JEG SLUTTER . . .

 • Skrevet 09.12.2014
 • Klokken 16:35

 

Wow så rart det er å ikke bare tenke disse ordene, men faktisk skrive de. Det er trist, kjipt og utrolig lettende på en og samme gang. Da jeg startet og blogge levde jeg ett totalt annet liv enn det jeg gjør nå. Verdier, syn og kunnskap er forandret. Den største grunnen for at jeg slutter å blogge er ikke det at jeg ønsker det, men fordi jeg er nødt til å nedprioritere noe. Jeg har altfor mange baller i luften på en gang, og møter veggen litt oftere enn jeg burde.

 Bloggen har vært min lille baby i snart ett år. En som har gitt meg utrolig mye glede, inspirasjon og motivasjon. Men når jeg tenker på hva som kommer til å gi meg noe i det lange løp, er ikke det en blogg. Det er så mye annet spennende jeg vil bruke tiden min på ♥ 

 Jeg har oppnådd mer enn jeg noen gang kunne tenke meg med denne bloggen, og jeg gir meg når jeg fortsatt er på toppen og håper og tror jeg gjør en god jobb ♥ Men herregud. Tusen takk til alle dere skjønne som har lest bloggen og gitt meg gode tilbakemeldinger hver eneste dag! Jeg kødder ikke. Tusen takk. Nå stikker jeg på IKEA og kjøper meg ett juletre sammen med litt julepynt til stuen min. Mamma nekter å pynte før lille julaften, så da tar jeg saken i egne hender! 

___________________________________________________________________________________________________________

En siste STOR klem fra meg. Og jenter? Aldri glem at dere er noen forbanna prinsesser hele gjengen! 


kommentarer: 42Litt avhengig

 • Skrevet 07.12.2014
 • Klokken 19:37

Huff.. Enda en sen oppdatering her! Jeg sliter virkelig med å finne tid til å blogge om dagen. Søndagen min har vært fin og hektisk, men nå har jeg endelig landet i sofakroken med en stor skål gresk yoghurt, cottage cheese, musli, banan og eple. Nom nom ♥

Fortalte jeg dere om den nye serien jeg for første gang har blitt "avhengig" av etter One Three Hill. Noen av dere som har sett Beaty And The Beast? Handlingen i serien er litt overnaturlig og teit (?), men altså... DEN kjærligheten og DEN kjekke gutten. Nei, jeg sier meg fornøyd med det! 


kommentarer: 10Grådig greit

 • Skrevet 06.12.2014
 • Klokken 18:24

Lørdag ♥ Woop, nå føles det som evigheter siden jeg klikket innom her. Jeg har så vidt vært hjemme på 48 timer, og nå blogger jeg imellom en liten øve-pause. I går var jeg på jobb i noen timer, før jeg dro bort til Silje for å bake årets første pepperkaker - kooselig. Lørdagen har så langt gått til julegave handling på sartor, og café besøk på Skikkelig Mat. Husker dere jeg fortalte om denne caféen? Fortsatt min absolutt favoritt. Prøv ut Chai kaffe, SO GOOD. Jeg som ikke tåler koffein drakk to kopper for mye.. Haha, jeg er så kvalm nå - men herre. Det var så verdt det! Amalie og Ingrid kommer opp til meg om noen små timer. Blir deilig å gjøre noe annet enn matte ♥ Kos dere alle!  


kommentarer: 4Snickers Snack

 • Skrevet 04.12.2014
 • Klokken 17:36

Nam nam! En heldig gang i året lager mamma en dunk med sunne snacks som vi har stående i krukker rundt om. Denne gangen ble det hennes kjente snickers kuler som alle mine venninner sikler etter (de sier de kommer på besøk for å være med meg, men jeg vet de kommer for mamma sine kaker..) Helt sikkert hva hun lager de av vet jeg ikke, men HER er en lignende oppskrift fra flinke Linda! 

Dagene går mye i det samme her hjemme. Trening, skole, blogging og avslapping. Holder dere på med noe mer spennende om dagene? Let me know ♥ Nei, nå må jeg øve til den matte tentamen, før jeg drar på fitness. Vi skrives dere! 


kommentarer: 8Just do it (at home)

 • Skrevet 03.12.2014
 • Klokken 20:20

Heisann alle fine ♥ Onsdagen min har jeg tilbrakt på tinghuset i en rettsak i forbindelse med samfunnsfag. I noen år har jeg faktisk vurdert å utdanne med advokat fordi jeg bærer på ganske sterke meningen om ting (pluss, jeg elsker å argumentere og diskutere). Etter i dag vet jeg hva jeg IKKE skal bli. Å fyttikatta så kjeeeedelig! Nei, off. Ellers er været like kjedelig, så jeg valgte å ta treningsøkten hjemme!Fordeler: med å trene hjemme er at du har tilgang på tv-serier mens du løper på møllen (tidsfordriv), og kan spille av treningsøvelser fra youtube videoer og gjennomføre de "sammen" med instruktøren. En økt kan bli minst like effektiv og god som på ett treningssenter. Prøv det ut en gang ♥


kommentarer: 11vibes

 • Skrevet 02.12.2014
 • Klokken 18:14

Årh denne dagen liker jeg! Jeg koser meg virkelig på skolen for tiden. Vennene mine er i godt humør, jeg mestrer fagene mine og har endelig funnet en god balanse mellom hverdag og skole igjen ♥ Jeg begynner også å få en god smak på julestemningen. Sofie og jeg tok oss fritimen på skolen til å se første episode av Jul På Månetoppen med noen hakk for høy volum. Satt du i kantinen fikk du god underholdning, om du ville eller ikke, haha! Tøflene er på, sammen med kosedressen. Dagen er satt av til litt skolearbeid, blogging, Jul På Månetoppen og baking av rundstykker. Denne ganger dobler jeg oppskriften for de var bare helt sjuukt gode! Oppskrift finner du to innlegg under, try it♥ Håper alle gjør dere beste ut av dagen! Dere er super skjønne! 


kommentarer: 3Travelling 2014

 • Skrevet 01.12.2014
 • Klokken 08:47

 

  Det er iskaldt ute.   Huden min er blek.   Jeg er pakket inn i ull.   Nå trenger jeg en throwback til gode varme dager. 

___________________________________________________________________________________________________________

Tenerife 

Starten på denne ferien kommer jeg aldri til å glemme. Mamma og jeg bestilte turen to måneder før vi reiste, og jeg bestemte meg for å la være å fortelle det til noen. Bare reise. Da jeg landet på varme Tenerife midt i kalde februar sendte jeg en snap hjem; Btw... jeg er på Tenerife! Hahahah, responsen på den snappen er det beste jeg har vært med på. Jeg kom hjem skambrun etter mye soling, vulkan besøk, god mat og spasering rundt på øyen! 

___________________________________________________________________________________________________________

Polen 

Amalie ♥ Turen til Gdansk sammen med min beste venn og hennes familie var helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. Dette er ikke første gang vi reiser sammen, og jeg tror det blir bedre for hver gang! Mye latter, tull og kos! Gdansk topper listen over mine favoritt byer i verden.  ___________________________________________________________________________________________________________

Budapest 

Ja.. så var det Budapest da! Den vakreste og mest utrolige byen jeg noen gang har vært i! Jeg tar med meg bilder og minner fra denne turen jeg aldri kommer til å glemme. Liksom.. bare se da: 

___________________________________________________________________________________________________________

København 

København er det søren meg bare to måneder siden jeg besøkte. Fy så mange inntrykk jeg tok inn på bare en langhelg! Det var noe med denne byen.. jeg vet ikke helt hva, men jeg følte meg såå hjemme! Hmm.. kanskje pga. alle interiør butikkene, hah, hvem vet? Jeg likte den ihvertfall så godt at jeg har lest litt rundt om interiør/arkitekt skoler som jeg kan gå på i København etter Vgs. Liih, kanskje kanskje ♥ 

Traveling is the only thing you can buy that makes you richer. 


kommentarer: 5Bergen, 16

hits