, god samvittighet! 

 En ny runde med spørsmålsrunde? Spør meg om alt du måtte lure på fra venner, skole, kjærlighet, tips, mat, trening, osv. Jeg svarer på video denne uken, så det er bare til å skyte ut med en hau spørsmål! Jeg venter.

_______________________________________________________________________________________________________________

Kyss og klem. God natt ♥


kommentarer: 16Turtleneck sweater

 • Skrevet 14.10.2014
 • Klokken 15:24

genser sko HM // solbriller Aldo // shorts Newyorker

_______________________________________________________________________________________________________________

Min dag startet med ett pang da jeg fikk høre mine favoritt ord off all time: "Jeg tror dere må dra på IKEA og kjøpe noen rammer". Så ja, dere kan tenke dere starten på min dag *gliser*. Har dere hatt en fin tirsdag? Tell me ♥ Planen om å roe litt ned, går bra, så langt! Det er lite som skal gjøres, og jeg ønsker gjerne å prioritere bloggen framover. Det tenker jeg dere blir glad for. Hey -  Joggeskoene venter på meg, vi skrives plutselig alle skjønne! 


kommentarer: 14Stress down - workout

 • Skrevet 13.10.2014
 • Klokken 18:40

I går slo det meg. Wow - jeg er sliten, stresset og lei! Noe må jeg gjøre annerledes, og idag er det mandag. Det kunne ikke passet med bedre - en frisk ny start. 

_______________________________________________________________________________________________________________

Å lage for mye planer, er noe jeg er liiit for god til! Venner, trening, familie, skole, jobb og ikke minst arbeidet jeg gjør i stuen min. Fem minutter har jeg tid til å sitte ned å slappe av og DET skal ikke gjenta seg denne uken. På skolen min ble det holdt kurs i hvordan håndtere stress tidligere på dagen, og jeg plukket opp alt av tips jeg kunne. Much needed! 

Trening - Regelmessig, moderat trening reduserer stress og gjør oss motstandsdyktige mot stress. 

Perspektiv - Ofte vil det vi stresser over ha liten betydning for framtiden. Sorter tankene i større perspektiv slik at små ting ikke vokser seg store. 

Søvn - Forsøk å få 7 til 8 timer søvn hver dag. Dette gjør deg avslappet og god! 

_______________________________________________________________________________________________________________

Er dere med meg eller? Jeg.er.så.klar. Denne uken skal jeg gjøre små ting i små mengder ♥ 


kommentarer: 6Sukkerfri, deilig brownie

 • Skrevet 12.10.2014
 • Klokken 15:56

Se hva jeg kom hjem til idag da - for en mor jeg har  ♥ Sukkerfri, saftige og næringsrike brownies. Denne lager hun igrunn veldig ofte, så det er jammen meg på tide at jeg deler oppskrfiten med dere! Søndagskos med god samvittighet anyone? 

♥200 g smør  ♥2 plater  ♥70% kokesjokolade  ♥4 egg  ♥1,5 dl havremel  ♥1,5 dl grov spelt  ♥1 ts vaniljesukker  ♥1 ts bakpulver  ♥100 g grovhakkede valnøtter (dryss over)

Bland først tørrvaren sammen. Visp egg og brunt sukker for seg, før du har dette i røren. Til slutt smelter du den mørke sjokoladen i smøren, og har i til slutt. Stek på midterste rille i 20-25 min, 180 grader. (Formen bør være 20cm*30cm) Forresten. Min lørdagskveld var helt fantastisk. Vi var oppe til lang på natt, møtte nye mennesker, fant tonen og toppet det hele med å spise frokost på McDonal´s..kan virkelig ikke huske sist jeg besøkte på den harry shappen der, men godt er det (off...i SMÅ mengder). Nå må jeg komme igang med litt skolearbeid og maling. Eller, det kan vente.. Brownies først selvfølgelig ♥ 

_______________________________________________________________________________________________________________

En liten hilsen til Nora som la igjen en kommentar på bloggen min igår. Du smeltet meg helt! For noen fine ord. Akkurat nå trengte jeg det, tusen takk!  


kommentarer: 24WINDY

 • Skrevet 11.10.2014
 • Klokken 17:01

Hei hei ♥ Jeg har gjort noe siden sekundet jeg sto opp, og jeg titter rett innom for å ønske dere en nydelig kveld! Om noen få minutter skal jeg møte noen venner for å dra ut sammen! Skal blir gøy å komble litt ut, glemme alt stresset jeg lever oppi for tiden. Wlææ, føler jeg ikke klarer å fullføre noe for tiden, hater det! Imorgen er det siste innspurt før hverdagen slår jeg hardt i trynet. Nei - må tenke positivt og minne meg selv på hvor mye jeg elsker rutiner. 

Kyss og klem 


kommentarer: 12SO NATURAL

 • Skrevet 10.10.2014
 • Klokken 12:39

 

Holy, jeg elsker disse nøytrale fargene. Behagelige og skjønne sammen, ikke for skrikende ♥ Neglelakker kan ingen jente få nok av, jeg klarte søren meg å kjøpe ti (!) nye med meg hjem fra København. Sjerfet fikk jeg i bursdagsgave fra min fetter og kjæresten. Forelsker meg på nytt hver gang jeg ser det! 

Regnet faller ned fra himmelen som aldri før, og jeg kjenner det ødelegger litt for dagens planer. Jeg skulle møte både Ingrid og Juni i byen, noe som ser litt vått ut for øyeblikker. Kaaanskje vi skal dra med oss kosen inn? Uansett skal jeg pakke meg inn i denne fløyelsmyke genseren, trekke på noen varme strømper og tippt rundt i huset til planene ser litt lysere ut ♥


Regn eller ikke, fredag er det fortsatt! Have good one.


kommentarer: 10Sneak peak

 • Skrevet 09.10.2014
 • Klokken 13:22

Om noen av naboene mine ble plaget av hamringen i alle retninger klokken tolv igår kveld må jeg unnskylde for det! Hihi, jeg har putlet og pest med putetrekk, tepper, rammer og alt mulig jeg ikke var klar over jeg hadde dratt med meg hjem fra IKEA. Alt er komme ut av posene, og funnet sin plass (før jeg finner en ny plass, kjenner jeg meg selv rett). Her ser dere en liten sneak peak på min "wall of memories". En lignende har jeg på rommet mitt, som jeg er så glad i ♥ Rommet mitt kan du se her.  

Litt blurry bilder, før jeg viser dere sammenhengen! Nå skal jeg ut for å male videre på tv-beken min (haha.. jeg har problemer), før jeg spaserer videre på jobb! Denne dagen er skjønn, håper alle nyter den ♥


kommentarer: 12Takk IKEA...

 • Skrevet 08.10.2014
 • Klokken 18:20

... du gjør meg så lykkelig! Det er ikke ofte jeg ønsker å holde bloggen min så useriøs som dette innlegget, men herregud, dere må da få seg meg på mitt lykkeligste. Dagen startet med at jeg sa "IDAG ER JEG FRISK, OKEI, FLOTT". Ut døren gikk jeg. 

Nye tøfler ♥

Er det en rooosa pute jeg ser? ...

Om du trenger nytt pannebånd... ↑ IKEA is the place for you.. 

Jeg kom hjem med to stappfulle poser fra dagens timer på IKEA. Nå er jeg så klar til å få alt på plass, henge opp New York bildet mitt og for å avslutte det hele; male tv-benken min hvit. DA er alt ferdig, og klar til å vises fram til dere ♥ Wææ, jeg gleder meg! 


kommentarer: 10Yummy Mango - is

 • Skrevet 07.10.2014
 • Klokken 19:07

Off, dere! Klokken åtte våknet jeg idag, med en intens kvalme. Siden den tid har jeg ikke gjort annet enn å ligge på sofaen med en bøtte tilgengelig. Omganssyken er kanskje det værste jeg vet, og selvfølgelig skulle den komme midt i fereie, årrh! Jeg som hadde DE planene for dagen i tilegg. Trening, shopping i finværet med Silje og sleepover med en haug jenter hos RIkke... Nei, jeg er litt lei meg jeg, hah ♥

Denne mango - isen spiste jeg igår etter bare 2 minutter på kjøkkenet. Det trenger absolutt ikke å være mango. Alt du gjør er å fryse ned den frukten du ønsker å lage isen av (banan er kjempe godt!) og kjøre det i blenderen med 0,5 dl fløte. 

 ♥ Ca.3 dl fossen frukt (jeg brukte mango) 

♥ 0,5 dl Matfløte


Simple as that ♥ Håper alle har det bedre enn jeg har det for øyeblikket! Imorgen er dagen like fullbooket, så om jeg ikke er i stand til å leve da heller.... Gud vet hva jeg gjør! Hater jo å gå glipp av noe. 


kommentarer: 12Take a look at day 2

 • Skrevet 06.10.2014
 • Klokken 20:59

FOR en helg! Kanksje den i livet mitt som inneholdt så mange magiske og perfekte øyeblikk på en gang. Dette var første gang jeg dro på weekend tur, og var utrolig spent hvor mye jeg egentlig hadde mulighet til å oppleve på bare to dager. Wow - der tok jeg feil! En helg kan være hektisk, gøy og så jævlig opplevelsesrik, jeg smiler bare ved tanken.

 

Søndagen startet ved å spasere rundt i gater, før vi satt oss ned på Cafe Norden. Her bestilte jeg først en latte, og så en cappuchino. Gu kor god kaffe de hadde! 

Solbriller fra Aldo, genser fra HM sin nye kolleksjon. 

Ingen søndag uten shopping, eller? Jeg var livredd, og da mener jeg livredd! for at butikkene ikke var søndagsåpent. Men hei, dette er Danmark, ikke Norge. Selvfølgelig skal jeg få shoppe på en søndag ♥Oooog der satt vi oss ned igjen! Haha. Vi avsluttet dagen ved Nyhavn hvor vi verdens beste Tapas - plate til middag. Litt av alt ♥

Er det ikke vakkert dere? Jeg avsluter med å si at København var en av de "varmeste" byene jeg har besøk. Ikke i temperatur, men i atmosfære. Danskene er jo DE livsnyterene! Ingen trafikk. Smilende og avslappede mennesker. Syklende studenter. Drita bra shopping. God kaffe og nam nam mat! 

København - jeg kommer tilbake! 


kommentarer: 12Wants

 • Skrevet 06.10.2014
 • Klokken 11:08HER //  HER HER // HER


HER // HER 

So simple, perfect for fall! Nå er jeg nettopp kommet hjem fra tre skjønne dager i København. Å være på reise innebærer å ha tilgang på enten en liten eller en stor veske. Uansett hvor jeg går, må mobilen, høretelefoner, lipsyl, kamera (!) og lommebok være med meg. Dessverre klarer ikke hendene mine å bære alt dette, så jeg fant ut at en ny veske er noe jeg trenger, og det fort! 

Min favorittbutikk for vesker er uten tvil Carriealong.com. Du kan finne vesker for alle sesonger, smaker, aldre og en hel verden full av farger og fasonger. Ahhh - Like a dream! Når jeg invisterer i en veske er jeg avhengig av at den skal passe til alt i skapet mitt, og ikke være dominerende i seg selv. Bare ett enkelt tilbehør i gjerne svart, brun eller grå. 

Over ser dere mine favoritter. Hvilke synest dere jeg burde kjøpe? Flere nydelige veskser finner du HER!


kommentarer: 10Countdown: 364

 • Skrevet 05.10.2014
 • Klokken 09:11

Så hva kan jeg si? Nå er jeg ett år nærmere 18 år. For snille, edru og lille Celine, er dette en dag jeg kripler i fingrene etter å få tak i! Men før den tid skal jeg nye mitt år som 17 ♥ Kvelden gikk til spising av Sushi på en av Københavns feteste resturanter. Jeg endre opp med å spise litt for mye (whats new..) og bestille DEN desserten etter det igjen. Banansplit med is, krem, sjokoladesau, bringebærsaus og jordbær. Jelly?..

DANMARK ♥ 

Flyet lander i Bergen allerede sent ikveld, så her handler det om å utnytte timene til det fulleste. Shopping må det bli mer av, og ja.. jeg skal rett og slett bare digge livet her nede. Håper dere gjør det samme, uansett hvor på jorden dere befinner dere!

Klem fra meg ♥


kommentarer: 4B DAY

 • Skrevet 04.10.2014
 • Klokken 18:45

Happy birthday to mee. Tusen takk til alle gratulasjoner på instagram, meldinger og Facebook, er glad i dere hele gjengen ♥ En ekstra takk til Amalie Balulu for de sykeste bildene av meg, som nå er for hele verden å se. LER MEG IHJEL! Dagen startet med to kakestykker for mye ved hotellfrokosten, før vi spaserte ut i København sine kuuselige gater *helt forelsket*.

_____________________________________________________________________________________________________________

Bildedryss fra dagen i København : Haha, det er først nå jeg ser vi har brukt mesteparten av tiden på å SITTE og SPISE... Time well spent spør du meg. Utenom det, tittet vi litt i butikker og trasket rundt i små sidegater. Temperaturen var perfekt, solen skinte og jeg krysser denne dagen av som en perfekt bursdag! Nå skal kjolen på, og enda mer mat skal spises (jeg.er.så.mett.men.jeg.bryr.meg.ikke). Sushi dere ♥


kommentarer: 18Next stop: Copenhagen

 • Skrevet 03.10.2014
 • Klokken 17:15

YESS! Nå er det ti minutter til jeg sitter krusen mot København. Det kribler i fingrene etter å se hva Danmark har å by på. Ikke minst; bursdagen min imorgen! Under ser bilder fra både Tenerife og Palma de Mallorca som jeg besøkte tidligere i år.

_____________________________________________________________________________________________________________

"I haven´t been everywhere, but it´s on my list"

Nå løper jeg avgårde dere. Ha en vakker og nydelig fredagskveld! Vi skrives fra Danmark ♥


kommentarer: 6En Celine dag

 • Skrevet 02.10.2014
 • Klokken 18:15

____________________________________________________________________________________________________________

Tyrkisk yoghurt toppet med banan, granat eple , pasjonsfrukt - Sitronvann - Honning 


Heii ho ♥ Ser ikke den lunsjen perfekt ut? Dette har gått ned på høykant ca.hvert måltid den siste uken. Tyrkisk yoghurt er en av de få tingene som alltid frister. I love it! Imorgen sitter jeg på flyet til København, så derfor blir denne dagen en typisk "Celine dag". Få gjort mest mulig på kortest tid. Før klokken er slår ti i kveld får jeg besøk av Anahita. Krysser fingrene for en liten shopping-runde og joggetur i høstluften, før jeg avslutter både NY-maleriet mitt og kvelden. 

Blogging er det siste jeg har tid til nå, men jeg klarer ikke la være så gi ett lite livstegn om dagene ♥ Dere er så gode, og ahh, ja.. dere gjør meg glad! Tiihii..anyways! Tilbake til hverdagen. Vi skrives imorgen før flyet mitt letter. Ha en forbanna bra dag alle! 


kommentarer: 5White on White

 • Skrevet 01.10.2014
 • Klokken 16:08

Sjå kem som har kjøpt seg enda en lang cardigan da?! Den mørke jeg kjøpte for noen uker siden, har blitt brukt mer enn jeg noen gang kunne drømt om. Hva gjør jeg da? Jo, kjøper meg enda en. Super god idé og kjempe økonomisk... heh (i mitt hode ihvertfall). Antrekks bildene ble knipset på en utstilling jeg var på tidligere i dag. Belysningen kunne vært bedre, men la gå. sko / converse  bukse/bikbok  cardigan / gina  singlet / spania   gullsmykke / Lovetag 

Denne dagen har jeg krysset av som treningsfri. New York maleriet mitt begynner å ligne på noe, så jeg tenkte å gjøre de siste endringene på det i dag. Få unnagjort noen lekser, og kanskje mamma vil være med å bake en sukkerfri sjokoladekake? *krysser fingene*. Alt jeg vet, er at jeg skal nyyte denne dagen i min koselige stue, med regnet plaskende utenfor. Håper alle dere gjør det samme ♥ Kyss og klem 


kommentarer: 13Bergen, 16

hits