Enkle proteinrike rundstykker

 • Skrevet 30.11.2014
 • Klokken 17:18

Åh! Disse var såå gode. Ferske rundstykker fra ovnen er et must for den perfekte søndags frokosten. Det er ikke ofte jeg spiser brød mat, med disse er fulle av proteiner og næring! Har du 10 minutter til overs om morgenen, er du allerede på god vei til å lage disse: 

Oppskrift for 4 rundtsykker: 

♥125 g cotage cheese  ♥25 g havremel (evt. 25 g havregryn)  ♥100 g havregryn  ♥1 egg ♥1 ts bakepulver  ♥liiiitt salt 


Forstek ovnen på 200 grader. Bland alle ingrediensene sammen i en bakebolle (gjerne ved bruk av stavmikser). Rull de sammen til små boller, og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter. - Håper det smaker - 


kommentarer: 6Julebord før julebordet

 • Skrevet 29.11.2014
 • Klokken 17:13

 

Heisann alle! Jeg doller meg opp sammen med Anahita her for å dra på før-julebord, eller hva de kaller det på jobben. Jeg tror de tar nytte av en hver situasjon det er mulig å presse inn en liten fest. Haha, jeg elsker den gjengen der! 

Jumpsuit sheinside // sko CCC // genser HM // smykke Gina 

Nei, jeg skal ihvertfall kose meg denne lørdagen! Håper dere spiser masse god mat, hører på bra musikk, og ja - nyter lørdagen ♥ Klem fra meg! 


kommentarer: 9Pepperkake

 • Skrevet 28.11.2014
 • Klokken 19:03

Hei til fredag! Jeg har nettopp kommet hjem fra koselig middag i byen sammen med min søster og nyter nå en (stor) håndfull med pepperkaker og lett julebrus. Disse kjøpepepperkakene er undervurdert fra min side, ohh så gode ♥ 

At Søstrene Grene butikken er kommet 10 minutter fra huset mitt er jeg usikker på om er en god ting! Har allerede vært innom der tre dager på rad, og flere skal det bli ♥ Her er en liten sneak peak på noen endringer som er gjort over tvén! Love, love, love it! 

Nå drar jeg i besøk med Henrik og noen venner. Gosh, denne dagen blir jo bare bedre og bedre! Har dere noen gøye planer? Tell me! 


kommentarer: 8Trough my phone

 • Skrevet 27.11.2014
 • Klokken 17:49

 

Først nå slo det meg hvor lite bilder jeg tar med mobilen! Etter jeg fikk samsung mobil som jeg hater, nei virkelig hater, mer enn noe annet, så blir det ikke mye knipsing i farten. Synd.. for jeg liker å lese andre blogger hvor de deler litt hverdagsbilder. At det er under tre måneder til meg og jentene reiser til Island, slo meg også idag... (Island turen er fortsatt like teit, men jeg gleder meg) 

    
1. Henrik tok meg med ut på den nye sushi resturanten på Horison.  2. Andrea og jeg har alt vi trenger for å overleve en uke på Island; Lue, parkas og Uggs. Jeg sitter faktisk med min leopard lue på i skrivende øyeblikk - haha gad! 

3. Fortsatt forelsket i polo - gensere.       4. Skolehverdagen på sitt beste♥5. Kjærligheten ♥  6. Gårsdagen var såå suksessfull! Une, Andres, Henrik og jeg endte opp med å se Hunger Games som jeg faktisk er veldig stor fan av. Sjukt gode filmer! Men.. den nyeste var sånn passe god - veldig lite handling i filmen, så i don´t know. Har dere sett den? Etterfulgt av middag på Egon, var kvelden ganske så perfekt! 


kommentarer: 3How too: Curls

 • Skrevet 26.11.2014
 • Klokken 16:56

Heisann! Har dere en fin onsdag så langt? Jeg har allerede vært på fem utstillinger i byen, og er raskt innom stuen før jeg drar på kino med Henrik, Une og Andres. Dobbeldaaate ♥ Før kino vil jeg svare på et spørsmål jeg vet mage lurer på. Hvordan får jeg krøllene mine til å se så naturlige ut, ikke minst til å holde? Og hvilken krølltang bruker jeg? Well, here´s your answere: 

___________________________________________________________________________________________________________

My everyday curls 

Kanskje mitt beste kjøp gjennom årene har vært min krølltang Coline som jeg kjøpte på Clas Ohlsen for bare 129 kr. Den lager store tykke krøller som varer opp til tre dager! Mitt tips for at krøllene skal holde er å vaske håret på kvelden, la det lufttørke, før du deler opp håret i to deler. Krøll så den nederste delen før du slipper resten av håret ned og krøller det. Sov med nykrøllet hår, og vokn opp med slappe "naturlige" krøller. Etter jeg har krøllet håret dusjer jeg det i Define Pump Spray. Denne er laget som en hårspray for å holde på frisyren uten at det ender opp stivt og tørt. Uten tvil en storfavoritt ♥


Håper dere plukket opp ett par tips! Lykke til skjønnaser! 


kommentarer: 10Q & A

 • Skrevet 25.11.2014
 • Klokken 17:00

 

Bilde av søssken om du har?  Jeg har verdens fineste søster! 

 

Hva er det du bruker i håret for å få det så skinnende?? Jeg burker Define shampoo og balsam. De har mange forskjellig typer, men jeg bruker den med brun/hvit farge! Etter mange forsøk på alle typer shampoo der ute, faller jeg alltid tilbake på denne! 

 

Hvofor hater du å begynne klokken 10 på skolen? Haha, joo. Om vi begynner klokken 10 betyr det at vi slutter to timer senere, enn dersom vi begynner 8. Hvem vil vell ikke ha to timer mer ut av dagen, istedenfor to timer med søvn om morgenen jeg egentlig ikke trenger?  

 

Favoritt antrekk og sko? Å, denne er lett!  My good old pregnant days... 


Hvor er dine favoritt badeplasser i Åsane? Hmm. er ikke Våganeset den eneste vi har? Men den er veeedlig fin og intim ♥ 


Alt det sunne du spiser (i tillegg til at det ser dødsgodt ut) blir ikke det dyrt til slutt? Haha, gjett om det blir! Heldigvis er mamma enda mer opptatt av å ha ett sundt kosthold enn meg, så alt går på hennes regning. Så herlig å høre at du synest det ser digg ut, gjør meg glaad! 

 

Hvilken farge har du på håret nå? Er du fornøyd? Godt spørsmål, haha. Nja.. jeg har vell en god blanding av brunt og blondt.. haha! Farger jo håret annenhver uke, klarer ikke henge med selv! Jeg suuper fornøyd forresten. Kanskje min favoritt så langt.. 


Blir det ikke dyrt når du går så mye på cafeer/ ut å spise? Jepp.. men liker å tro jeg er ekstremt flink å spare penger ellers..Også handler det om hvordan du velger å prioritere pengene dine! 


Har du en bestemt vennegjeng og så er du liksom venner med flere enkelte? Eller er du "med" i mange vennegjenger? Jeg har to "vennegjenger" som jeg fast er med. De jeg har kjent lengst er klubb-jentene mine. VI har vært en gjeng i flere flere år nå!  Ellers har jeg fått en ny gjeng etter jeg begynte på Vgs. Utenom disse to gjengene har jeg mange bestevenninner♥

 
 Meg  Sofia  Katta  Amalie  Helene 

Dine beste tips for overgangen til videregående skole? Tenk positivt. Alltid tenk positivt. Hva godt kommer ut av å begynne på vgs? Du kommer til å oppleve så sinnsykt mye gøy, og møte mange nye mennesker! 

 

Tjener du noe spess på bloggen? Ja, jeg har faste sammarbeidspartnere. Da får jeg betalt for innlegg jeg skriver. 

 

Holder du på med noen? Evt. Hvem? Hahha, si si. Han heter nok Henrik ♥


kommentarer: 5URBAN

 • Skrevet 24.11.2014
 • Klokken 13:07___________________________________________________________________________________________________________

BERGEN BY 


kommentarer: 9Modus

 • Skrevet 23.11.2014
 • Klokken 16:09

Heia ♥ Min dag startet med ett pang da jeg tok tuen på fitness for å være med på en styrketime. Trooor jeg leste navnet på timen med litt tøtte øyne, for det var IKKE en stryketime. Haha! Der sto jeg dansende på det avanserte kurset som tok pusten av meg.. Oh gosh - kanskje jeg tar turen innom neste søndag også! ♥ Nå fyller jeg ihvertfall på med favorittlunsjen; hjemmelagede knekkebrød med banan og peanuttsmør før jeg forsiktig åpner skolebøkene! Plutselig fikk jeg lyst å flytte litt rundt på sakene i stuen, og kom fram til at jeg ville bruke mitt "serveringbordet" til litt annett enn tidligere ♥ Likte dere det? 

Ingrid kommer snart ned for å se Før Solnedgang, som er oppfølgeren til Før soloppgang som vi så igår. Kanskje den fineste og mest frustrerende filmen jeg har satt. Anbefales på det sterkeste! Håper alle kryper opp i sofakroken og nyyter søndagen ♥


kommentarer: 2Skikkelig mat

 • Skrevet 22.11.2014
 • Klokken 15:17

Skikkelig mat. Det navnet på en café likte jeg! Faren min og jeg dro på sartor for å se hvordan det var blitt etter den store åpning *gledestårer*. Det var jo helt fantstisk fint! Det gjør nesten vodt å innrømme at det var hakket bedre enn Horisont i Åsane. Store og fine butikker, og ikke minst; lukkede caféer. Noe Åsane kunne trengt en eller fem flere av! Ta turen innom Skikkelig mat dersom du er på Sartor. En helt skjønn stemning, god mat og unikt interør - haha! ♥ Jeg skal lese videre om steiner (!!), før jeg møter Henrik og tar kvelden! Ønsker alle en utrolig god lørdag! 


kommentarer: 6No colors

 • Skrevet 21.11.2014
 • Klokken 15:01

Hei hopp og god fredag alle sammen ♥ Jeg er hjemme i en liten time i håp om å få med meg noen minutter med One Tree Hill før jeg drar på jobb til klokken ni ikveld. For femte gang har jeg klart å bli anhengig av den serien. Det er seriøst gale når du har sett alle sesongene 4 ganger, og fortsatt finner det like spennende! Er helt oppgitt over at jeg på tre år ikke har funnet noe som lever opp til det programmet. Har dere noen tips? Ønsker så gjerne å bli fan av en ny serie! 

Ellers ønsker jeg dere alle en mye bedre fredagskveld enn meg! For all den, jeg elsker jobben min, meg jeg gleder meg enda liiitt mer til å komme hjem til Idol og sofakroken. DA er det helg ♥


kommentarer: 11Flowers on a white wall

 • Skrevet 20.11.2014
 • Klokken 19:00

Om jeg får sagt det selv, var jeg græla fornøyd med den overskrifeten ass. How friggin creative... Men denne toppen dere, var den ikke skjønn? Føler meg som en liten uskyldig jente når jeg går i så sukkersøte klær og den følelsen er såå god! ♥ 

topp bikbok // sjerf cubus  // sko bianco  // bukse gina 

_____________________________________________________________________________________________________________

Jeg er nettopp hjemme fra ukens tredje og gode treningsøkt. Kvelden går til skolearbeid, og enda litt mer skolearbeid. Men hey? Med litt god musikk i bakgrunnen gjør det meg absolutt ingenting! .. vist du ser bort ifra at prøven jeg øver til handler om STEINER, for DET gjør meg faktisk noe.. Haha. S.t.e.i.n.e.r. 


kommentarer: 3Sukkerfrie Sjokoladetrøfler

 • Skrevet 19.11.2014
 • Klokken 17:30Åhh ser ikke det godt ut? Mamma lagde disse sukkerfrie trøfflene til meg i går kveld, som jeg kunne ha med meg på Spansk tentamen. Hvem klarte å glemme de? Jo, jeg! Men det var virkelig noe å komme hjem til etter en slik skoledag ♥ Disse smelter på tunger, og er helt sinnsykt gode, stappa med sjokoladesmak. Dersom du ikke er glad i mørk sjokolade , kommer du ikke til å like disse, hah! Tips: spis mørk sjokolade under store prøver. Kakao øker konsentrasjonen! 

_____________________________________________________________________________________________________________

Du trenger: 

1,5 dl Fløte 

200g - 70% sjokolade / sukkerfri sjokolade 

5 ss kaffe

1 dl sukrin melis 

kokosflak 

Slik gjør du det: Kok opp fløten på middels varme. Trekk kasserollen av den varme platen og ha sjokoladen oppi. La den smelte i lag med fløten og tilsett melis og kaffe. Done and done. Kjøl ned i kjøleskapet før du ruller de sammen i små baller (gjerne i kokosflak). Server med kaffe, and enjoy ♥ 


Noen av dere lurer også på hvor jeg har fikset neglene mine. Facebook siden til Nails for you finner du HER. Høres gele negler for 200-300 kr fristende ut? ♥


kommentarer: 7Go go

 • Skrevet 18.11.2014
 • Klokken 16:37

Hvordan har dere det? ♥ Jeg har nettopp smelt sammen en deilig laksemiddag til familien, før jeg løper avgårde på trening. Henrik kommer på fitness for å trene med meg, før vi drar hjem sammen etterpå! Wii, blir gøy med litt forandring på trening. Imorgen har jeg tentamen i Spansk.. emm så var det jo bare å finne tid til å øve på den da! Haha

Jeg suller fortsatt rundt i tøfler og en laang, varm cardigan. Jeg må serisøt få på meg de treningsklærene ♥ Vi skrives plutselig! 


kommentarer: 4Polo

 • Skrevet 17.11.2014
 • Klokken 17:22

Det er så morsomt å tenke på hvor mye jeg HATET høyhalsede gensere da jeg var mindre. For å nå sammenligne med de x-antall jeg har hamstret inn bare over den siste måneden! Det er jo så klassisk, tideløst og summelt fint. Jeg vil ha fleeere! 

Mange har kommentert denne svarte polo genseren jeg tidligere har hatt på antrekks bilder. Du kan kjøpe den på HM for bare 99 kr! Stoffet er silkemykt, og jeg ønsker egentlig aldri å ta den av meg, hihi ♥


 


kommentarer: 3Still working on it

 • Skrevet 17.11.2014
 • Klokken 12:37

Velkommen mandag ♥ Uken er endelig i gang, og jeg har så lite planer jeg smiiler! Jeg skal ta meg tid til akkurat det jeg føler for, kommer meg på trening - noe som gjør meg lykkelig, og nyte dag for dag! 

Da jeg var på åpningen av Horisont forje uke tok jeg med gleede turen innom Søstrene Grene. Ny favoritt butikk? I think so! Tema svart - hvitt var en klar vinner i butikken, jeg ble helt inspirert til å dra den med meg hjem i stuen! Interiørsmaken min er stadig i endring. Den ene dagen er det rosa, den andre dagen er det svart! Haha, kontraster eller? Snakk om å være ubeslutsom... Blir spennde å se hva jeg velger å kjøpe med meg hjem. Jeg drar avgårde på jobb nå, men tenker jeg titter innom litt senere på dagen ♥ Har dere noe spennende planer å dele med meg? 


kommentarer: 0Pink and yellow for breakfast

 • Skrevet 16.11.2014
 • Klokken 11:39

God morgen solstråler ♥ Jeg startet dagen med min favoritt frokost off all time. Ristet lavkarbo brød med peanuttsmør og banan - ohhh yum! I dag er det akkurat to uker til 1.desember som betyr at jeg vil tipse dere om noen kremer til hendene som passer perfekt i gave til en venninne . Ikke bare ser de små tubene bedårende ut, med de lukter himmel! Du får kjøpt de på boots eller bodyshop om jeg ikke tar feil. Just a little sunday tips ♥- Dagen går til litt jobb, trening og konsert! Ha en avslappende søndag dere. Klem fra meg -


kommentarer: 8Tips : bli sterkere

 • Skrevet 15.11.2014
 • Klokken 21:10

Jeg får stadig spørsmål om hva mitt mål med trening er. Svaret på det er enkelt og greit; bli sterkere. Få større muskelmasse, se resultater og føle en viss progresjon. Det er jo sååå fantastisk digg!!! Denne uken har vært så hektisk, jeg savner å ha mulighet til å trene hver dag. Neste uke er det andre boller!  Lørdagskvelden tilbrakte jeg på Fitness, og til den kommende uken ønsket jeg å plukke med meg litt tips til hvordan å stadig BLI STERKERE. ♥ Spis regelmessig, gjerne til faste tider!

♥ Få i deg næring like etter økten er ferdig. Banen, proteinshake, nøtter er gode eksempler. 

♥ Tell repitisjonene baklengs. Dette er mye mer motiverede når du trener. 

♥ Øk stadig kg. på vektene/maskinene du bruker. Gjerne ligg til en kg pr.uke! 

♥ Hver muskelgruppe bør trenes minst to ganger i uken. 

♥ Variasjon. Mange sverger til at jo flere repitisjoner, jo bedre resultateter. Variasjon i treninger, vil garanter vi deg bedre resultater!  

_____________________________________________________________________________________________________________

Her er min favoritt øvelser fra Fitness Friday:
Jeg er så klar for mandag, og en ny start! E dere med meg? 


kommentarer: 9Christmas : expert.no

 • Skrevet 15.11.2014
 • Klokken 06:20

Kan dere tro desember er her om allerede 2 uker? Kallender, pepperkake baking med jentene mine, julebrus, familiemiddag, julebord, gaver hihi... Noen av dere som smått har begynt å lage en ønskeliste til julaften? 

 

Mamma: Noe du ønsker deg til jul Celine?

Meg: Ja.... det er en sånn blomstervase jeg.. *blir avbrutt*

Mamma: *gir meg ett dømmende blikk* Du er 17 år gammel, en jævla blomstervase?  Iphone her // øretelefoner her // smart klokke her // juice maskin her 

Om en juice maskin er noe bedre vet jeg ikke... men plutselig fikk jeg litt press på meg til å sette noe allment opp på ønskelisten. En iphone 6 sier jeg for all del ikke nei til, så om du heller vil kjøpe det til meg mamma, kjør på! 

samsung nx2000 her // ipad her // smoothie too go her // pc-veske her 

Se på den pc-vesken daa!! Jeg har så lenge ønsket med en veske som rommer både pc og skolebøker, slik at jeg av og til kan bytte den ut med ryggsekken..Brunt skinn går til absolutt alt. Expert har ellers stor utvalgt av vitevarer, og nødvendige ting til hverdagen! Er du er i tvil på hva du ønsker deg, finner du mange fine nyheter HER

annonse 


kommentarer: 7Helg

 • Skrevet 14.11.2014
 • Klokken 15:01

Eeendelig fredag ♥ Desverre starter jeg helgen på jobb, men jeg avslutten dagen i sofakroken med Silje under teppet, snopeskål i hånden og Idol på tv sjermen! Denne uken har det gått i 100 fra morgen til kveld, jeg er så klar til å slappe av. Men enn så lenge kan jeg drømme.. imorgen har jeg helt sinnsykt mye gøy og hektisk på planen! 

På tirsdag var jeg ute sammen med Henrik, Andrea og Jacob på starbucks for å prøve ut den nye julemenyen deres. DETTE er hvorfor jeg liker starbucks bedre enn alle andre caféer... Ikke bare er menyen deres nytenkende og oppdatert til enhver tid, men det smakte jo søren meg like godt som det ser ut på bildet ♥


kommentarer: 15bomber crazy

 • Skrevet 13.11.2014
 • Klokken 16:28

sko Bianco // jakke Vivikes // bukse GinaTricot // smykke love tag // t-sjorte mamma 

_____________________________________________________________________________________________________________

Wiiindy! Herre som det blåser ute, dere! Men det stopper ikke oss, gjør det vell? Jeg drar straks avgårde på Fitness, og gjennomfører en god økt på overkroppen. Dessverre har jeg klart å nappe opp den gamle benhinnebetennelsen jeg hadde noen måneder tilbake etter for mye styke fokusert på ben - Årh så kjedelig! Jaja, en god unnskyldning til å trene enda mer armer, noe jeg kooser meg med for tiden. Oppnår nye resultater gang på gang! 

Senere skal jeg møte Henrik og Andrea for  åpningen av horisont.. Dette har jeg gledet meg til leenge ♥


kommentarer: 10Litt meg

 • Skrevet 12.11.2014
 • Klokken 21:07

Har dere sett noe så skjønt av en café før? Etter skolen dro meg og Une på galleriet for å endelig besøke denne café - butikken (?) Alt caféen var dekorert med var muilig å kjøpe. Haha, jeg tror aldri jeg har ønsket å kjøpe så mye på en gang i mitt liv. Cuteness overload - rosa overalt! Litt sånn veldig meg sted...

fiiine UneJeg dro rett til negledesigner etterpå og fikk blendende svarte negler! Såå sinnsykt kult! Tar gjerne bilder av dem, om det er interresant ♥ Nå avslutter jeg kvelden nydusjet med nytt sengetøy og silke-pyjamas. Perfekt. 


kommentarer: 9Out of the woods

 • Skrevet 12.11.2014
 • Klokken 09:40Heei heei ♥ Årgh, det er så deilig å pakke seg inn i en varm strikke genser med høy hals. Er det bare jeg som har totalt forelsket meg i turtleneck gensere? Ohh, how i love them! Denne genseren er allerde ett år gammel, men jeg tror jeg liker den enda bedre enn jeg gjorde ifjord, jeg! genser GinaTricot // short New yorker // klokke Reserved // sko Michal Kors 

_____________________________________________________________________________________________________________

Onsdagen går til kvalitetstid med Une, før jeg drar videre til en negledesigner og fikser meg litt fiinere negler før fest-sesongen starter i desember! Liih, gøy å se hva jeg ender opp med denne gangen! Have a good one. 


kommentarer: 14videoblogg - før / etter - min stue

 • Skrevet 11.11.2014
 • Klokken 13:18

 

Wuææ, dette har jeg gledet meg til lenge! Først i dag da jeg bladde igjennom gamle bilder av stuen min skjønte jeg hvor stor forandring som egentlig har skjedd her oppe. Jeg føler meg så mye mer lettet, glad og varm av å være her nå, om dere skjønner? Utrolig hvordan lyse og spreke farger i ett rom kan påvirke deg! Alle de turene til Ikea - it was so worth it! 

_____________________________________________________________________________________________________________

før - min stue for 1 år siden 
_____________________________________________________________________________________________________________

Romvideo - min stue i dag 
kommentarer: 12Kose pose

 • Skrevet 10.11.2014
 • Klokken 13:26

 

- Mitt.humør.oppsumert.i.bilder -

De dagene du våkner, og ikke ønsker annet enn å hoppe inn i behagelige klær som du kan kose deg i resten av dagen, la sminken ligge hjemme og la smiilet være accessorizet for dagen ♥ I helgen ble jeg endelig eier av min egen skappel jakke som min flinke søster har strikket til meg. Når den først er på, skal det litt til før jeg tar den av meg igjen. Mmm, så varm og god!  

 ♥ Måtte mandag bli god for dere alle ♥


kommentarer: 9Søndag

 • Skrevet 09.11.2014
 • Klokken 15:35

 

Går det bra med dere alle? ♥

Jeg kom nettopp hjem fra min søster etter en avslappende kveld med fyr i peisen og tøfler på bena. For å ta julestemningen til nye høyder fant jeg fram kaffe, mandariner og mørk sjokolade som jeg kan plukke på med "hjemme alene" snurrende på tven ♥ Straks drar jeg avgårde i middagsbesøk, akkurat slik en søndag burde være. Skikkelig kvalitetstid. Det kan jeg like ♥ Håper alle koser seg! 

 


kommentarer: 8Egon x to

 • Skrevet 08.11.2014
 • Klokken 14:46

 

Lørdag ♥ Jeg ler av hvor latterlig dårlig vær det er hver eneste helg! Haha, det er så lite gøy at det er morsomt. Men innekos med god samvittighet, det klager jeg ikke på. Snart drar jeg ut til min søster for å være sammen med henne i helgen - det gledes! Sist jeg så henne var hytteturen for to laange måneder siden. Sjokolade, film, tepper, pyjamas og sen middag.. Ahh! Her er noen bilder fra dobbeldaten på Egon to dager tilbake. Anbefaler alle å spise Pizza bufé, dersom dere stopper innom. Mooms ♥ Ønsker alle en super duper helg. Dere er så sinnsykt gode! 


kommentarer: 4so dark

 • Skrevet 07.11.2014
 • Klokken 10:16

Hei hopp! Jeg har fri fra skolen i dag, noe som går med til en løpeøkt etter noen timer jobb. Jeg drar rett fra jobb bort til Elida for å være sammen med henne, Ingrid og Amalie. Uken fortsetter bare å toppe seg. Hver dag har virkelig vært en å huske.. kanskje den beste uken på altfor lenge? sko New Balnce // jakke Lindex // genser HM // bukse Cubus 

_______________________________________________________________________________________________________________

Svart. Jeg begynner å få sansen for denne svarte fargen jeg.. Merker jeg kler meg veldig etter årstiden. Om sommeren er det farger, blomster og hæler.. Nå derimot. Godt med litt forandring ♥


kommentarer: 9Godt brød

 • Skrevet 06.11.2014
 • Klokken 16:28

Helu dere ♥ Etter frisøren i går tok jeg bussen sammen med Silje til byen uten noen som helst plan. Da vi spaserte rundt, foreslo Silje at vi kunne titte innom God Brød å drikke noe varmt. Har dere merket hvor kaaldt det er blitt ute? Brrr! Godt brød var så intimt og hjemmekoselig. Fra nå av blir dette vår stam café. Og den kakaoen - serisøt.det.beste.jeg.har.smakt.Flere timer med masing gikk unna her, før vi spaserte rundt i butikker og kjøpte med oss noen nye plagg hjem.  Jeg kommer ikke over hvor fin og kuuselig dagen var. I kveld skal jeg på "dobble date" på Egon, krysser fingrene for en like skjønn dag♥


kommentarer: 4Ombre´

 • Skrevet 05.11.2014
 • Klokken 21:01

 Voilá. I ett år nå har jeg ønsker å farge håret mitt i ombre´, og gjett om jeg er happy?! Frisøren la inn en mørkere farge i bunnen enn jeg noen gang har hatt, og bleket det i tuppene. Blir gøy å se hvor lenge jeg holder på dette, før jeg pluselig finner ut at jeg skal gjør noe nytt! Hår er så gøy å leke med - utallige muligheter, og jeg vil prøve ut aaalle ♥ Ellers har dagen vært like perfekt som jeg hadde håper. Titt innom imorgen, da kommer ett lite bildedryss. 


kommentarer: 10god følelse

 • Skrevet 05.11.2014
 • Klokken 10:05

Dere vet den følelsen du har når du bare vet denne dagen kommer til å bli fin? ♥ Jeg la meg med små sommerfugler i magen etter vedens fineste tur på fløyen. FOR ett syn - ingen mennesker, helt mørkt, bare city lights over hele Bergen by! 

 

Jeg har bestemt meg for å gjennomføre en liten treningsøkt hjemme i mitt egen lille "treningsstudio" for å få mest mulig ut av dagen. Turen går så til friøsren, wææ, etterfulgt av en bytur med Silje. Jeg har ikke sett den jenten på over en måned nå, det gjør vondt, jeg savner henne så mye!  Kanskje vi ender opp med å spise noe godt, shoppe litt, eller en café tur? Who knows.. men denne dagen blir jævlig god - jeg bare vet det ♥


kommentarer: 0ginger

 • Skrevet 04.11.2014
 • Klokken 15:11

Heii allihopa! I dag kom boyfriend jeansene på, sammen med en mindre røff jakke og hvit bluse for å balansere det. Først nå ser jeg hvor glad jeg er i denne buksen, hah..50 kr på Cubus - kommer ikke over det! Ett lite smykke i halsen holdt lenge som tilbehør ettersom mitt hår lyser opp ett hvert antrekk. First thing imorgen: frisøren! Kan dere gjette hva jeg skal gjøre denne gangen? Something new..! sko converse // jakke gina triocot // bukse cubus // bluse spania // gullmsykke janekøing

_______________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg kokkelere meg rundt på kjøkkenet, før jeg kommer meg avgårde på en aldri så liten kveldstur til fløyen med Henrik.. Hihi! Have a good one. 
 


kommentarer: 13what a good day

 • Skrevet 03.11.2014
 • Klokken 12:56well... I tried

Har dere hatt en fin start på uken så langt? I hope so! Nå er uken endelig i gang, og jeg er proppa full i energi ♥ Så snart skolen er ferdig, løper jeg avgårde på Fitness for å fullføre ukens første styrkeøkt. Treningsmotivasjonen er på topp for tiden, så nå kribler det etter å komme meg avgårde. Jeg avslutter dagen på jobb, og øsnker verdens fineste lesere en herlig dag. 


kommentarer: 8A little plan

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 15:58

Aj, aj, aj, for en digg søndag! Når hadde jeg sist absolutt ingenting på planen? Dette skal virkelig nyyytes til de grader! Jeg har nettopp slukt kaffe, druer, lett julebrus og sukkerfri hvit sjokolade (som forresten er døds god!) mens "Lovlig blond" snurrer på sjermen - Innekos ♥ Ellers har jeg tatt meg tiden til å lage en liten "plan" over neste uke. Planer er til for å endres underveis, så det er jeg helt åpen for. Men forløpig vil jeg bruke den kommende uken på de to kjæreste tingene i livet: trening og venner. 
Har dere en plan for den kommende uken? ♥


kommentarer: 8Har du savnet meg?

 • Skrevet 01.11.2014
 • Klokken 16:34

Vet dere hva som slo meg i dag? Jeg har vært så opptatt med skole og annet den siste måneden, sist jeg var på Café søndag var i Danmark! Wayy too long. Jeg håper så inderlig at tiden framover går til litt mer kos, og litt mer Celine hverdag, hihi ♥ Café søndag må bli en rutine igjen - for det har jeg savnet! 

_______________________________________________________________________________________________________________

Kjolen jeg kjøpte i går passer da like fint til hverdag som til fest. Er dere ikke enig? Slike plagg vil alltid være en favoritt hos meg! Jakken som dere såvidt ser på bildet, kjøpte jeg på Gina Tricot i dag. Den sitter så fint på, skal selvfølgelig ta noen klarere bilder av den ♥ Lørdagskvelden skal jeg tilbringe sammen med Andrea, Henrik og noen andre venner.

Hva skal dere i dag? 


kommentarer: 9Prinsesse tema

 • Skrevet 01.11.2014
 • Klokken 11:15

Goood morgen lørdag ♥ Jeg drar snart ut med faren min til Sartor, men først vil jeg dele noen bilder fra prinsesse besøket igår! Fun, fun, fun. Jeg klarte aldri å komme meg ut av den nye kjolen, og la heller til en liten krone og ett silkebånd med "dronning" skrevet på som jeg fikk på ballet i tiende klasse. Flere av disse jentene tok det virkelig noen hakk høyere enn meg - wow for noen kostymer! 

Nå må jeg løøpe! Ha en skjønn og regnfull lørdag everyone. Vi skrives pluselig ♥


kommentarer: 6Bergen, 16

hits