Sukkerfrie Sjokoladetrøfler

 • Skrevet 19.11.2014
 • Klokken 17:30Åhh ser ikke det godt ut? Mamma lagde disse sukkerfrie trøfflene til meg i går kveld, som jeg kunne ha med meg på Spansk tentamen. Hvem klarte å glemme de? Jo, jeg! Men det var virkelig noe å komme hjem til etter en slik skoledag ♥ Disse smelter på tunger, og er helt sinnsykt gode, stappa med sjokoladesmak. Dersom du ikke er glad i mørk sjokolade , kommer du ikke til å like disse, hah! Tips: spis mørk sjokolade under store prøver. Kakao øker konsentrasjonen! 

_____________________________________________________________________________________________________________

Du trenger: 

1,5 dl Fløte 

200g - 70% sjokolade / sukkerfri sjokolade 

5 ss kaffe

1 dl sukrin melis 

kokosflak 

Slik gjør du det: Kok opp fløten på middels varme. Trekk kasserollen av den varme platen og ha sjokoladen oppi. La den smelte i lag med fløten og tilsett melis og kaffe. Done and done. Kjøl ned i kjøleskapet før du ruller de sammen i små baller (gjerne i kokosflak). Server med kaffe, and enjoy ♥ 


Noen av dere lurer også på hvor jeg har fikset neglene mine. Facebook siden til Nails for you finner du HER. Høres gele negler for 200-300 kr fristende ut? ♥


kommentarer: 7Dinner o´clock

 • Skrevet 25.10.2014
 • Klokken 17:18

Har alle hatt en fin lørdag så langt? Kryssen fingrene for det ♥ Været er helt forferdelig her hjemme, noe som gir meg enda bedre samvittighet for å sitte inne med te, mørk sjokolade og skolearbeid. Regnet ga meg også litt ekstra tid til middagen. Har dere prøvd å steke kyllingfilet i biter, sammen med tacokrydder? Server med salat (gjerne i en lefse) og vips - en litt sunnere taco. Fetaost i salat gjør den også litt tykkere, mer mettende og haver smaken noen hakk! Love love it. 

Nå skal sminken og finstasen på. Jeg er klar til å starte lørdagen ♥


kommentarer: 2Right before bed

 • Skrevet 16.10.2014
 • Klokken 21:02

Holy how jummy... Da jeg spurte mamma om hun kunne kjøpe én avodado til meg, og hun kom hjem med ti (serisøst!) måtte jeg være kreativ og finne måter å spise opp alle på, haha. Smoothie! Jeg bestilte en smoothie med avokodo og banan i københavn, og ja. Den.var.god! 

_______________________________________________________________________________________________________________

Om du liker smoothiene dine litt fløyelsmyke og tykke i konsistensen, så anbefaler jeg på det mykeste og kjøre en avokado i blandingen. For ikke å glemme alle næringstoffene den tilføyer: Sunt fett for hjernen og kolesterolet, pleier huden (sier ikke nei til det), kraftig mengde antioksidanter, styrker nervene..trenger jeg å si mer? 

 

 ♥ Silkemyk smoothie ♥

1 liten avokado

1/2 banan

1 neve frosne blåbær

Noen dråper sitron (for å lage smak) 

havregryn (for å gjøre den mettende) 

2 ss gresk yoghurt (kesam)

Jeg har fått unnagjort både trening, skolearbeid og sofakos i dag, så nå er det på tide å hoppe inn i drømmeland. Imorgen er det helg, og jeg har overveldene mange fine og gøye planer! La helgen komme f.o.r.t. 

God natt verdens fineste ♥


kommentarer: 4Sukkerfri, deilig brownie

 • Skrevet 12.10.2014
 • Klokken 15:56

Se hva jeg kom hjem til idag da - for en mor jeg har  ♥ Sukkerfri, saftige og næringsrike brownies. Denne lager hun igrunn veldig ofte, så det er jammen meg på tide at jeg deler oppskrfiten med dere! Søndagskos med god samvittighet anyone? 

♥200 g smør  ♥2 plater  ♥70% kokesjokolade  ♥4 egg  ♥1,5 dl havremel  ♥1,5 dl grov spelt  ♥1 ts vaniljesukker  ♥1 ts bakpulver  ♥100 g grovhakkede valnøtter (dryss over)

Bland først tørrvaren sammen. Visp egg og brunt sukker for seg, før du har dette i røren. Til slutt smelter du den mørke sjokoladen i smøren, og har i til slutt. Stek på midterste rille i 20-25 min, 180 grader. (Formen bør være 20cm*30cm) Forresten. Min lørdagskveld var helt fantastisk. Vi var oppe til lang på natt, møtte nye mennesker, fant tonen og toppet det hele med å spise frokost på McDonal´s..kan virkelig ikke huske sist jeg besøkte på den harry shappen der, men godt er det (off...i SMÅ mengder). Nå må jeg komme igang med litt skolearbeid og maling. Eller, det kan vente.. Brownies først selvfølgelig ♥ 

_______________________________________________________________________________________________________________

En liten hilsen til Nora som la igjen en kommentar på bloggen min igår. Du smeltet meg helt! For noen fine ord. Akkurat nå trengte jeg det, tusen takk!  


kommentarer: 24Yummy Mango - is

 • Skrevet 07.10.2014
 • Klokken 19:07

Off, dere! Klokken åtte våknet jeg idag, med en intens kvalme. Siden den tid har jeg ikke gjort annet enn å ligge på sofaen med en bøtte tilgengelig. Omganssyken er kanskje det værste jeg vet, og selvfølgelig skulle den komme midt i fereie, årrh! Jeg som hadde DE planene for dagen i tilegg. Trening, shopping i finværet med Silje og sleepover med en haug jenter hos RIkke... Nei, jeg er litt lei meg jeg, hah ♥

Denne mango - isen spiste jeg igår etter bare 2 minutter på kjøkkenet. Det trenger absolutt ikke å være mango. Alt du gjør er å fryse ned den frukten du ønsker å lage isen av (banan er kjempe godt!) og kjøre det i blenderen med 0,5 dl fløte. 

 ♥ Ca.3 dl fossen frukt (jeg brukte mango) 

♥ 0,5 dl Matfløte


Simple as that ♥ Håper alle har det bedre enn jeg har det for øyeblikket! Imorgen er dagen like fullbooket, så om jeg ikke er i stand til å leve da heller.... Gud vet hva jeg gjør! Hater jo å gå glipp av noe. 


kommentarer: 12En Celine dag

 • Skrevet 02.10.2014
 • Klokken 18:15

____________________________________________________________________________________________________________

Tyrkisk yoghurt toppet med banan, granat eple , pasjonsfrukt - Sitronvann - Honning 


Heii ho ♥ Ser ikke den lunsjen perfekt ut? Dette har gått ned på høykant ca.hvert måltid den siste uken. Tyrkisk yoghurt er en av de få tingene som alltid frister. I love it! Imorgen sitter jeg på flyet til København, så derfor blir denne dagen en typisk "Celine dag". Få gjort mest mulig på kortest tid. Før klokken er slår ti i kveld får jeg besøk av Anahita. Krysser fingrene for en liten shopping-runde og joggetur i høstluften, før jeg avslutter både NY-maleriet mitt og kvelden. 

Blogging er det siste jeg har tid til nå, men jeg klarer ikke la være så gi ett lite livstegn om dagene ♥ Dere er så gode, og ahh, ja.. dere gjør meg glad! Tiihii..anyways! Tilbake til hverdagen. Vi skrives imorgen før flyet mitt letter. Ha en forbanna bra dag alle! 


kommentarer: 5Oppskrift: Proteinrik lasange

 • Skrevet 30.09.2014
 • Klokken 15:59

Heisann ♥ Jeg er så godt humør nå, jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg og Une fikk tilbud om å presentere Studiespesialiserende og Studie m/ formgivning på en yrkesmesse i Vestlandshallen, hvor vi har kost oss hele dagen! Herregud så hyggelig det var å snakke med alle tiendeklassingene, og ikke minst med de kjære bloggleserne som kom bort å sa hei. Jeg har også fått unnagjord en god treningsøkt, og spist meg stappa på denne luksus middagen! 

Du trenger til 4 personer: 

♥1 Boks tomatpuré  ♥400 g kyllingkøttdeig  ♥2 dl melk  ♥1 løk  ♥2 fedd hvitløk  ♥4 speltlumper  ♥1 boks cottagecheese ♥ Diverse krydder  ♥Ost til toppingBegynn ved å sett ovenen på 200 grader. Mens denne blir varm, bruner du kjøttdeig sammen med løk og krydder (salt, pepper, chili, løkkrydder osv). Tilsett deretter tomatpure og melk. La denne koke sammen med kjøttdeigen til en god saus. Når dette er ferdig, kan du begynne på lagene i denne rekkefølgen: Køttdeig - cottagcheese - spellumpe - gjenta to ganger. Avslutt ved å strø ost over, og stek den i ovenen i ca. 30 minutter. 

Det finnes mange forskjellige varianter av speltlumpe - lasange. Jeg har gjort mine personlige endringer, som har ført til at denne selvfølgelig er bedre enn alle andre. Haha, neida. Joda. 

_____________________________________________________________________________________________________________

Nå er det bare tre dager til jeg er i København, og fire dager til Bursdagen min! Wææ, livet dere. LIVET! Island turen er også bestilt, og dere kan tenke dere hvor teit jeg føler meg av å si det høyt! MEN fyyy som jeg gleder meg! Elsker å ha mye å se fram til. 

kommentarer: 9Café Opera

 • Skrevet 27.09.2014
 • Klokken 12:21

Good morning. For første gang på lenge våknet jeg klokken ti, hørste regne plaske på vinduet og la med tilbake for å sove! Regn kan være så koselig, men også umotiverende. På en lørdag er solen mer velkommen, haha. Men vi gjør selvfølgelig det beste ut av dagen, uansett vær ♥

Flere timer av fredagskvelden brukte jeg på Café Opera med Ingrid, Elida og Helene. Avslappende, deilig høst stemning og god mat. Er så ufattelig gøy å være sammen når alle er i godt humør og koser seg. Nei, det var en de bedre kveldene jeg har hatt på lenge! 

Ha en regnfull og sprudlene lørdag alle sammen. Mine planer er litt uklare, men jeg finner snart ut av noe ♥


kommentarer: 6Sjokolade havregrøt på 1-2-3

 • Skrevet 25.09.2014
 • Klokken 17:36

Herregud, dette er en oppskrift på smaken av himmel. Jeg lekte meg litt på kjøkkene noen minutter før jeg skulle på skolen tre uker tilbake. Vurdert å spise noe annet til frokost siden den dagen, har jeg ihvertfall ikke! Jeg får vann i munnen bare av å tenke på min lille versjon av sjokolade havregrøt. - Today is a great day - 

Alt du trenger er:  1 dl havregryn. Bland dette sammen med melk som akkurat dekker over (ca. 1,5 dl). La det stå i kjøleskapet over natten. Om morgenen blander du inn 1 ss tyrkisk yoghurt og 1/2 ss bake kakao. NB: HUSK SUKKER! Jeg bruker stevia eller søtningsdråper. Den vil smake bitter og forferdelig uten! 

Jeg skjønner godt at tanken på sjokolade til frokost er kvalmenes for noen..Haha, jeg ler av dere! Sjokolade er sjokolade - anytime of the day! 


kommentarer: 2I like this day

 • Skrevet 21.09.2014
 • Klokken 11:26

Good morgen verdens fineste! Jeg våknet halv ti med energi som aldri før, og ett skikkelig godt humør. Gårsdagen var ikke min dag, så jeg bestemte meg for å gjøre denne dagen bedre ♥

 En mettende blåbær-smoothie er i magen, og jeg er allerede godt i gang med skolearbeid. Søndagen min går til vaskin av huset, oooog jeg vil spille inn litt musikk til dere. Vi får se hva jeg får tid til utover dagen ♥ Have a good one. Vi skrives. 


kommentarer: 4Oppskrift: Verdes beste middag

 • Skrevet 20.09.2014
 • Klokken 18:30

Ohh, so jummy ♥ Helt siden Silje fikk dette servert hjemme hos meg, har hun ikke snakket om annet. Idag sa jeg endelig at vi kunne lage dette sammen (gledestårer fra Silje). Som lørdagsmat er det absolutt en favoritt. Digg, digg mat! 

_____________________________________________________________________________________________________________

Kyllingwraps 

Kyllingwrap til 2-4 personer:

4 ss rømme  

2 ss soyasaus

2 ss sweet - chili saus. 

2 dl ferdig kokt ris

150 g grillet kylling

1/2 paprika

1/2 løk

1 fedd hvitløk

1 avokado 

4 grove lefser

salt og pepper

Bland alle ingrediensene sammen, utenom advokadoen. La det stå i kjøleskapet i 30 minutter for at smakene skal blande seg sammen. Skjær avdokadoen i terninger, og ha i rett før du serverer med grove lefser. 

Kanskje dere kan prøve den ut ikveld eller imorgen ♥ Elida kommer snart opp til meg, for å være med oss.  "The Foult In Our Stars" snurrer på sjermen sammen med muffins på bordet. Noen som har sett den? Eller.. det er vell litt rart at jeg ikke har sett den! 

Ønsker alle en koselig og fin kveld ♥

 


kommentarer: 4Ukens spørsmål: Mine måltider på en dag

 • Skrevet 19.09.2014
 • Klokken 17:31

Hva jeg spiser i løpet av en dag er det overraskende mange som lurer på. Det som er ubehagelig med å skrive slike innlegg er at vi kan ikke hjelpe for å sammenligne oss med andre. Jeg selv spiser sunt, varier og nok - for MIN mage. Dette er kanskje mye eller lite for din kropp, det kan ikke jeg fortelle deg. Du må selv lære hvor mye mat din egen kropp trenger. Anyways.. Her er ett eksempel på min dagsmeny: 

_____________________________________________________________________________________________________________

- Mine måltider på en dag -

Frokost 07.30: Lapper, yoghurt med musli eller havregrøt. Lunsj 11.30: Knekkebrød med hvitost, eller middagsrester som blir med meg på skolen. 

Middag 15.30: Kjøtt / fisk sammen med grønnsaker / salat og fullkornpasta. 

Snacks 08.30:  Smoothie, grønnsaker og dipp, grov bakst, mørk sjokolade (can´t help it) og frukt. Nøtter... bla, bla! Magen min har lyst på de rareste tingene på slutten av dagen. 

_____________________________________________________________________________________________________________ 

Håper dere som lurte på dette, likte innlegget! Strakt løper jeg ned til Ingrid for å gjøre meg klar til ikveld. Jeg knipser noen bilder utover kvelden. Stikk ord; Kourtney Kardashian. Dere kommer aldriiii til å gjette hva jeg skal, omg! 


kommentarer: 4Start the day with pancakes

 • Skrevet 13.09.2014
 • Klokken 10:58

Guud morning dere. I sommer ble jeg litt for bortkjemt med god tid og mat om morgenen, jeg skal virkelig utnytte de første timene hver lørdag og søndag framover 1,5 år tilbake lagde Andrea og jeg bananpaneker til lunsj. Hvorfor jeg har glemt dette bort aner jeg ikke, for det smaker jo sååå godt! Her er oppskrift på våres bananpannekaker: 

1 banan   ♥1 egg     ♥2 - 3 ss gresk/tykisk yoghurt    ♥50 g havregryn    ♥litt melk (for å tynne ut)    ♥1 ts kardemomme     ♥1 krm salt

Bland alt sammen, og stek på middels varm. Du kan lage de både store og små, alt etter smak ♥ Topp med kanel, cottagecheese og gjerne litt honning! 

Nå venter jeg bare på Amalie, før vi løper avgårde på trening sammen. Armene mine skal få gjennomgå i dag, haha. Gleder meg! Senere blir det shopping med Andrea, før jeg møter Amalie litt senere på dagen igjen ♥

Alle sammen må kose seg i dag, lov meg det! 


kommentarer: 21Oppskrift: Frokostsmoothie

 • Skrevet 10.09.2014
 • Klokken 20:38

Ohh how jummy! Andrea hadde med seg en litt vell fristende smoothie på skolen idag, som jeg bestemte meg for å lage etter trening. Havregryn er den magiske ingrediensen for at en smoothie skal bli mettende og frokostverdig. Gresk yoghurt, havregryn, frosne jordbær, banan og litt søtning er en perfekt, søt og frisk start på dagen. Kanskje dette blir min frokost imorgen? Hmm.. 

Glasset kjøpte jeg på IKEA, hehe. Noe som minner meg at jeg må på IKEA... Herregud så lenge siden jeg har vært der. Får nesten abstinenser. Mitt andre hjem ♥ Og det søte skiltet er kjøpt på Søstrene Grene for de som måtte lure på det. 


kommentarer: 14Lunsj / Leftovers

 • Skrevet 02.09.2014
 • Klokken 20:12

For meg trenger en god matpakke å fylle disse tre punktene; Være mettende √  Ha høyt næringsinnhold √ Smake godt √. DA kan skoledagen min bare starte. Jeg er vell ikke den eneste som bruker timene til 20% jobbing og 80% til å telle ned minuttene til lunsjen, haha! Humøret mitt er ihvertfall på topp når jeg vet at matpakken som venter på meg er goood ♥

Mitt lille tips er å ha med seg middagsrestene fra dager før. Jeg ELSKER når det er salat til overs som jeg kan ha med meg på skolen. Kok opp litt fullkornspasta, lag en god dressing og ha i salatrestene. Mettende, god og smakfull √. Det trenger for all del ikke å være salat. Kjøttkaker, pastaretter, laks, kylling.. you name it! Sleng alt i en matboks og gjør skoledagen litt koseligere ♥


kommentarer: 14Personlig trener

 • Skrevet 26.08.2014
 • Klokken 19:32

Heisann ♥ Har alle hatt en fin dag? I hope so :-) Jeg er akkurat kommet hjem fra en litt for tung - men deilig, treningsøkt sammen med personlig trener. Selv har jeg valgt å fokusere på overkropp for første gang i mitt liv, så jeg regner med at armene mine er totalt ødelagt imorgen. Biceps velkommer til meg! Men haloo? Er ikke trening bare så gøy når man ser resultater?

Nå nyter jeg påfyll etter treningen, med ungkarskvinnen snurrende på tvén. Amalie kommer snart rullende bort til meg, etter litt krangling om hvem som skulle komme til hvem. Ja, vi er naboer, Ja, det tar to minutter å gå bort til henne. Nei, ingen av oss gidder. I dag vant jeg, woho  ♥


kommentarer: 12BRA MAT

 • Skrevet 23.08.2014
 • Klokken 13:10

 

God morgen solstråler ♥ Jeg sto opp klokken ni for å dra rett på spinning. I motsetning til sist gang, var det faktisk utrolig gøy og forferdellig tungt! Som engelen mamma er, kom jeg hjem til nystekte sukkerfrie lapper til lunsj toppet med honning, banan og blåbær. De er laget av havregryn, egg og cottagcheese, så det er bare til å prøve seg fram. Nam Nam. På siden hadde jeg mørk sjokolade og kaffe. Verdens beste kombo. Kunne spist det til jeg sprakk... Men nå skal jeg bort til Vibeke og finne på noe gøyalt med henne. Andrea kommer til meg senere i dag, så jeg titter kanskje innom i løpet av dagen ♥ Ha en knall fin lørdag alle sammen! 


kommentarer: 11Sunnere helgekos

 • Skrevet 22.08.2014
 • Klokken 16:03

Velkommen til fredag ♥  Er dere ikke enig i at helg er mer magisk og gøy når hverdagen er tilbake? Om sommerferien forsvinner den litt opp i alle de andre dagene. Min helg er stappet med venninne tid, noe som betyr; mat! Jeg er alltid hun kjedelige som vil ha sunne alternativer til snacks på bordet, så jeg smalet sammen mine favoritter:

__________________________________________________________________________________________________________

Fruktsalat? nam! 

 Disse sunne cookiesene er super saftige og gode. Oppskrift her. 


 Smoothies er gode unasett variant. En super måte å drepe søtsuget på. Denne er med jordbær og vanilje smak. Oppskrift her. 

Silje og jeg lagde dette i sommerferien, og hun snakker fortsatt om det. På søndag skal vi hjem til henne og lage akkurat dette. Jordbær dyppet i mørk sjokolade. 

  Enda en smoothie. Denne med tropisk smak av ananas og kokos.  Oppskrift her.

__________________________________________________________________________________________________________

Håper alle koser seg i helgen med enten sunne eller usunne varianter av kos. Ikke misforstå meg, det blir selvfølgelig noen knekk med melkesjokolade på meg også. Helg er helg, og da er det lov å unne seg noe (mye) godt, hihi ♥ Om en times tid drar jeg på trening og videre til Frida Lotte. Ahh. helgen altså! 


kommentarer: 10Oppskrift: Super smoothie

 • Skrevet 18.08.2014
 • Klokken 17:53

 

Heiia ♥ Så det ikke godt ut? Neida.. jeg vet det ser ut som spy! Men det smakte overraksende godt. Jeg fikk servert denne i besøk igår, og bestemte meg for å lage en lignende etter trening idag. Istedenfor ananasjuice tok jeg vann som væske og ananas på boks. Da blir det uten sukker, just the way i prefer it ♥ Du smaker til med ingrediensene etterhvert. Bland alt i en mikser. (Det skal stå ingefær, ikke ingefør haha)

Hvordan har det gått med alle sammen idag? Jeg hadde en perfekt dag på skolen med Andrea i klassen min *gliser*. Vi har fått mange nye elever på trinnet, så jeg gleder meg til å bli kjent med dem. Dette året ser ihvertfall veldig lovende ut. Men uansett hva; det er hva du selv gjør det til! 


kommentarer: 7Gjensynsglede

 • Skrevet 12.08.2014
 • Klokken 12:07

God morgen ♥ Det er så deilig å være tilbake i gode rutiner når det kommer til trening og kosthold. Igår var jeg på senteret med Andrea og fikk øye på 0% kokos yogurt fra yoplait som ble med meg hjem til litt kveldskos. Jeg hadde cottage cheese i bunnen av skålen, og ett beger meg kokos yoghurt over. Toppet med banan og blåbær. Yummy! 

Denne skjønne koppen, sammen med ett nytt sengetøy ble også med meg hjem. Herregud, jeg bruker virkelig penger på de teiteste tingene! Silje er hos meg nå, etter en hel måned i syden. Gjensynsglede ♥ Vi snakkes senere skjønne. 


kommentarer: 6Liten anbefaling

 • Skrevet 29.07.2014
 • Klokken 17:32

♥ Heisann! Jeg ville bare stikke innom til alle dere skjønne med en liten anbefaling. Jeg er klar over at jeg har hatt den med i ett innlegg før, men den er god, jeg må forsikre meg om at alle har fått det med seg. Dette er en pakke med iste som du får kjøpt på Kiwi og Meny. De selger den i fersken og sitronsmak. I hver pakke får du med små poser som er akkurat nok til et stor glass/ halv flaske. Du blander pulveret sammen med vann, og smaken snakker for seg selv. Det er akkurat som iste på flaske. Billig, enkelt, og den er uten sukker! 

___________________________________________________________________________________________________________

- Lag din egen iste på 123 - 

Jeg drikker minst 3 store glass for dagen. Så god leskedrikk nå i varmen ♥

Også en liten oppskrift som jeg prøvde meg på igår. Bland sammen gresk yoghurt med litt søtning og kakao pulver. Nyt sammen med banan og kokos ♥

Se etter denne pakken i butikken. Det er kanskje det beste kjøpet jeg har gjort i hele år! 

___________________________________________________________________________________________________________

- Ønsker alle en skjønn kveld videre -


kommentarer: 12Oppskrift: Home alone dinner

 • Skrevet 27.07.2014
 • Klokken 20:54

Good kveld alle ♥ Planen var aldri å ligge på sofaen hele dagen, men sånn ble det, haha. Jeg klager ikke altså! Etter jeg oppdaterte dere tidligere på dagen, lagde jeg den gode middagen. Og det beste: det tok meg ca. 20 minutter å lage. Perfekt dersom du bor for deg selv, eller er alene hjemme. Jeg sverger til denne retten!!! Dere må love meg å prøve den ut.  

___________________________________________________________________________________________________________

- Dinner á la Celine - 

___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

Retten er ikke vanskeligere enn å koke opp makaroni. Del laksen i biter og stek den med litt salt og pepper. Når makaronien er ferdig, blander du inn pesto, fløte og buljongen (jeg mener fiskebuljongen gjorde mye av smaken, så jeg anbefaler ikke sløyfe den). Ha fisken over makaronien og avslutt med litt permesan. Enkelt? 

Perfekt, digg og jaa... NAM! 


kommentarer: 12Oppskrift: Virgin Piña Colada

 • Skrevet 23.07.2014
 • Klokken 21:18

Nammi nam! Vi dro en gjeng på åtte stykker til stranden og klarte å dra med oss den gummibåten (yacht som de kaller den) på tur. Hahaha, jeg ler! Denne dagen hadde ikke vært den samme uten. For en herlig opplevelse. Opp og ned av den båten, vann o.v.e.r.a.l.t. Da en veldig sliten meg dro hjem etter fem latterlige timer, smakte denne smoothien bedre enn alt annet (ikke bedre enn skjokolade selvfølgelig).

______________________________________________________________________________________________________

- Ananas og kokos. Den perfekte smakskombinasjonen - 

I Polen drakk jeg min første Piña Colada, og slukte den på noen få minutter. Denne skulle jeg lage da jeg kom hjem. Enkel, forfriskende og smakfull. Her har du oppskriften: 

Til en stor porsjon: 

1/2 boks kokosmelk

1/2 frossen ananas i biter (en boks hermetiske)

1 ts sukrin/sukker

Bland alt sammen i en blender, og takk meg senere! Verdens beste sommerdrikk etter min mening ♥

___________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg ta noen velfortjente timer på sofaen etter flere dager på farten. Vannmelon, mørksjokolade og iskaffe står på bordet. Tror også jeg svir av noen episoden av One Tree Hill ikveld, har bare sett alle sesongene tre ganger, så det er på tide og se de enda litt mer, haha! 

kommentarer: 9Don´t feel like it

 • Skrevet 02.07.2014
 • Klokken 11:48

Da var vi helveis til helg og avreise allerde, herregud som tiden flyr! Men dagen idag, har jeg på følelsen, er en av de som ikke kommer til å suse forbi. Jeg vet ikke hva det er, men jeg er ikke motivert til å komme meg opp av sofaen. Jeg vil sitte her, se på tv og spise - hele dagen! Men treningsklærene mine skriker på meg, og selv om jeg ikke vil, gjør jeg det! Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at rett under overflaten ligget motivasjonen, jeg må bare grave den fram, spesielt på dager som dette.

Jeg skal også en tur på IKEA sammen med mamsen, noe som sparker meg litt i baken for å komme meg opp. IKEA altså, my lifesaver ♥ Senere på dagen har jeg en stor fotballtrening, som jeg har sett fram til i flere dager nå. Ser du det Celine, dette kommer til å blir en god dag. Du har ingenting å sutre over! 

- Dagens frokost bestod av gesk yoghurt og musli toppet med anans + en kopp cappuccino - 

- Jeg håper alle prøver å gjøre enhver dag til en god en! I dag skal jeg prøve, selv om jeg ikke vil -


kommentarer: 6Oppskrift: Sunne cookies

 • Skrevet 29.06.2014
 • Klokken 18:41

Til ti kjeks trenger du: 

120 g. havregryn

60 g. gram romtemperert smør

50 g. sukrin/ sukrin gold

10 g. fiberfin

1 egg

2 krm salt

70 g. mørk sjokolade

10 dråper stevia vanlije/søtning

Blad først sammen sukrin og smør. Deretter har du i resten av ingrediensene, og blander sammen. Sett ovnen på 180 grader og stek dem i 10-15 minutter. Heller for lite i ovnen enn for mye, litt cookie dough skader vell ingen? 

Dette er kanskje de beste sunne kjeksene jeg har smakt  mitt liv. De kan absolutt sammenlignes med ekte amerikanske cookies, som smelter på tungen! Da jeg smakte på deigen, var det nesten som jeg vurderte om jeg ville steke de, eller bare kose meg med en god cookie dough, haha :-) 

Mamma: Hvorfor lagde du bare ti? Du kunne i det minste ganget oppskriften med tre! 

Skjønner dere? De falt virkelig i smak her i hus, ikke bare hos meg. Lov meg at dere prøver ut disse kjeksene. De er propp full i vitaminer og proteiner, og perfekt både før og etter trening, bedre blir det ikke. Gjett om disse skal ned på høykant denne kvelden med The Hills snurrende på tvén. En perfekt kveld i mine øyne.Nyyyyt ♥


kommentarer: 16Night

 • Skrevet 28.06.2014
 • Klokken 11:37

- Late night snacks - 

Ser det ikke gooodt ut? Jeg lovte Silje å kjøpe med meg jorbær og sjokolade som vi kunne kose oss med på kvelden igår. Fem minutter etter jeg gikk ut av bilen på vei opp til henne, oppdaget jeg at posen jeg hadde tatt med meg, var ikke den med jorbær og sjokolade, men en pose full av nykjøpte bind og tamponger?. altså.. jeg stoppet helt opp, og begynte å le. Er det seriøst mulig?! Jaja, jeg tok det med et smil, og fikk byttet posen tilbake. Det skal ikke være enkelt dere. 

Da jeg kom fram smeltet vi mørk sjokolade i vannbad og dyppet halve jordbæret i sjokoladen til det gikk tomt for sjokolade. Vi lot det stivne i kjøleskapet i en timestid, og spiste det vell opp på to minutter. Det smaker jo sååå godt. Sjokolade og jorbær er den perfekte smakskombinasjonen. 

Ikke mye står på planen dag, men den fyller seg nok fort opp i løpetav dagen. Håper alle får en utrolig fin dag, have fun ♥


kommentarer: 20Oppskrift: Knekkebrød

 • Skrevet 25.06.2014
 • Klokken 11:05

Yummy ♥ Disse søte, sunne og næringsrike knekkebrødene ble frokosten i dag. Mamma har laget disse flere ganger etter hun oppdaget oppskriften, og de er så gode. Disse er perfete til både frokost, lunsj og kveldsskos. Ingen sier du engang trenger pålegg på, for disse smaker kjeks bare i deg selv! 

Til tre langpannebrett:

2 dl. lettkokt havregryn

2 dl. damalt rug

2 dl. sesam

2 dl. solsikkefrø

2 dl. havrekli

1 dl. linfrø

2 ts. salt

7,5 dl. vann

Bland alt sammen og la svelle i ti min. Bred det ut over 3 langpannebrett og stek i ovnen på 150 grader (varmluft) i 1 time og 15 min. Etter ti minutter i ovnen, tar du den ut og lager ruter i så stor størrelse du vil ha knekkebrødene. Sett inn igjen knekkebrødene til de er ferdige. La de hvile i ovnen med åpen dør til slutt. 

Ha på ditt favoritt pålegg og nyyyt! Nå gleder jeg meg til å spenne på meg treningstøyet, ukens tredje treningsøkt står for tur. Senere drar jeg inn til byen med Silje og Anahita, vi snakkes etter det. Kos dere i dag ♥ 


kommentarer: 18The first morning of summer

 • Skrevet 21.06.2014
 • Klokken 11:15

Ahhh, er det ikke deilig? Å våkne til ingen bekymringer, ingen planer, ingen skole, ingenting... Jeg dro meg litt ekstra i sengen før jeg hoppet opp og lagde meg en god frokost. Jeg ble sittende i en time sammen med mamma å se på Ellen show, og humøret til den kvinnen smitter sånn over, jeg ler non-stop! Etter at Ellen fikk  meg inn i det gode morgenhumøret, dukket det pluselig opp reklame for å melde seg på Masterchef Norge, og der sitter jeg: Jaaa, altså... heyhey? 

Frokosten min bestod av gresk yoghurt med cottage cheese og musli. En kopp cappuccino og påmeldingssjema for Masterchef Norge- en helt vanlig morgen for Celine Iversen. 
Ellers ville jeg tipse dere om 72% sjokoladen med transebær biter i fra Ica . Den smaker magisk, søtt og mykt. En sunnere erstattning for lørdagsgodtet ♥

Amalie sine besteforeldre inviterte oss ut på hytten over helgen, så der drar vi om noen få timer. Gleder meg til å spise god mat, le til jeg får ondt i magen, og være sammen med min bestevenn første helgen av sommerferien! På mandag drar vi direkte fra hytten for å feire sankthans sammen med søsteren min og Preben. De kommende dagene kommer til å bli så fine ♥

Senere kommer bilder fra tapaskveld, så følg med. Ha ellers en utrolig fin dag alle sammen. 


kommentarer: 20Oppskrift: Smoothie med det lille ekstra

 • Skrevet 16.06.2014
 • Klokken 19:22

Nom nom ♥ Jeg drikker så og si aldri smootie, noe som er utrolig rart for det er jo så godt! Denne er søt, sommerlig og rosa(!). Jeg spør meg selv igjen hvorfor jeg ikke lager dette oftere? Helt ærlig tror jeg det er fordi fryseren våres er i et anett rom, og så fort jeg må bevege på meg for å hente frosne bær, så tenker jeg bare; Nee, jeg lager det en annen gang!

Uansett. I dag tok jeg meg bryet til å gå i naborommet for å hente bær (dette tok ca.10 sekunder, stakkers Celine) og lagde meg en digg smoothie! Og selvfølgelig måtte jeg dele oppskriften med dere:

Du trenger til to små glass:

♠2 dl. frosne jordbær

♠1 beger yoplait 0% fersken og psjonsfrukt

♠1/2 -1 dl. Appelsinjuice

♠1/2 banan

♠Noen dråper vanilje ekstrakt

Det var først etter jeg hadde i noen få dråper meg vanilje smak den ble utrolig god! Så det er bare til å lage seg en selv, også håper jeg den faller i smak ♥ Jeg kom nettopp hjem fra ukens første treningsøkt, så etter min mening er det en utrolig god unnskyldning til å lage den igjen, haha. 

Håper alle har kost seg i dag, så snakker vi i morgen sprekinger ♥


kommentarer: 16Oppskrift: Laks med squash og parmesan

 • Skrevet 10.06.2014
 • Klokken 17:55

Yummy dere ♥ Silje og jeg lagde denne middagen i dag, og jeg kan ikke huske sist jeg spiste så godt tilbehør sammen med laks. Silje derrimot turde ikke å smake på, noe hun burde angre på! 

Meg: Silje? Du skal spise her sant?

SIlje: Neeehi, jeg tror ikke jeg liker squats.

Meg: Squats? Det er en treningsøvelse for rompen.. du vet det sant? 

Til fire personer trenger du: 

♥4 laksefileter uten skinn og bein  ♥ 2 squash  ♥ revet ost  ♥ revet parmesan  ♥3 dl. kremfløte  ♥1 lime  ♥4ss.kesam orginal  ♥1,5 ts. salt ♥ 1,5 ts. pepper

Skjær squashen i skiver og legg et lag i bunnen av en ildfast form. Ha over revet ost (begge) og finhakket hvitløk, salt og pepper og legg et nytt lag med squash over dette igjen. Gjør det samme, men dropp hvitløken og strø over revet ost. Du har nok til et siste lag, og over her kan du ha parmesan og hvitløk igjen. Salte og pepre mellom hvert lag, og hell over 3 dl. kremfløte. Dette skal stekes i forvarmet ovn,  200 grader i ca 30 minutter. 

Gjør klar laksen til slutt, så kan squashen stå og hvile litt mens laksen er i ovnen. Du kan fint gi squashen en liten oppvarming før servering igjen, om det er nødvendig. Salte og pepre laksefiletene og brun dem lett i en stekepanne. Legg dem over i en ildfast form. Ha1 ss. med kesam på hver filet og press over saften av en lime. Stek i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.


Imponer noen hjemme med deilig middag når de kommer hjem i morgen! Der så så utrolig enkelt å lage, du aner ikke ♥ Nå tar jeg turen på trening, gleder meg, så vi sees ♥

Oppskrift er funnet på DENNE skjønne bloggen ♥


kommentarer: 34Oppskrift: Sjokoladekaffe

 • Skrevet 07.06.2014
 • Klokken 17:50Til en person trenger du: 

1. Pose utblandet kakao (min er uten sukker) 

1/2 kopp svart kaffe

Du plander dette sammen i for eksempel en termos slik at det holder seg varmt. Jeg har flere ganger hatt dette med en på fjelltur eller hyttetur. NAM! Det smaker så mykt av sjokolade med samtidig hint av kaffe. Litt som Kaffemocka ♥Håper dere prøver det ut og liker det ♥ Ha en fin lørdagskveld videre! 


kommentarer: 23Summer on a plate

 • Skrevet 05.06.2014
 • Klokken 17:30

Snakk om en fargebombe på et fat. Jeg er foreeelsket i vennmelon og klarer fint å spise en kilo all by myself, det er ingenting som smaker mer sommer ♥ Min lunsj bestod av druer, banan, melon, eple og Kesam lime fint dander, og ikke bare ser det bra ut, men det smaker minst like godt ♥ 

De siste dagene har jeg hatt så mye på planen, jeg blir stresset bare ved tanken. Jeg fikk et reality-sjokk i går da jeg fant meg selv sprintende med vått hår, orange joggedress og mat i hånden på vei til sangstudiet, og ja.., det var ti minutter etter jeg skulle vært der (!!!)  Så i dag må jeg hakke ned, snurre en god film og ta timene som de kommer. Livet er jo til for å nyyytes ♥ Kjenner at jeg ikke er like glad i å drive med ti forskjellige planer for dagen som jeg var for bare noen måneder siden, utrolig hvor mye man forandrer seg. Men forandring er så fint ♥

Jeg håper dere har hatt en fin dag så langt, og at den forsetter slik ♥ Finn på noe som gjør deg glad ♥ Jeg titter innom i morgen, smask! 


kommentarer: 32Oppskrift: Sunne lapper

 • Skrevet 28.05.2014
 • Klokken 16:49

Nam nam nam ♥ Dette ble en oppskrift hvor meg og mamma improviserte som bare det, men resultatet ble bra! Mettende, proteinrike og sunne lapper. Disse er perft til både lunsj eller frokost om du skal lage noe rask! Jeg spiser disse uten noe tilbehør uten problemer! 

Du trenger:  ♣1 boks cottage cheese  ♣2dl havregryn ♣ 6 egg  ♣1ts natron ♣1ts vaniljesukker ♣litt salt

Kjør alle ingrediensene i en mikser til en klumpfri deig. Stek små lapper på stekepannen på middels varme. Etter egen erfaring klarte jeg å svi halvparten, pass på, haha ♥

Planene for dagen var å dra til byen med Elida for å titte litt i butikker. Vi ble invitert på grilling senere idag, så kanskje vi lager oss tid til det også. Vi koser oss uansett hva vi gjør. I morgen er det fri, og jeg gleder meg til å ha hele dagen forand meg ♥


kommentarer: 63Oppskrift: Iskaffe på 1-2-3

 • Skrevet 23.05.2014
 • Klokken 17:41

Soooo good ♥ Om noen få minutter drar jeg opp til Anahita for en jentekveld sammen med henne. Men først skal jeg drikke opp denne deilige koppen med iskaffe! Jeg har laget dette fire dager på rad nå, og har gledet meg til å dele oppskriften med dere. 

Du trenger:  ♥ Kaffe (i form av isbiter)  ♥ Melk

Trekk kaffe, og fyll isbitformer med kaffen. Frys den ned til de er blitt isbiter. Deretter fyller du et glass med melk, og har kaffebitene oppi. Det smaker jo DIGG! Og ikke minst laget på 1-2-3! Nyyyt Perfekt til å drikke på en jentekveld, eller ha på siden nå som vi pugger til eksamen og prøver ♥ Kos dere resten av kvelden! Så snakkes i imorgen dere 


kommentarer: 36Oppskrift: Kyllingwok med grønnsaker

 • Skrevet 20.05.2014
 • Klokken 16:12

Hei hei ♥ I dag har jeg imponert med ferdig middag til mamma kom hjem. Jeg valgte å knipse bilder underveis og dele oppskriften med dere nå. Det smakte kjempe godt, wok må vi spise mer av! 


Du trenger: ♥2 kyllingbryst  ♥1 fedd hvitløk  ♥1/2-1 løk  ♥1 squah  ♥1 paprika  ♥4-5 sjampingjonger  ♥1/2 brokkoli  ♥litt sukkererter  ♥soyasaus  ♥chilli/annet krydder  ♥litt rømme mot slutten ♥fullkorn pasta


Kok opp en gryte med vann med litt salt i, og ha oppi fullkornspastaen eller ris. Ha olje i en wok panne (eller vanlig stekepanne), og ha i hakket hvitløk. La det surre. Klipp drerrer kylllingbirystene opp i biter, ha i woken. La der surre, og hell over noen slumper soyasaus og krydder. Kutt resten av grønnsakene opp i passe store biter, og ha i shanpinjong, så brokkoli og squash. La det putre i noen minutter. Ha derreter i sukkereter og paprika, la det surre et pas minutter til. Nyyt maten ♥ Nå skal jeg ut å løpe, etter en utrolig tung økt i går. Kjente at leggene mine var utrolig lei av å løpe! Men jaja, vi prøve igjen i dag ♥ Senere idag håper jeg det blir tid til å dra ut å være sammen med noen. Ha en kjempe fin dag videre dere, vi snakkes pultselig ♦

Opprksift på BT. 


kommentarer: 37Bedre enn din

 • Skrevet 11.05.2014
 • Klokken 11:20

God søndag dere ♥ Nå er en deilig og sunn frokost i magen. Frukt, bær og den nye lime kasamen slår aldri feil. Jeg er virkelig ikke flink til å spise frukt, så dersom jeg skal få det i meg, er det slik det må se ut. Perfekt dandert på et fat, DA skal jeg love deg jeg spiser frukt, og enda litt mer frukt ♥

Gjett hva som skjedde med mitt kamera igår? YESSS, det bokstavelig talt fallt fra hverandre når jeg tok det opp av kamera vesken. Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Jaja, livet.. Så det ble dessverre ingen bilder fra Une sitt besøk igår. Kanskje jeg deler noen mobilbilder på @bloggprinsessen på instagram ♥

Om få minutter starter dagen, æ ska være med Ingrid i dag ♥  Vi skrives senere ikveld ♥


kommentarer: 62Oppskrift: Min favoritt frokost

 • Skrevet 08.05.2014
 • Klokken 19:36

Tyrkisk yoghurt er godt og cottage cheese er godt. Hvorfor ikke blande disse to? Dette er den beste formen for frokost jeg vet om, og er en knall bra start på dagen. Det holder minst 4 timer i magen før jeg blir sulten igjen, og jeg blir så godt humør når jeg spiser dette, ikke minst proppflull av energi ♥ 

Jeg bruker:  ♥ 4 store ss tyrkisk yoghurt   ♥ 3ss músli   ♥ 3 ss cottage cheese  ♥ noen dråper søtning

Bland sammen tyrkist yoghurt, få dråper søtning og músli. Bland inn cottage cheesen til slutt ♥ Det er jo bare så utrooolig deilig. Anbefaler alle som liker tyrkisk yoghurt å prøve dette ut.

Jeg kom nettopp hjem fra Amalie, og straks kommer hun ned her i treningsklær. Gjett hvem som er sporty venner idag? Vi fikk plutselig lyst å ta oss en joggetur, så da gjør vi det ♥ Håper alle koser seg videre i dag, kanskje det er noen av dere som også utnytter det deilige været i siste liten. Ta deg en joggetur  ♥


kommentarer: 40Oppskrift: Saturday night

 • Skrevet 03.05.2014
 • Klokken 19:03

Dette smakte DIGG! Speltlomepizza er ikke bare et sunnere alternativ, men så utrolig godt. Søsteren min smakte det for første gang i dag, og klarte ikke slutte å snakke om hvor godt det smakte! 

Vi lage pizza av:  ♥Speltlome  ♥fersk mozarella  ♥seranoskinke  ♥pesto  ♥rucculasalat   ♥rødløk


Ta på ønsket mengde av ingrediensene og stek i ca. 10 min på 200 grader. Viktig å følge med. Ellers har dagen gått til å sulle rundt i butikker, og besøkt åpningsdagen til gullgruven i Åsane. Gjett hvem som kom hjem med en ny knall rosa regnjakke? Fargen bare lyser opp, og jeg vil nesten ha litt reng neste uke slik at jeg kan gå med den. Det er Bergen.. Selvfølgelig blir det regn neste uke  ♥


kommentarer: 64Oppskrift: Sushi

 • Skrevet 30.04.2014
 • Klokken 18:00

Jeg elsker Sushi mer enn noe annet, og hvem skulle tro det var så enkelt å lage selv? Inviter noe venner over på besøk og server Sushi, bedre blir det ikke! 

Du trenger til 3 personer: ♥En pakke sushi kit  ♥en halv agurk  ♥en-to avokadoer  ♥liten pakke salmalaks   ♥5 ss majones   ♥sitrondråper


1. Kok ris som anvist på pakken

2. Bland majonesen med noen dråper sitron.

3.Skjær agurt, avokado og laks i avlange strimler (ca.1 cm. Bred)

4.Fordel risen utrover tangen (den svarte makken) 

5. Smør litt av sitronmajonesen utover risen.

6. Fordel grønnsakene og laksen som en stripe på midten. 

7. Rull til slutt  tangen som anvis på pakken. 

8. Når du er ferdig, gjør du det samme fire ganger til tangmattene er brukt opp. 

Nyyyt maten ♥ Håper jeg kan lage dette sammen med klubben min engang. Alle kan komme med hver sin sushi rull hver? Du kan også ha annet fyll imellom risen. Sushi verden er så åpen, det er bare til å prøve seg fram! ♥


kommentarer: 59Oppskrift: Blåbær smoothie

 • Skrevet 23.04.2014
 • Klokken 14:10Heisann dere ♥ Til lunsj idag drakk jeg min favoritt smoothie med smaken av deilig blåbær, mens jeg koste meg en episode av One Three Hill. Jeg kan love dere jeg har sett hver episode av den serien 25 ganger, men det blir liksom aldri kjedelig, til dere som ikke liker OTH: Hvor i livet gikk dere feil? :)   

Til et stor glass trenger du:  ♥2dl Frosne blåbær  ♥1 Banan  ♥2dl Appelsinjuice  ♥ Noen dråper søtning

Denne er propfull av vitaminer, sunn og en god erstattning når søtsuget slår inn. Til og med Silje liker denne smoothien, og DA er den god. 

Jeg skal prøve å slappe av i noen timer før  finstasen er på og sminken sitter ♥ Idag skal jeg enda en tur til byen for å spise deilig middag. Ahh, jeg gleder meg sånn ♥ Det handler om å kose seg, selv om det er hverdag! Ha en strålende dag videre dere ♥


kommentarer: 105Oppskrift: Cupcakes

 • Skrevet 15.04.2014
 • Klokken 19:02

Hei hei ♥ Etter en lang tur i solskinnet, dro jeg ut på Café sammen med noen venner for å preike med en kopp kaffe i hånden. Jeg tok ikke med kamera med jeg ligger ut bilder på @bloggprinsessen for de som vil følge med på instagram. Været er fortsatt herlig så turen går videre til Vibeke etter jeg har delt denne deilige oppskften med dere: 

12 cupcakes: ♥3 egg ♥2,5dl sukker  ♥1ts vaniljesukker  ♥100g smør  ♥1dl melk  ♥3,5dl hvetemel  ♥2ts bakepulver  ♥1klype salt ♥ 1ss sitronsaft

Til kramostglasur:  ♥60g mykt smør  ♥5dl melis  ♥1ts vaniljesukker  ♥1ss sitronsaft  ♥100g philadelphiaost  ♥Dråper velgfi konditorfarge

1. Forstek ovnen til 175 grader.  2. Pisk egg, sukker og vaniljesukker til det er lyst og luftig.  3. Smelt smøret, hell i melken og rør dette inn i eggeblandingen. 

4. Bland mel, bakepulver og salt, og vend det forsiktig inn i røren. 5. Tilsett sitronsaft. 6. Fyll muffinsformene med røren. 

7. Stek dem midt i ovnen i 15 min. Avkjøles. 8. Lag kremostglasuren med å blande smør, melis, vaniljesukker, sitronsaft og kremost til du får en kremaktig konsistens. 

9. Ha en en vakker farge i og bre glasuren over kakene. 


Imorgen skal jeg dra til byen for å spise frokost. Skal dra meg meg kamera på tur. Jeg gleder meg ♥

 


kommentarer: 54Oppskrift: Kylling med skinke i ostesaus

 • Skrevet 10.04.2014
 • Klokken 17:20

Denne oppskriften ville jeg helst laget hver dag om det var opp til meg. En tykk ostesaus, pasta og kylling, how can you not love this? ♥  Liker du italiensk mat, kommer du til å elske dette. 

Til 4 personer: ♥ 4 Kyllingfileter   ♥4 skiver seranoskinke   ♥100g revet permesan   ♥100g sveitserost (vanlig ost)    ♥500g pasta    ♥3dl fløte    ♥4 soltørkede tomater    ♥valgfri urter ( krydder) 


1.Sett stekeovnen på 225 grader. Dryss salt og pepper på begge siden av fileten. Stek den lett på hver siden.

2.Sett på vann til pastaen.

3.Kok opp fløte og ha tørkede tomater og de valgfri urtene oppi. 


4. Rasp opp all osten.  5.Kok opp peastaen som anvist på pakken

6. Snurr seranoskinken rundt fileten og ha osten over. 

7. Ligg fileten i en ildfastform. Sett kyllingen øverst i ovnen og stek i 10 min. 

Server kylling med pasta og ostesaus. Nyyt ♥ 


kommentarer: 82Oppskrift: Min favoritt lunsj

 • Skrevet 02.04.2014
 • Klokken 12:22

Avokado er det beste jeg vet. Avokado med skinke og krydder er enda bedre enn det beste jeg vet, haha ♥ Her en liten enkel oppskrift på min favoritt lunsj: 

Du trenger:   ♥Avokado  ♥Knakkebrød   ♥ Skinke   ♥piffikrydder 

Mos avokadoen utover knekkebrødet, ha litt Piffi krydder over og legg en skive med skinke over til slutt. 

Det er sååå utrolig deilig, har ikke ord ♥ 

Eksamen i design og arkitektur gikk så utrolig bra. Skjønner ikke hva folk ikke liker med tentamen og eksamen. Stygge klær, korte dager og mat, mat, mat, hva er det ikke å like? ♥ Ha en super onsdag videre, nyt det fine været, vi snakkes ikveld ♥


kommentarer: 84Oppskrift: Salat med egg

 • Skrevet 26.03.2014
 • Klokken 15:12

Denne salaten er perfekt til både lunsj og som tilbehør til middagen. Jeg lager den gjerne dagen før skolen og lar den ligge i kjøleskapet til neste dag. God lunsj på skolen kan virkelig gjøre en skoledag litt lysere ♥


 

Du trenger:   ♥Ruccola   ♥Salathodet   ♥Tomater   ♥Agurk    ♥Avokado    ♥Salatnøtter    ♥2 egg 

Ta så mye du ønsker av hver ingrediens. Lag gjene en stor porsjon og ha til flere dager. To egg eller mer er nok for å lage en mettende salat. 

Dressing:    ♥1dl rømme   ♥ulike urter   ♥1 krm hvitløkspulver  ♥1 ts syre fra sitron eller sylteagurk Så hvorfor ikke ha med seg en deilig salat på skolen? Nam ♥ 


kommentarer: 44Tapas til lunsj

 • Skrevet 19.03.2014
 • Klokken 14:53

Joggeskoene har nå vært igjennom ukens andre treningsøkt med meg på slep! Jeg spiser nå en farlig bedre lunsj. Klarte ikke bestemme meg for hva jeg ville ha så her ble det litt av alt. Tapas med andre ord. Det smakte nydelig ♥Gulerøtter og dipp ♥

Ryesnacks knekkebrød (meny) med kremost og druer og peanuttsmør og banan ♥Så må jeg ønske dere en fin onsdag til tross for det grå været, men det stopper ikke oss selvfølgelig. Vi snakkes ikveld♥


kommentarer: 40Oppskrift: Sunn hamburger

 • Skrevet 17.03.2014
 • Klokken 15:30

Denne oppskriften er en av mine favorittretter og lages på 1,2,3, just the way i like it.  Dersom du ønsker brød til hamburgeren er det jo bare til å klesse det rundt, men her i lavkarboslottet er det ingen brød å få. Jeg synest den smaker minst like godt uten brød fordi karbonaden er såå saftig og nam. Denne dressing er også det beste jeg har smakt i mitt liv! 
Til 4 karbonader : ♥400 g kyllingkjøttdeig    ♥o,5 dl fløte     ♥ost til topp

Til dressing:  ♥0,5 dl majones     ♥o,5 dl créme fraich     ♥2ss sweet chili saus    ♥1/2 ts chili krydder    ♥4 store syltagurker 

Salat:    ♥Agurk     ♥tomater     ♥rødløk   ♥salatblader 

1.Bland kjøttdeig og fløte sammen. Tilsett 1/2 ts pepper og salt. Form deigen til karbonader og stek de på middels varme. Smel over ost mot slutten.

2. Bland sammen ingediensene som skal være i dressingen. 

3. Kutt opp ønsket menge salat. 


Siden den er så enkel å lage er det fullt mulig å ta over matlagingen i familien for en dag? Eller lage det på en jentekveld? de er bare så utrolig godt! 

Vi snakkes senere ikveld! ♥


kommentarer: 53Oppskrift: Sunn sjokolade milkshake

 • Skrevet 11.03.2014
 • Klokken 16:42

Er ikke lukten av nyvasket hus den best? Jeg har laget deilig middag, vasket hele huset OG fått unnagjort ukens andre treningsøkt *stolt* ♥ Før trening lagde jeg meg min absolutt favoritt drikke; sunn sjokolade milkshake. Den er SÅ god, jeg må dele oppskriften med dere. Det beste med den er at den er laget på 1,2,3 og du trenger så og si ingen ingredienser! NAAAM! 

Du trenger : ♥En banan  ♥2dl melk  ♥1 ss ren kakao 


Kjør ingediensene i en blender og nyyyt ♥Dette må dere lage innen de neste 24 timer, dere kommer ikke til å angre! Sunt og godt! ♥

Ha en nydelig dag videre, det er så fint vær ut! Har dere noen gøye planer for dagen? 

 


kommentarer: 119Oppskrift: Sunne vafler

 • Skrevet 06.03.2014
 • Klokken 16:30

Vafler er så utrolig godt, og de smaker enda bedre når du vet de er proppet med fiber og sunnhet. Jeg har mange forskjellige oppskrifter på sunne vafler og kan gjerne poste en ny oppskrift her innimellom slik at vi sammen kan semmenligne hvilke som smaker best ♥

Til 4-5 plater trenger du:

♥ 3 egg

♥ 10g fiberhusk

♥ 90g havremel

♥ 100g naturell yoghurt

♥ 15 dråper stevia vanilje (søtning)

♥ 0,25dl vann(tilpass konsistensen

♥ 1/2 ts bakepulver

♥ 1ts kardemomme

 


kommentarer: 21Bergen, 16

hits